PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγορά Peugeot 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Makdam 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Φεβ 2018

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 14:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Αγορά Peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλησπερα, εχω κλεισει την επιλογη μου στο συγκεκριμενο αυτοκινητο μετα απο αρκετο ψαξιμο σε αυτοκινητα πανω κατω ιδιου επιπεδου!

Ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης , ποια ειναι η διαφορα μεταξυ rallye και GT? Το RC το εχω βγαλει απο την λιστα λογο χρηματων, καταναλωσης , ιπποδυναμης!

Χρειαζομαι ενα αυτοκινητο σιγουρα για καθημερινη χρηση, για ωραιες βολτες αλλα και ταξιδια και παραλληλα να εχει και νευρο ..νταξει 24 χρονων ειμαι αν οχι τωρα ποτε? Laughing

Μαρεσει πολυ που το GT εχει πανοραμικη οροφη δεν το κρυβω ειναι τελειο..αλλα στην ουσια ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες τους μεσα εξω? Τι να επιλεξω? Ριχτε τα φωτα σας οι κατοχοι γιατι οσο και να τα κοιταω δεν μπορω να καταλαβω που διαφερουν αυτα τα 2 μοντελα περαν της οροφης! Και πειτε μου και την γνωμη σας πιο ειναι προτιμοτερο

Ευχαριστωωω!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 16:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ραλλυ = αποκλειστικα 3θυρο, υφασματινο εσωτερικο
GT = υπαρχει και 5θυρο (δεν ξερω αν υπαρχει σε 3θυρο), δερματινο εσωτερικο, πανοραμικη.

Αυτα μου ερχοντα στο μυαλο.

Ουσιατικα ειναι τα ιδια ακριβως απλα το GT εχει πιο πλουσιο εξοπλισμο
Επιστροφή στην κορυφή
Makdam 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 17:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηχανικες διαφορες ή θεμα στησιματος;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 18:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ νομίζω μόνο στον εξοπλισμό αλλάζουν

Πάντως αν σε παίρνει για αγορά το rc τα καθημερινά έξοδα δεν αλλάζουν ιδιαίτερα σε σχέση με τα άλλα

Είναι σαφώς πολύ καλύτερη επιλογή
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (

Ένταξη: 08 Μάρ 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 18:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eπειδη εχει χιλιοσυζητηθει φιλε μου τσεκαρε εδω και θα σου λυθει οποιαδηποτε απορια εχεις ! Smile)

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11641&postdays=0&postorder=asc&start=0

It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
Επιστροφή στην κορυφή
antoniogt (stavros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207gt

Ένταξη: 22 Μάρ 2015
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 20:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαφορες μονο στον εξοπλισμο.πανοραμικη ημιδερματινα καθισματα,δερματινες επενδυσεις,αισθητηρες φωτων και βροχης.κατα τ αλλα ιδια.προσοχη να δωσεις στην κατασταση του αυτοκινητου για να μην βαρας το κεφαλι σου και μετα στο αν εχει καλυτερο εξοπλισμο η οχι.
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 20:40:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αγορά Peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makdam έγραψε:
Χρειαζομαι ενα αυτοκινητο σιγουρα για καθημερινη χρηση,...

παρε κατι αλλο μεχρι 1200cc.

αν το εχεις σταματα ξεκινα και το αμαξι θα ταλαιπωρησεις και εσυ θα ταλαιπορηθεις. 1230φευγα κιλα δεν ειναι για σταματα ξεκινα αθηνα. Το πολυ 1 τονο.

Πανε οι εποχες που βαζαμε 100αρα με κατω απο ευρω και δεν μας πειραζε. τωρα λεμε παναγια μου να με βγαλει με 1 γεμισμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Makdam 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 21:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antoniogt έγραψε:
Διαφορες μονο στον εξοπλισμο.πανοραμικη ημιδερματινα καθισματα,δερματινες επενδυσεις,αισθητηρες φωτων και βροχης.κατα τ αλλα ιδια.προσοχη να δωσεις στην κατασταση του αυτοκινητου για να μην βαρας το κεφαλι σου και μετα στο αν εχει καλυτερο εξοπλισμο η οχι.

Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω περισσοτερο? εννοειται πως θα γινει ΠΛΗΡΗΣ ελεγχος πριν το παρω στα χερια μου αλλα ετσι οπως μου το ειπες με αγχωσες..βγαζουν γενικα καποιο προβλημα τα συγκεκριμενα μοντελα? Ή μηπος κατι που θελει παραπανω προσοχη?
Επιστροφή στην κορυφή
Makdam 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 21:29:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αγορά Peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Makdam έγραψε:
Χρειαζομαι ενα αυτοκινητο σιγουρα για καθημερινη χρηση,...

παρε κατι αλλο μεχρι 1200cc.

αν το εχεις σταματα ξεκινα και το αμαξι θα ταλαιπωρησεις και εσυ θα ταλαιπορηθεις. 1230φευγα κιλα δεν ειναι για σταματα ξεκινα αθηνα. Το πολυ 1 τονο.

Πανε οι εποχες που βαζαμε 100αρα με κατω απο ευρω και δεν μας πειραζε. τωρα λεμε παναγια μου να με βγαλει με 1 γεμισμα...

Καταλαβαινω τι λες ειχα και αλλο αυτοκινητο στη ζωη μου 1600 και ξερω που παω να "μπλεξω" .. εχω και μηχανη για εντος πολης εννοειται αλλα ξερω πως για καποιες συγκεκριμενες αποστασεις θα μου χρειαζεται το αμαξι , περα απο τις βολτες
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Φεβ 2018, 22:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αγορά Peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Makdam έγραψε:
Καταλαβαινω τι λες ειχα και αλλο αυτοκινητο στη ζωη μου 1600 και ξερω που παω να "μπλεξω" .. εχω και μηχανη για εντος πολης εννοειται αλλα ξερω πως για καποιες συγκεκριμενες αποστασεις θα μου χρειαζεται το αμαξι , περα απο τις βολτες

Αν εχεις μηχανή, πάει και έρχεται. Πάντως δεν ειναι 1600 "avensis" ή γενικά ατμόσφαιρα. Είναι 1600 Turbo που θέλει χρόνο και χώρο. Ή αν δεν έχεις αυτά τα δύο, θέλει χρήμα. Και λάδια θα σου τσιμπάει και βενζίνα θα καταπίνει και τα ψυχολογικά του θα έχει. Αλλά αν το έχεις "σωστό", θα σου ζωγραφίζει ένα χαμόγελο στα χείλη που θα ζητάς.

Το Rally είναι τρίθυρο σασί και μοτέρ φιμωμένο, με "τελάρα" μέσα.
Το GT είναι πεντάθυρο σασί με ηλιοροφή και μοτέρ φιμωμένο, με δερματινα "τελάρα" μέσα.
Το RC είναι τρίθυρο σασί με μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές σε μοτερ και ανάρτηση απο τα άλλα δύο (με καινούργια αμορτισέρ σου πέφτουν τα σφραγίσματα). Μέσα είναι με "τελάρα ψευτομπακετ ψευτοαλκαντάρα" που κάνουν διαφορά στην αίσθηση ενώ τα πλαστικά είναι ίδια σε όλα.

Προβλήματα, διάβασε εδώ μέσα.

Διάλεξε και πάρε.
Επιστροφή στην κορυφή
kyriakos206gti 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16v gti

Ένταξη: 09 Ιούλ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2018, 03:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου διάβασε πρωτα στα λινκς που εδωσαν παραπανω τα παιδια γιατι ειναι μεγαλο θέμα. το πιο σημαντικο που πρέπει να κοιταξεις ειναι το χρόνισμα.. γιατι όπως έχουν πει πολλοί εδώ μέσα νιώθουν οτι έχουν αυτοκινητο 120 ιππων και οχι 150. πάντως γνώμη μου, βάλε κάτι παραπάνω και πάρε rc (αμα εχεις καταληξει σε 207-αλλιώς θα πρότεινα punto t-jet μετα του 09' σε αυτα τα χρήματα).
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2018, 11:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Punto? Really?
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2018, 11:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Punto? Really?

https://www.euroncap.com/en/results/fiat/punto/29849

Επιστροφή στην κορυφή
antoniogt (stavros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207gt

Ένταξη: 22 Μάρ 2015
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2018, 11:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο θεμα αξιοπιστιας εχω ακουσει παντως πολυ καλα λογια για το πουντο με τον tjet.για τον δικο μας thp δεν μπορω να πω και τα καλυτερα.βεβαια ειναι και θεμα γουστου.εγω οταν το πηρα στην ουσια τα θελα και τα παθα.το ηθελα και δεν με πειραξε τοσο πολυ οσα μου εφαγε.
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2018, 12:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antoniogt έγραψε:
Απο θεμα αξιοπιστιας εχω ακουσει παντως πολυ καλα λογια για τον tjet. για τον δικο μας thp δεν μπορω να πω και τα καλυτερα.

+1
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2018, 16:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
Gotcha έγραψε:
Punto? Really?

https://www.euroncap.com/en/results/fiat/punto/29849

Αυτο ακριβως. Δεν ξερω αν ειναι θεμα μαρκετινγκ/μιζες κλπ, αλλα 0 αστερια σε αλλο αμαξι δεν εχω ξαναδει
Επιστροφή στην κορυφή
kyriakos206gti 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16v gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Φεβ 2018, 16:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gotcha έγραψε:
Punto? Really?

ναι φιλε μου, γιατι? απο θέμα αξιοπιστίας το λεω σε σχεση με rallye/gt που ειναι στην ιδια κατηγορια, και μια χαρα γκαζι έχει και καταναλωση και ομορφια. αμα ήταν να παιρνουμε αμάξι με βαση το euro ncap θα παιρναμε ολοι volvo. Φιλικα παντα
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2018, 12:26:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορρυ ρε φιλε κιολας, αλλα δεν ειναι μονο η Βολβο που φτιαχνει αμαξια που ειναι αξιοπιστα σε ατυχηματα. Οταν ειμαι στους ελληνικους δρομους με ολους τους ασχετους που κυκλοφορουν, θελω ενα αυτοκινητο που να μου παρεχει μια Α ασφαλεια. Απο την στιγμη που το EURONCAP ειναι το μονο μετρο συγκρισης για την παθητικη/ενεργητικη ασφαλεια, αναμεσα σε διαφορα μοντελα, αναμεσα σε ενα με 5-4 αστερια και ενα με 0 (ΜΗΔΕΝ) δε θα διαλεγα ποτε το δευτερο. Και ας μου βγαζει ζημιες, τις προτιμω απο το να χασω το κεφαλι μου. Αν τα θες και τα 2 (χωρις ζημιες και ασφαλες) παρε κανα ιαπωνικο
Επιστροφή στην κορυφή
kyriakos206gti 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 16v gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2018, 13:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι οπως το λες δικιο εχεις, απλα ο καθένας επιλέγει με τα δικά του κριτήρια. Δε συνεχίζω γιατι βγαίνουμε off topic.. Φίλος μου πάντως με συνεργείο Peugeot που ο ίδιος έχει 207 rc και δεν το αλλάζει με τίποτα μου είπε οτι αν δεν είσαι μηχανικός ή γνώστης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, καλύτερα μακρυα από 207.Κυρίως για βελτιωμένα το έλεγε βέβαια. Αν το παληκαρι που ψάχνει βρει κάποιο άριστο μετα απο ενδελεχη έλεγχο ας το πάρει (και εδω μεσα που μπήκε πιστευω θα βρει γιατι πολλοι τα προσεχετε).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης