PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 παίρνει μπρος και σβήνει αμέσως...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kartakias (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) (2002)

Ένταξη: 20 Σεπ 2017
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 11:54:43    Θέμα δημοσίευσης: 307 παίρνει μπρος και σβήνει αμέσως... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και πάλι...Πρέπει να έχω αγοράσει το χειρότερο 307 που κυκλοφορεί μιας και από όταν το πήρα δεν το έχω πάνω από εβδομάδα χωρίς να βγάλει κάτι...Σήμερα πάω να το ξεκινήσω, παίρνει και μετά από 2 δευτερόλεπτα σβήνει....Όταν με το που πάρει πάω να πατήσω γκάζι για να μην σβήσει, σβήνει ακόμα πιο γρήγορα....Τι σκ**ά έχει γίνει ? Μπορεί κάποιος να πει καμιά ιδέα ? Το αμάξι δεν κουνιέται για να το παω συνεργείο.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 11:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 παίρνει μπρος και σβήνει αμέσως... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kartakias έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι...Πρέπει να έχω αγοράσει το χειρότερο 307 που κυκλοφορεί μιας και από όταν το πήρα δεν το έχω πάνω από εβδομάδα χωρίς να βγάλει κάτι...Σήμερα πάω να το ξεκινήσω, παίρνει και μετά από 2 δευτερόλεπτα σβήνει....Όταν με το που πάρει πάω να πατήσω γκάζι για να μην σβήσει, σβήνει ακόμα πιο γρήγορα....Τι σκ**ά έχει γίνει ? Μπορεί κάποιος να πει καμιά ιδέα ? Το αμάξι δεν κουνιέται για να το παω συνεργείο.....

Τρόμπα βενζίνης;

Αν το ανοιγοκλείσεις μερικές φορές ακόμα, ίσως μετά δεν καταφέρει να πάρει μπρος κιόλας.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Kartakias (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 12:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 παίρνει μπρος και σβήνει αμέσως... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:

Τρόμπα βενζίνης;

Αν το ανοιγοκλείσεις μερικές φορές ακόμα, ίσως μετά δεν καταφέρει να πάρει μπρος κιόλας.

Τρόμπα λες ? Δουλεύει πάντως στην πρώτη σκάλα την ακούω... Την χτύπησα κιόλας μήπως γίνει τίποτα αλλά δεν.... Επειδή έχει τρελά θέματα με τα ηλεκτρονικά το συγκεκριμένο, φοβάμαι μην την αλλάξω τζάμπα....Γενικά μέχρι και χθες δεν έγινε κάτι περίεργο...Δεν δυσκολευόταν να πάρει ας πούμε, και γενικά δούλευε αρκετά σταθερά εν κινήσει...
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 15:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 παίρνει μπρος και σβήνει αμέσως... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kartakias έγραψε:
TopGear έγραψε:

Τρόμπα βενζίνης;

Τρόμπα λες ? Δουλεύει πάντως στην πρώτη σκάλα την ακούω... Την χτύπησα κιόλας μήπως γίνει τίποτα αλλά δεν.... Επειδή έχει τρελά θέματα με τα ηλεκτρονικά το συγκεκριμένο, φοβάμαι μην την αλλάξω τζάμπα....Γενικά μέχρι και χθες δεν έγινε κάτι περίεργο...Δεν δυσκολευόταν να πάρει ας πούμε, και γενικά δούλευε αρκετά σταθερά εν κινήσει...

Μου έχει τύχει τρόμπα, να την έχω αλλάξει το 2012, να πάω φέτος Ιούνιο εκτός Αττικής ταξίδι ως Μεσσηνία, να πάω κανονικά, την άλλη μέρα να είμαι θάλασσα, να φύγω, να πεταχτώ σε ένα σούπερ μάρκετ να ψωνίσω κανά δυο πράγματα Σάββατο απόγευμα, να παρκάρω και φεύγοντας όταν πήγα να βάλω μπρος, να είχε κολλήσει η τρόμπα. Έτσι, στο ξαφνικό. Αφού το έπαθα 7:30μμ και 9:30 έκλειναν τις πόρτες του γκαράζ του σούπερ μάρκετ και ακόμα δεν είχε έρθει η οδική βοήθεια. Φοβερή εμπειρία. Razz Laughing

Επίσης, σίγουρα την ακούς την τρόμπα; Υποψιάζομαι και κάτι άλλο, μην έχει καεί κανά καλώδιο από μπροστά στην ασφαλειοθήκη προς την τρόμπα, οπότε πηγαίνοντας να βάλεις μπρος, να σβήνει κατευθείαν.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το αυτοκίνητο δεν οδηγείται, αν διαθέτεις οδική βοήθεια, φόρτωσέ το και πήγαινε σε συνεργείο. Δεν πιστεύω ότι είναι ζημιά ακριβή αλλά όχι και ασήμαντη για να φτιαχτεί επιτόπου.

Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 22:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκτός της περίπτωσης να έχει μαζέψει κάποιο σκουπίδι η τρόμπα, και με το που ρουφάει να βουλώνει, έχεις μήπως συναγερμό;;; Question

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 23:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hellas4x4 έγραψε:
Εκτός της περίπτωσης να έχει μαζέψει κάποιο σκουπίδι η τρόμπα, και με το που ρουφάει να βουλώνει, έχεις μήπως συναγερμό;;; Question

Α και του μπλοκάρει λες την εκκίνηση. Θα μπορούσε. Μου το'χαν πει και μένα κάποτε.

Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 23:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ή το immobilizer

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Kartakias (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2017, 10:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα σήμερα να ξαναδοκιμασω .... Την πρώτη φορά παίρνει μετά από 2 sec σβήνει....την δεύτερη φορά παίρνει λιγότερο....την τρίτη έκανε μίζα μόνο....και μετά από κάποια φάση μου νέκρωσε και η μίζα .....περίεργο .....το βλέπω για φορτωτική συνεργείο :/
Επιστροφή στην κορυφή
Kartakias (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2017, 10:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hellas4x4 έγραψε:

Συναγερμό όχι και ούτε κάνω τον κόπο να βάλω γιατί θα χαλάσει κιαυτος ..... Razz Mad
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2017, 11:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kartakias έγραψε:
Πήγα σήμερα να ξαναδοκιμασω .... Την πρώτη φορά παίρνει μετά από 2 sec σβήνει....την δεύτερη φορά παίρνει λιγότερο....την τρίτη έκανε μίζα μόνο....και μετά από κάποια φάση μου νέκρωσε και η μίζα .....περίεργο .....το βλέπω για φορτωτική συνεργείο :/

Τρόμπα πιθανότατα όπως σου είπα.

Όσο το έβαζες στην αρχή 5-10 φορές, το άκουγες να παίρνει 1 δευτερόλεπτο.
Μετά νεκρώνει.

Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2017, 23:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kartakias έγραψε:
Hellas4x4 έγραψε:

Συναγερμό όχι και ούτε κάνω τον κόπο να βάλω γιατί θα χαλάσει κιαυτος ..... Razz Mad

Αφού δεν έχεις συναγερμό να κλείνει την τροφοδοσία, τότε έχεις κάποιο πρόβλημα τροφοδοσίας με πιθανότερη βλάβη την αντλία βενζίνης...
Ρίξε πάντως και μια ματιά αν ανοίξεις την δεξαμενή για "σκουπίδια"...

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kartakias (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2017, 12:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγε χθές το αμάξι συνεργείο.. Κάποιο θέμα με τα ηλεκτρικά έχει...Για αρχή όπως κατεβάζαμε το αμάξι με το κλειδί στην πρώτη σκάλα ξαφνικά ελάφρυνε το τιμόνι λες και είχε πάρει μπρος (πρώτο σοκ)...Μετά από λίγο δεν λειτουργούσαν ούτε τα παράθυρα (δεύτερο σοκ)....Καλά για τη μίζα εννοείται πως δεν δουλεύει ούτε για αστείο....Κάποιο θέμα με τις εντολές υπάρχει δεν εξηγείται αλλιώς....Τώρα το αμάξι είναι συνεργείο με κατεβασμένα παράθυρα αφού δεν δούλεψαν ποτέ....Πριν ένα μήνα επισκεύασα στην Peugeot στον Άγιο Στέφανο τον BSI (εγκέφαλο καμπίνας) και πιστεύω οτι εκεί έχει γίνει κάποια μακακία.... Δεν ξέρω ρε παιδιά έχω ξενερώσει....Είμαι και φοιτητής στην Κεφαλλονιά και άντε βγάλε άκρη εδώ πέρα.... Μου λένε τώρα ξαναπάρε την οδική να το πας σε ηλεκτρολόγο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα....
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2017, 19:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kartakias έγραψε:
Πήγε χθές το αμάξι συνεργείο.. Κάποιο θέμα με τα ηλεκτρικά έχει...Για αρχή όπως κατεβάζαμε το αμάξι με το κλειδί στην πρώτη σκάλα ξαφνικά ελάφρυνε το τιμόνι λες και είχε πάρει μπρος (πρώτο σοκ)...Μετά από λίγο δεν λειτουργούσαν ούτε τα παράθυρα (δεύτερο σοκ)....Καλά για τη μίζα εννοείται πως δεν δουλεύει ούτε για αστείο....Κάποιο θέμα με τις εντολές υπάρχει δεν εξηγείται αλλιώς....Τώρα το αμάξι είναι συνεργείο με κατεβασμένα παράθυρα αφού δεν δούλεψαν ποτέ....Πριν ένα μήνα επισκεύασα στην Peugeot στον Άγιο Στέφανο τον BSI (εγκέφαλο καμπίνας) και πιστεύω οτι εκεί έχει γίνει κάποια μακακία.... Δεν ξέρω ρε παιδιά έχω ξενερώσει....Είμαι και φοιτητής στην Κεφαλλονιά και άντε βγάλε άκρη εδώ πέρα.... Μου λένε τώρα ξαναπάρε την οδική να το πας σε ηλεκτρολόγο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα....

Πήγες σε συνεργείο γενικά ή σε συνεργείο που ειδικεύεται σε Peugeot;

Επίσης, μπορεί να είναι αυτό που σου είπα, κανά καμμένο καλώδιο όπως στη δική μου περίπτωση από μπροστά προς την τρόμπα, μόνο που εσένα μπορεί να είναι και τίποτε άλλο. Ηλεκτρολόγος το βρήκε πάντως το πρόβλημα αφού το φύσωσε πρώτα και το έλυσε με παράλληλο καλώδιο προς τα πίσω.

Εσένα μπορεί κάπου ο BSI να σου κόβει το ρεύμα, τι να πω. Κι εγώ είχα ένα θέμα μαζί του, δε μου έστελνε ρεύμα για να ανάβουν τα φώτα όταν πατούσα φρένο. Μου φαίνεται είναι αναλώσιμο που είναι στο πρόγραμμα να χαλάει. Εύκολα.

Επιστροφή στην κορυφή
Kartakias (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Οκτ 2017, 09:51:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TopGear έγραψε:
Kartakias έγραψε:

Πήγες σε συνεργείο γενικά ή σε συνεργείο που ειδικεύεται σε Peugeot;

Επίσης, μπορεί να είναι αυτό που σου είπα, κανά καμμένο καλώδιο όπως στη δική μου περίπτωση από μπροστά προς την τρόμπα, μόνο που εσένα μπορεί να είναι και τίποτε άλλο. Ηλεκτρολόγος το βρήκε πάντως το πρόβλημα αφού το φύσωσε πρώτα και το έλυσε με παράλληλο καλώδιο προς τα πίσω.

Εσένα μπορεί κάπου ο BSI να σου κόβει το ρεύμα, τι να πω. Κι εγώ είχα ένα θέμα μαζί του, δε μου έστελνε ρεύμα για να ανάβουν τα φώτα όταν πατούσα φρένο. Μου φαίνεται είναι αναλώσιμο που είναι στο πρόγραμμα να χαλάει. Εύκολα.

Ναι κατάλαβα....Το έστειλα τελικά σε ηλεκτρολόγο...Έκανε διάγνωση για το check engine και του έβγαλε αισθητήρα στροφάλου, αλλά μου είπε δεν είναι μόνο αυτό (αυτό προκαλούσε το αρχικό πρόβλημα μάλλον που έσβηνε)...Μου ειπε αυτό που μου λες ότι θέλουν ψάξιμο όλα τα καλώδια για να βρούμε που υπάρχει το θέμα και σε περίπτωση που καταφέρουμε και πάρει μπρος να δει ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει....Λογικά θα στείλουμε πίσω τον bsi για επισκευή ξανά, αφού μου είχαν κάνει εγγύησει όταν το "φτιάξανε"....
Επιστροφή στην κορυφή
Kartakias (Κωνσταντίνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2018, 12:18:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρόμπα βενζίνης ήταν τελικά, ξέχασα να το γράψω....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης