PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 thp- ποσα προβληματα ειχατε
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Προβληματα του 207 thp
καθολου προβληματα (εως και 1 προβλημα)
28%
 28%  [ 22 ]
λιγα προβληματα (2-5)
44%
 44%  [ 34 ]
αρκετα προβληματα (5-10)
9%
 9%  [ 7 ]
πολλα προβληματα (πανω απο 10)
18%
 18%  [ 14 ]
Σύνολο Ψήφων : 77

Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2015, 01:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηδεν ή ελαχιστα λιγότερο αν εισαι σε υψηλο υψόμετρο. Αλλιως μπορει να την εχει ακουσει ο αισθητηρας.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2015, 01:36:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως θέλει καθάρισμα εκεί που είναι ο αισθητήρας πάνω απο την εισαγωγή εκεί που μπαίνει και το αναπτοράκι?Εν τω μεταξύ δεν το κάνει πάντα.Μια δείχνει κανονικά μηδέν και την άλλη -0,2 υποπίεση.
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2016, 12:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.Άμα παίζει λίγο το αξονάκι του συμπιεστή έχει θέμα,χωρίς όμως να τρώει μέσα το περίβλημα δηλαδή να το ακουμπάει.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Απρ 2016, 19:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι, ολα παιζουν απο καινουργια. Ασχημο μαλλον ειναι να παιζει μεσα-εξω.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Αύγ 2017, 16:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω,όταν το αμάξι είναι κρύο και πάω να βάλω μπροστά αργεί να πάρει. Μπορεί να κάνει και 5δευτ. Αμα σβήσω την ιδια ώρα το μοτέρ και βάλω πάλι μπροστά θα πάρει αμέσως. Εκτός οτι μπορεί να είναι λόγω προγράμματος που και πρίν φόραγα απο τον ίδιο προγραμματιστή αλλά αυτο ξεκίνησε να το κάνει μετά απο αναπρογραμματισμό που έκανα λόγω αλλαγής τουρμπίνας με μεγαλύτερη,τι άλλο μπορεί να παίζει????
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Αύγ 2017, 17:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pipis έγραψε:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να ρωτήσω,όταν το αμάξι είναι κρύο και πάω να βάλω μπροστά αργεί να πάρει. Μπορεί να κάνει και 5δευτ. Αμα σβήσω την ιδια ώρα το μοτέρ και βάλω πάλι μπροστά θα πάρει αμέσως. Εκτός οτι μπορεί να είναι λόγω προγράμματος που και πρίν φόραγα απο τον ίδιο προγραμματιστή αλλά αυτο ξεκίνησε να το κάνει μετά απο αναπρογραμματισμό που έκανα λόγω αλλαγής τουρμπίνας με μεγαλύτερη,τι άλλο μπορεί να παίζει????

πισω αντλια ισως ,το προγραμμα παντως με τπτ
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Αύγ 2017, 22:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντλία ακούγεται κανονικά όταν βάζεις το κλειδί.
Επιστροφή στην κορυφή
Mike307 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Ιαν 2018

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2018, 00:39:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα θα προτείνατε αγορά μεταχειρισμένου rallye 150 με 150000 χλμ η όχι. Απλά μου κάνει εντύπωση που τα δίνουν τόσο φτηνά (αλήθεια πόσο έκανε καινούριο)
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2018, 00:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mike307 έγραψε:
Καλησπέρα θα προτείνατε αγορά μεταχειρισμένου rallye 150 με 150000 χλμ η όχι. Απλά μου κάνει εντύπωση που τα δίνουν τόσο φτηνά (αλήθεια πόσο έκανε καινούριο)

εγώ ένα πήρα με τόσα κμ και από τα 5κ που έδωσα για το αμάξι έφτασε 12 μαζί με όσα ήθελε και όταν έσπασε !

πάρτο αλλά έχε λεφτά στην άκρη για όταν σπάσει Evil
τα καλοσυντηριμένα τα δίνουν ακριβά
Επιστροφή στην κορυφή
Mike307 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Ιαν 2018

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2018, 01:23:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κατάλαβα ... Αλλά δεν ήξερα ότι σπάνε μοτέρ κιόλας
Αφού οι βενζίνες στην Ελλάδα λένε 100 και είναι 98 και η 95 - 92
Κανένας τετραχρονος τετρακυλινδρος turbo δεν πρόκειται να είναι αξιόπιστος γιατί από κατασκευής το turbo δεν δέχεται σύγχρονους παλμούς ..... κινητήρες για turbo είναι τρικυλινδροι εξακυλινδροι και δωδεκακυλινδροι (v12)
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Ιαν 2018, 13:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mike307 έγραψε:

Κανένας τετραχρονος τετρακυλινδρος turbo δεν πρόκειται να είναι αξιόπιστος γιατί από κατασκευής το turbo δεν δέχεται σύγχρονους παλμούς ..... κινητήρες για turbo είναι τρικυλινδροι εξακυλινδροι και δωδεκακυλινδροι (v12)

εν ετη 2018 και με αμετρητους 4κυλινδρους κινητηρες στην αγορα που εχουν δωσει τα διαπιστευτηρια τους δε μπορει να το πιστευεις αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6
Σελίδα 6 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης