PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 1.6THP πρόβλημα με το χρονισμό
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 37, 38, 39  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Φεβ 2017, 19:05:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται οτι θα πρεπει πρωτα να εχει κλειδωσει απο κατω στο στροφαλο,επισης να φορας τον τελευταιο τεντωτηρα τον σκληρο και να εχει μετρηθει η καδενα σου οτι ειναι ενταξει και δεν ειναι ξεχειλωμενη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Οκτ 2017, 21:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα ,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τα fuel trims αρκετο καιρο,εχω κανει χρονισμο και ξανα εκανα ελεγχο και ειναι ολα μια χαρα ,εχω ελεγξει αντλιες και για τυχον διαροες και δεν εχει. Και τα fuel trims ειναι +15...17...20
Εχεις κανεις καμια ιδεα..το αμαξι ειναι πρωτο σταδιο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Οκτ 2017, 21:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθάρισε αυλούς και ξαναχρονισε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιούν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 12:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα και από μένα.κάτοχος και εγώ ενός 207 thp..αγορά με 28.000 χλμ τον Απρίλιο του 15...μετά από τρία χρόνια το αμάξι έχει 46000 χλμ...χρήση μόνο σε ταξίδια κυρίως και αργά το βράδυ χωρίς κίνηση...δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά μετά από αλλαγή μπαταρίας και πολλαπλασιαστή έχει πέσει αισθητά η απόδοση,σε διαγνωστικό βγάζει βλάβη μόνο την αντλία ψύξης turbo και τα fuel trims είναι μηδενικά...είναι το γνωστό πρόβλημα χρονισμού,αλλαγή τεντωντήρα και καθάρισμα μου ανέφεραν...με αλλαγή θα είναι εντάξει...κόστος 250 ευρώ...επίσης έχει ανέβει αρκετά η κατανάλωση από 9lt/100 γύρω στα 11.5.Επίσης παρατήρησα οτι με βόλτα εθνική και με 100ρα βενζίνη σαν να διορθώθηκε το πρόβλημα ελάχιστα.παρακαλώ για τις απόψεις σας..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 12:23:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις απόψεις μας τί να τις κάνεις αφού είναι το γνωστό πρόβλημα;

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 12:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν έχεις άδικο...έκανα την ερώτηση επειδή μου φαίνονται πολύ λίγα τα χλμ στο αμάξι...και η χρήση πολύ ήπια σε γενικές γραμμές..επίσης όταν το αμάξι αγοράστηκε έκανε ένα θόρυβο στο πίσω μέρος..στην αντιπροσωπεία είπαν ότι χρειαζόταν λίπανση ο μηχανισμός οροφής...κόστος 100 ευρώ...σε άλλο συνεργείο μου είπαν ότι ήταν ένα λαμάκι που το έχουν μόνο τα γνήσια τακάκια..κόστος 30 ευρώ...έγινε αλλαγή και όλα ok...για αυτό ρωτάω απόψεις και είπα και λίγο το ιστορικό εν τάxει...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 13:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα ρωτάς απόψεις για ένα γνωστό πρόβλημα στο οποίο η ίδια η Peugeot από το 2008 έχει αλλάξει 5 (ίσως και παραπάνω) φορές τα κλειδιά του χρονισμού, ή κατάλαβα λάθος;

Επιστροφή στην κορυφή
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 13:25:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρωτάω απόψεις γιατί έχω χάσει λίγο την εμπιστοσύνη μου στους μηχανικούς και σίγουρα μια άποψη παραπάνω βοηθάει και κάποιους πιθανόν που έχουν παρόμοιο πρόβλημα...σίγουρα είναι δύσκολο με λόγια κάποιος να βγάλει κάποιο συμπέρασμα αλλά και μια άποψη από εδώ μέσα νομίζω είναι κάτι...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 16:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουν γραφτεί 38 σελίδες εδώ, που αναφέρεται ακριβώς ότι όταν έχεις τα συμπτώματα που έχεις, είναι λόγω χρονισμού. Καλά κάνεις και ρωτάς για απόψεις, αλλά αν είχες ρίξει μια ματιά έστω στις 5 τελευταίες σελίδες (33-38) θα δεις ότι δε θα χρειαζόταν να ρωτήσεις απόψεις.

Επιστροφή στην κορυφή
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 17:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα διάβασα όλα.επειδή δεν είναι σαφές ότι όντως το πρόβλημα ήταν ο χρονισμός και η αλλαγή set για αυτό και έκανα post.στις περισσότερες τον περιπτώσεων,ομολογώ ήταν θέμα χρονισμού πάντως...εγώ όμως δεν έχω τα συμπτώματα που περιγράφονται.
ο φίλος drake παρ'όλη την επισκευή,έχει ακόμα πρόβλημα απ ότι είδα.ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις...θα το πάω από βδομάδα και θα ποστάρω..

Υ.Γ με μηδενικά trims είναι λογικό να είναι θέμα χρονισμού ,τεντωτήρα?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 18:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο DRAKE μάλλον ετοιμάζει μωβάκι για αντλία υψηλής Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Φεβ 2018, 19:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα μην μου λες τέτοια..αν και δεν γνωρίζω πολλά και μένα το μυαλό μου εκεί πήγε για το δικό μου πρόβλημα...πρέπει όμως από κάπου να ξεκινήσω...η να το πουλήσω!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2018, 09:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα στην ομάδα..νομίζω είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο πόρισμα...παρατήρησα κάτι χτες μετά από βόλτα εθνική προς ολυμπιακό χωριό...ενώ παλιά που το αμάξι άνοιγε κανονικά η στιγμιαία κατανάλωση έφτανε και 27-28lt/100 klm..χτες είδα ότι με τέρμα σχεδόν γκάζι δεν πήγαινε πάνω 21-22 για αυτό και το αμάξι δεν έχει την απόδοση που είχε.

από όσα έχω διαβάσει εδώ, δεν νομίζω να είναι θέμα χρονισμού αυτό...όλα ξεκίνησαν μετά από αλλαγή μπαταρίας..να θέλει άραγε update ο εγκέφαλος για να δίνει το σωστό μείγμα?τα trims είναι μηδενικά..ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2018, 10:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να θέλεις άραγε αντλία υψηλής όπως είπαμε παραπάνω, αλλά επειδή το μωβάκι πονάει σε βολεύει να πιστεύεις κάτι άλλο; Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2018, 10:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου σίγουρα δεν είναι η μπαταρία απλά τότε το παρατήρησες και το έχεις συνδυάσει

Μπορεις να μετρήσεις την αντλία για να είσαι σίγουρος αν φταίει αυτό
Επιστροφή στην κορυφή
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2018, 10:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτός ο steve όλο με το καλό λόγο.φαρμάκι στάζει το στόμα σου.

Very happy Smile Very happy
αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν τολμούσα να το πω...όποιος έχει τα γενια πρέπει να έχει και τα χτένια τελικά..thp ήθελα..θα το πάω για μέτρηση αντλίας υψηλής και βλέπουμε...ευχαριστώ παίδες...αν λυθεί το πρόβλημα θα ποστάρω ξανά..

Υ.γ το διαγνωστικό δεν δείχνει τίποτα από βλάβη. Razz Razz ..δεν θα φαινόταν εκεί αν ήταν αντλία υψηλής?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Φεβ 2018, 10:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

palavos1900 έγραψε:
..δεν θα φαινόταν εκεί αν ήταν αντλία υψηλής?
Όχι

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Φεβ 2018, 23:23:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ο DRAKE μάλλον ετοιμάζει μωβάκι για αντλία υψηλής Laughing Laughing

Καταραμένη κρίση άσε παρέδωσα πινακίδες για το '18 και είμαι με το 106, από του χρόνου βλέπουμε...

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nim13 (ioannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 13 Νοέ 2015

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2018, 20:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω που ειχα καποια θεματακια οταν το αμαξι ηταν κρυο,αλλαξα αντλια υψηλης και ολα οκ!!!
κοστος 400 ευρω μαζι με εργασια(καινουρια κ εννοειται εκτος αντιπροσωποιας που μονο αγορα εχει 517!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
palavos1900 (giannis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάϊ 2018, 11:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα στη παρέα..να κάνω ένα μικρο edit...το αμάξι δεν το πήγα πουθενά τελικά για επισκευή γιατί ανακάλυψα ότι ήταν κακή ποιότητα βενζίνης..το ανακάλυψα όταν έβαλα βενζίνη από το συγκεκριμένο πρατήριο στο παπί και μπέρδευε τόσο πολύ σαν να έχει νερό μέσα..
σκέφτηκα ότι και στο αμάξι βάζω από το ίδιο πρατήριο...μετά από 2-3 γεμίσματα με 100αρα από άλλο βενζινάδικο φυσικά, το αμάξι επανήρθε και είναι όπως πρώτα..
προσοχή στις βενζίνες λοιπόν και ευχαριστώ όλους για τις απόψεις..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 37, 38, 39  Επόμενη
Σελίδα 38 από 39

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης