PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - POWER - Peugeot 206 155hp
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:46:01    Θέμα δημοσίευσης: 206 - POWER - Peugeot 206 155hp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο λεωνίδας με το ασημι 206 1.6 155hp που παρουσιάζει το Power στο τελευταίο τεύχος είναι μέλος του club???? To είδε κανείς το συγκεκριμένο άρθρο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 15:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε σε ποιο τεύχος του Power παρουσιάζεται το 206;(αν θες πες μου αριθμό τεύχους).Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 16:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε αυτο που κυκλοφορει στα περιπτερα τωρα, το επετειακο για τα 5 χρονια power,νοέμβριος 2003.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 17:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχω στο μαγαζι και το διαβαζω.ωραιο το εκανε ο τυπος αλλα αμα
ειδες στο τελος του βγηκε 25,000 ευρω (οσο ενα R.C) Laughing Laughing
βεβαια αμα διαβασεις κοντα στην τιμη λεει οτι οταν τελειωσε η φωτογραφιση κατι ακουγοταν απο τον συμπλεκτη Exclamation
κατα τ'αλλα ωραιο αλλα οχι κατι ξεχωριστο Wink

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 09:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, τι να λέμε τώρα.......
Ωραίες και οι μοντίφες και οι μετατροπές και τα tuning, αλλά μπήκα χτες στο RC στην έκθεση και έπαθα................................
Λες και δεν μπήκα σε 206.....
Άλλο αυτοκίνητο λέμε.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 19:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Ωραίες και οι μοντίφες και οι μετατροπές και τα tuning, αλλά μπήκα χτες στο RC στην έκθεση και έπαθα................................

μην υπερβαλεειιιιιςςςς...
κι εγω μπηκα μεσα κιαν εξαιρεσεις τα καθισματα ...σαν το δικο μου ειναι ! Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 19:19:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

μην υπερβαλεειιιιιςςςς...
κι εγω μπηκα μεσα κιαν εξαιρεσεις τα καθισματα ...σαν το δικο μου ειναι ! Wink Wink Wink

to epivevaiwnw kegw... pragmatika entypwsiaka ta kathismata kai oi diafores pinelies sto eswteriko alla...mexri ekei!!! an eixes dyo mpaket sto diko sou, ante kai derma...pistepse me den tha sou ekane foveri entypwsi. ekswterika thelei poly douleia omws...den exei tipota pou na to ksexwrizei fanera!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 20:11:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

ekswterika thelei poly douleia omws...den exei tipota pou na to ksexwrizei fanera!!!

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Νοέ 2003, 20:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... Wink[/quote]

oxi vevaia...alla me tosa lefta pou dineis eprepe na diaferei ligo parapanw apo ta "thnita" 206!!! paradeigma to Focus RS pou diaferei xwris na einai kraugaleo...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 18:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... Wink

oxi vevaia...alla me tosa lefta pou dineis eprepe na diaferei ligo parapanw apo ta "thnita" 206!!! paradeigma to Focus RS pou diaferei xwris na einai kraugaleo...[/quote]

στο focus rs εχουν πετυχει να φτιαξουν ενα αμαξι με αγωνιστικο χρωμα και αρωμα χωρις πολλες πολλες υπερβολες. πραγματικα ειναι πολυ ομορφο .
λιγο η διχρωμια των καθισματων ειναι κουραστικη αλλα κατα τ'αλλα ειναι πολυ ομορφο.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 19:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και όμορφο είναι και γρήγορο είναι και...και...αλλά δεν ξέρω γιατί, μου προκάλεί μια αντιπάθεια!!! Για να δούμε τώρα με 307 WRC μήπώς βγει καμια αντίστοιχη έκδοση...και δεν λέω για 307RC με το μοτέρ του 206ΡΨ!!! Περιμένω κάτι πολύ καλύτερο από την πεζο!!! Ειδικά τώρα που όπως όλα δείχνουν η Ford θα αποσύρει το Focus και ταυτόχρονα και τη συμμετοχή της για το Π.Π.Ρ. του 2004!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 10:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Και όμορφο είναι και γρήγορο είναι και...και...αλλά δεν ξέρω γιατί, μου προκάλεί μια αντιπάθεια!!! Για να δούμε τώρα με 307 WRC μήπώς βγει καμια αντίστοιχη έκδοση...και δεν λέω για 307RC με το μοτέρ του 206ΡΨ!!! Περιμένω κάτι πολύ καλύτερο από την πεζο!!! Ειδικά τώρα που όπως όλα δείχνουν η Ford θα αποσύρει το Focus και ταυτόχρονα και τη συμμετοχή της για το Π.Π.Ρ. του 2004!!!

μηπως σου προκαλει αντιπαθεια επειδη ειναι Αμερικανικο;;;;
γιατι σε εμενα αυτο συμβαινει.
τα αμερικανικα (και εδω τα ford) μου φαινονται λιγο "αχρωμα"-"αοσμα"-"αγευστα" και ...κρυα... Confused Confused Confused
αλλα δεν παυει να εχει προοπτικες.
καποτε ειχαν συγκρινει (σε περιοδικο του χωρου) το forus με το leon και τα εβγαζαν ιδια περιπου με λιγο καλυτερο τιμονι στο RS και λιγο καλυτερη οδηγ. συμπεριφ στο 20βαλβιδο leon....
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 19:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω ισως να ειναι και αυτος ενας λογος!!! Αυτα το πολυεθνικα πιστευω οτι δεν εχουν "ψυχη"...Προοπτικες σιγουρα εχει αλλα και η πεζο εχει την τεχνογνωσια και τισ δυνατοτητες να φτιαξει ενα αντιστοιχο "αγωνιστικο δρομου"!!! περιμενω εναγωνιως τις κινησεις της...καλο το 206RC αλλα χρειαζεται κατι ποιο εντυπωσιακο!!! Για να δουμε...για να δουμε...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 19:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το FOCUS RS ειναι ισως το καλυτερο και ταχυτερο μπροστοκινητο που κατασκεβαστηκε ποτε[δεν εννοω στην ευθεια].........................................Σε συγκριτικο στο AUTOCAR σε πιστα εριξε 2 δευτερολεπτα στο SUBARU STI............Οι δοκιμαστες[οδηγοι αγωνων] ειχαν παθει πλακα...Πηρε αριστα [10 αστερια] στην πιστα.........................................................Το μπλοκε διαφορικο του κοστιζε στη FORD 3000Ε Exclamation ...............................................Βαζεις και το προγραμματακι με την καρτα και οποτε θες εχεις ειτε 260 ειτε 215 αλογα...............................................Αντε γεια-Να εβγαινε και σε μαυρο................................. Rolling eyes .......................................Τα καθισματα του RC ειναι οντως κορυφαια-----Ημουν και γω στην εκθεση............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2003, 11:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντώνης έγραψε:
Το εχω στο μαγαζι και το διαβαζω.ωραιο το εκανε ο τυπος αλλα αμα
ειδες στο τελος του βγηκε 25,000 ευρω (οσο ενα R.C) Laughing Laughing
βεβαια αμα διαβασεις κοντα στην τιμη λεει οτι οταν τελειωσε η φωτογραφιση κατι ακουγοταν απο τον συμπλεκτη Exclamation
κατα τ'αλλα ωραιο αλλα οχι κατι ξεχωριστο Wink

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ...ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ 8ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΕ ΤΑ 75 ΜΟΥΛΑΡΙΑ....ΒΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2003, 19:56:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερεις τι ειναι να "αδειασεις" κανα τυπο με κανα 307 1.6 η γενικοτερα με θεωρητικα πιο γρηγορο τουτου και οταν σε ρωτησει τι "φορας" να παρει μια μεγαλοπρεπεστατη απαντηση"1.4 8V μεγαλε!!!"...Βεβαια τα 25000e ειναι 25000e!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2003, 09:32:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝetΒlaster έγραψε:
Ξερεις τι ειναι να "αδειασεις" κανα τυπο με κανα 307 1.6 η γενικοτερα με θεωρητικα πιο γρηγορο τουτου και οταν σε ρωτησει τι "φορας" να παρει μια μεγαλοπρεπεστατη απαντηση"1.4 8V μεγαλε!!!"...Βεβαια τα 25000e ειναι 25000e!!!

και θα σε πιστεψει ρε συ? εσυ με 110 αλογα θα πιστευες οτι σε αδειασε ενα 8V 75hp έστω και πειραγμενο? μην λεμε υπερβολές. και σιγά μην εκανε ολη την μοντιφα για να λεει οτι ειναι ακομα με τον 8V. εξάλλου τι να τα κανει τα 307. εδω λέει οτι είναι καλυτερο απο τα 206 Gti...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2003, 13:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι πολλοι που ψαρωνουν γιατι πολυ απλα δεν ξερουν!!! Πιστεψε με...εχω βρει πολλους απαυτους...Οσο για τη modifa του φιλου ειναι τραβηγμενη,Συμφωνω!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2003, 20:02:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τo 8v 75 ειναι ΠΑΓΙΔΑ!!

Εννοει 8 κυλινδροι σε διαταξη V, και 75 kg/m
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Νοέ 2003, 20:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Τo 8v 75 ειναι ΠΑΓΙΔΑ!!

Εννοει 8 κυλινδροι σε διαταξη V, και 75 kg/m

Laughing Laughing Laughing Ωραίοςςςςςςςςςςςςς...

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης