PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Project ΜΠΛΕξαμε

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Νοέ 2017, 23:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Project ΜΠΛΕξαμε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού μέσα σε 20 μερες κατάφερα να γδάρω τον προφυλακτήρα του 205 στον τοίχο του γκαράζ (ούτε η μανα μου δεν το κάνει αυτό) όπως και να στραβωσω μια ζάντα του , αποφάσισα ότι μάλλον είναι σε ηλικία να περνάει περισσότερο χρόνο στο γκαράζ παρα στους δρόμους , και να πάρω ένα αυτοκίνητο που δεν θα με νοιάζει τόσο πολύ αν πάθει κάτι σε χρήση , ενώ θα μπορώ να κάνω δοκιμές για τους 2-3 αγώνες που κάνω τον χρόνο γιατί με το 205 εκανα βόλτα μην το χαλάσω και όχι δοκιμές .
Ο δρόμος ήταν μονόδρομος για 106 .
Άρχησα να κοιταζω αγγελίες αλλά αυτό που ήθελα ήταν παράξενο , δεν ήθελα ούτε άψογο για να μην το φοβάμαι , ούτε κουρέλι να θέλει 5 χιλιάρικα να γίνει αυτοκίνητο , επίσης δεν ήθελα να είναι 2-3 εκδόσεις μαζί το αυτοκίνητο λόγω παρεμβάσεων από προηγούμενους ιδιοκτήτες διότι με ενοχλούσε . Ήθελα να είναι κάτι ολοκληρωμένο .
Αρχησα να βλέπω αυτοκίνητα όμως η κατάσταση ήταν λίγο απογοητευτική .
Το ΜΠΛΕξιμο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα αγγελία , το έβλεπα κάθε μέρα όμως δεν προλάβαινα να πάω να το δω μέχρι την Παρασκευή που πηρα τηλεφωνο και είχε πουληθεί σε έναν ναυτικό που έπιανε λιμάνι και ήθελε αυτοκίνητο να κινείται, και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα έρχονταν να το πάρει.
Παρόλα αυτά Πήγα από το μαγαζί (το συνεργείο που ο ιδιοκτήτης το είχε αφήσει για πούλημα ) που το είχαν για να το δω διότι μου είχε κάνει κλικ και όντως είναι αυτό που έψαχνα .
Ένα αυτοκίνητο ολοκληρωμένο πρώτο χέρι άθικτο εκτός από τις ζάντες με ένα σχετικό ιστορικό συντήρησης χωρίς κάποιο σοβαρό τρακάρισμα και γεμάτο γρατσουνιές από τη χρήση .Μοντελο 1996 από τα πρώτα 8ν με παράθυρα κλειδαριές υδραυλικό τιμόνι ράδιο και τίποτε άλλο !
Εξήγησα στον άνθρωπο που το πουλούσε ότι ο ναυτικός που ήθελε να το πάρει, θα μπορούσε να πάρει οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο μιας και δεν τον ενδιέφερε και να έπαιρνα εγώ το ραλλυ που με ενδιέφερε πολύ !
Ως εκ θαύματος μίλησε μπροστά μου στο τηλεφωνο με τον υποψήφιο αγοραστή ο οποίος μου το παραχώρησε και μάλιστα με συμβούλεψε να μην τρέχω !
Έτσι το απογευμα της Δευτέρας το πηρα .
Άλλαξα λάστιχα βαλβολίνες παραφλου λάδια φίλτρα ,βάση σασμάν και αυτό που θα χρειαστεί άμεσα είναι επισκευή στο δεξί μπράτσο του πίσω άξονα .
Εξωτερικά πέραν του καπω και του αριστερού φτερου που έχουν δυο βαθουλώματα δεν σκοπεύω να φτιάξω κάτι άλλο ώστε να μην φοβάμαι να το χρησιμοποιώ , ενώ κάποιες άλλες μικρό γρατσουνιές έφυγαν με την αλοιφή όποτε βελτιώθηκε η κατάσταση .
Μέσα θέλει δυο μπροστινά καθίσματα όχι γιατί έχουν σκιστεί αυτά που έχει , απλά γιατί έχουν φθαρεί τα αφρολέξ τους , όμως έχω ήδη βρει όποτε είμαστε οκ και από εκεί .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Νοέ 2017, 10:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

karta ιστορικου ενδιαφεροντος λευτερη αμεσα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christos_99 (Christos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V GTi + PUG 206 RC

Ένταξη: 14 Νοέ 2012
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Νοέ 2017, 22:22:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ομορφο και επιτελους ευρεθη ραλλυ-8V, που δεν εχει καγκουροφιμε, δεν ειναι σαυρα με τα μουτρα κατω και κ*λο στον θεο, οι συγκεκριμενς speedline (αν δεν κανω λαθος) προσωπικα μου αρεσουν και δεν καταστρεφουν τον motorsport χαρακτηρα. Ευχομαι να εχει κι ενα καθαρο μοτερ.!! Αληθεια ποσα χλμ εχει.?
Καλες βολτες.!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Νοέ 2017, 22:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christos_99 έγραψε:
Πολυ ομορφο και επιτελους ευρεθη ραλλυ-8V, που δεν εχει καγκουροφιμε, δεν ειναι σαυρα με τα μουτρα κατω και κ*λο στον θεο, οι συγκεκριμενς speedline (αν δεν κανω λαθος) προσωπικα μου αρεσουν και δεν καταστρεφουν τον motorsport χαρακτηρα. Ευχομαι να εχει κι ενα καθαρο μοτερ.!! Αληθεια ποσα χλμ εχει.?
Καλες βολτες.!!!

Οι ζάντες είναι compomotive , πολύ όμοιες με τις speedline που λες .
Και εμένα μου αρέσουν .
Έχει 157.000 χλμ και φαίνεται το μοτερακι να είναι ακόμη ξύπνιο , αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Νοέ 2017, 19:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα εχει ή δεν εχει υδραυλικο; Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2017, 08:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τελικα εχει ή δεν εχει υδραυλικο; Laughing Laughing Laughing

Έχει έχει είδα το δοχείο του υγρού Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2017, 19:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα απορω ποιος ειναι πιο χαζος,εσυ ή ο αλλος με τα 1300αρια... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2017, 22:40:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τελικα απορω ποιος ειναι πιο χαζος,εσυ ή ο αλλος με τα 1300αρια... Laughing Laughing Laughing

Μην τον αποπαίρνεις ρε! Πάνω που άνοιξε ένα τόπικ με ζουμί Love

Καλορίζικο Λευτέρη!!!

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Νοέ 2017, 08:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kατά βάθος θέλει απεγνωσμένα κι αυτός ένα τέτοιο γι'αυτό βγάζει χολή... Very happy

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Νοέ 2017, 16:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nik_psa έγραψε:
Kατά βάθος θέλει απεγνωσμένα κι αυτός ένα τέτοιο γι'αυτό βγάζει χολή... Very happy

Ισχυει! Ειναι κρυφο-16βαλβιδος! Τον εχουμε παρει πρεφα πλεον! Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Νοέ 2017, 17:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

In your dreams,που λενε... Laughing Laughing Laughing

Πιο σαπιο μοτερ απο τα TU5 δεν υπαρχει αλλά αναθεμα την ωρα και την στιγμη που ολο τετοια με περιτριγυριζουν... Puke left
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Νοέ 2017, 22:41:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα σήμερα και έκοψα κλειδί για να μην χαλάσω το δικό του .
Πρέπει να δω τι θα κάνω με το σασμάν του γιατί βουίζει σαν να έχει μπλοκε
Laughing
Από βδομάδα έρχονται και τα μπροστινά καθίσματα .
Το πιο ωραιο σε όλο αυτό είναι το 205 που βρίσκεται ήσυχο στο γκαράζ .

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2017, 00:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Βρε Λευτέρη μου, συνήθως αγοράζουμε νεότερα αυτοκίνητα για να ξεκουράσουμε τα παλαιότερα.

Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί ποιός να ξεκουράσει ποιόν! Τελικά είναι καλύτερο να έχεις ένα αυτοκίνητο που θα χρειαστεί ολοκληρωτική ανακατασκευή ή δύο;
Θα μου πεις, το ένα είναι 30ετίας και το άλλο 20ετίας - σαφώς νεότερο. Εκείνα τα φρέσκα αυτοκίνητα που είχες κάποτε που εξαφανίστηκαν;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Νοέ 2017, 02:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Βρε Λευτέρη μου, συνήθως αγοράζουμε νεότερα αυτοκίνητα για να ξεκουράσουμε τα παλαιότερα.

Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί ποιός να ξεκουράσει ποιόν! Τελικά είναι καλύτερο να έχεις ένα αυτοκίνητο που θα χρειαστεί ολοκληρωτική ανακατασκευή ή δύο;
Θα μου πεις, το ένα είναι 30ετίας και το άλλο 20ετίας - σαφώς νεότερο. Εκείνα τα φρέσκα αυτοκίνητα που είχες κάποτε που εξαφανίστηκαν;

Φρέσκο αυτοκίνητο υπάρχει , το Peugeot 208 diesel που με κινεί καθημερινά .
Να σου θυμίσω ότι έχω κάνει τρεις ανακατασκευές , μια στο κάθε μίνι και άλλη μια στην αλφετα και μπορώ να σου πω ότι αυτά που χρειάστηκε το 205 (που μόνο το μοτέρ έμεινε για να γίνει απόλυτα period correct , αλλαγή που μέχρι τώρα συνειδητά δεν έχω κάνει ) και αυτά που θέλω να κάνω στο 106 είναι για να παίζω με τα ξεσκονόπανα τα Σαββατοκύριακα .
Αν χρειαζόντουσαν ολοκληρωτική ανακατασκευή δεν θα έμπλεκα ξανά με κατι τέτοιο .
Ολοκληρωτική ανακατασκευή είναι να δουλέψει τροχός για να κόψει σάπιο πάτωμα και μαρσπιέ , αργκον για να κολλήσει νέα κομμάτια λαμαρίνας και εν ολίγοις να χρειαστούν 3-4 χιλιάρικα μόνο για τον φανοποιο.
Ένα respray ένα ντύσιμο καθισμάτων και μηχανικές επισκευές είναι υγιεινός περίπατος που παρα πολύ απέχει από την ανακατασκευή ευτυχώς !
Όσο αφορά τα φρέσκα αυτοκίνητα δεν μου κάνει κλικ και δεν με προκαλεί ενδιαφέρον καποιο αυτοκίνητο . Πιο πολύ με ιντριγκάρουν τα παλιά .

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Νοέ 2017, 21:23:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιποιήσεων συνέχεια λοιπόν , το ΣΚ την έβγαλα στο γκαράζ παρέα με τις αλοιφές τα πανιά τα σφουγγάρια και ένα κουτάκι μπογιά με πινελακι .
Το χρωμα επανήλθε πολύ σε γενικές γραμμές ενώ με το πινελακι περιποιήθηκα πολύ μικρά σημεία που είχε φύγει το χρωμα .
Εκεί που την πατήσαμε είναι με το καπό και τον ουρανό .
Το καπό επανηλθε πλήρως με τις αλοιφές αλλά δεν με ενδιέφερε γιατί έχει τη λακκούβα , ενώ ο ουρανός που με ενδιέφερε δεν επανηλθε .
Έτσι θα επισκεφτούμε τον φανοποιο για βάψιμο καπό και ουρανό ώστε να γίνει όμορφο .
Το απόγευμα πήγα να το περάσω ΚΤΕΟ όπου δεν μπορούσαν να το βάλουν μπροστά λόγω του immobilizer που έχει πληκτρολόγιο Laughing
Καθίσματα ψάχνω ακόμη Confused

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Δεκ 2017, 09:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για πες φανοποιο που?

εγω παντως θα το λεω οτι το 1.6 8ν το θεωρουσα το καλυτερο 106.
ειχα συναισθηματικο δεσιμο με αυτο το αμαξι αλλα και παλι μου αρεσε πιο πολυ απο ολα (1.3-16ν).
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Δεκ 2017, 09:28:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Lef205 έγραψε:

ειπε ο ανθρωπος που αγορασε 3008 για καθημερινο και εχει ενα δυναμομετρο και 2 μοτερ στο γκαραζ του.
Υστερα χαθηκε στην ομιχλη μαρσαροντας το ηλεκτρικο πατινι του
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Δεκ 2017, 15:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Πέστο ευλογημένε να καταλάβω! Ετσι ναι, να τα έχουμε να ασχολούμαστε για χόμπυ!

volvos έγραψε:
ειπε ο ανθρωπος που αγορασε 3008 για καθημερινο και εχει ενα δυναμομετρο και 2 μοτερ στο γκαραζ του.
Υστερα χαθηκε στην ομιχλη μαρσαροντας το ηλεκτρικο πατινι του

Ευτυχώς που δεν είδες τα υπόλοιπα παιχνίδια μου ακόμα, γιατί εισαι ζηλιάρης και θα πάρεις κι εσύ, είμαι βέβαιος. Αν χώραγαν περισσότερα παιχνίδια, θα έπαιρνα και ένα Μιατα ΜΚ1 να περνάει η ώρα!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάρ 2018, 22:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πορεία εργασιών :
Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει αρκετές δουλίτσες .
Έβαψα καπό και ουρανό με αποτέλεσμα πλέον εξωτερικά να δείχνει συμμαζεμένο το αυτοκίνητο . Τρώγομαι να κάνω γενικό βάψιμο να δείξει κουκλί αλλά θα καταλήξει κάνει παρέα στο 205 και εγώ να ψάχνω πάλι weekend car .
Άλλαξα αναρτήσεις , έβαλα ένα σετ φτηνά καγιαμπα όμως το αυτοκίνητο άλλαξε τελείως προς το καλύτερο γιατί ούτως ή άλλως οι αναρτήσεις του δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ
Laughing
Έγινε επισκευή στην κρεμαγιέρα όπως επίσης αλλαγή στις μπροστινές δισκοπλακες.
Αλλάχτηκε η βάση του σασμάν γιατί αυτή που είχε ήταν φελός πλέον .
Επιτέλους πριν 3 μερες βρήκα καθίσματα . Γενικά παρατηρώ ότι συγκεκριμένα ανταλλακτικά αυτών των αυτοκίνητο γίνονται σιγά σιγά δυσεύρετα ή ότι υπάρχει σε επάρκεια είναι κουρέλι . Λογικο αν σκεφτώ ότι το τελευταίο βολτισιο 106 που είχα ήταν πριν 10 χρόνια και τότε ήταν ήδη 10 ετών !
Ότι καλό υπάρχει φεύγει εν ριπή οφθαλμού .
Τελικά μετά από πολλές πολλές πόρτες η τύχη χαμογέλασε και ακριβοπλήρωσα δυο άψογα μπροστινά καθίσματα τα οποία είχε αποθηκευμένα ο ιδιοκτήτης τους από το 2003 . Περιμένουν να πάρω την απόφαση να το γδύσω όλο μέσα να πλύνω μοκέτα να μοσχομυρίσει και να τα βάλω .
Τελευταίο και πιο βασικό . Το αυτοκίνητο χρειάζονταν τσιμουχακια βαλβίδων γιατί ειδικά το πρωι έχανες ορατότητα από τους καπνούς . Φυσικά όλοι πρότειναν να βάλω ένα μοτέρ 16ν που φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω
Laughing
Κατέληξα να μην λύσω όλο το μοτέρ όποτε λύσαμε καπάκι , όποτε αλλάξαμε τα τσιμουχακια που είχαν γίνει κόκκαλο και όλα οκ .
Φωτός όταν λύσω το εσωτερικό .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης