PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ενδείξεις STFT-LTFT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreas_DS3 (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen DS3 THP(1.6-16v)

Ένταξη: 21 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Οκτ 2017, 19:43:36    Θέμα δημοσίευσης: Ενδείξεις STFT-LTFT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους!

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα στο Torque Pro σε κινητό που χρησιμοποιούσα και πιο παλιά δεν μου δείχνει καμία ένδειξη STFT-LTFT καθώς φαίνονται κολλημένα στο 0! Επίσης είχε χρονιστεί πιο παλιά(περίπου τον Οκτώβριο του 2015) και είχαμε αλλάξει και τεντωτήρα.

Το αυτοκίνητο είναι ένα DS3 με το 155αρι μοτέρ με ΦΠΕ+IC και μεγαλύτερο τούρμπο απο ΡΨ.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει να φταίει;

Citroen DS3 THP Stage 3

DS3R turbo

Στα 230+ ή - Razz

By Pavlidis Competition
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2017, 17:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα φιλε
Μου, δεν νομιζω να φταιει κατι απλα το προγραμμα σου ισως δουλευει με μηδενικα ltf..τα short term ειναι και αυτα κολλημενα στο 0;
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2017, 10:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι σιγουρος πως κοιτας το σωστο sensor? (Bank 1 2 klp)
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2017, 19:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ενδείξεις STFT-LTFT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σου Ανδρέα!

Όπως γράφουν οι προλαλήσαντες, μερικές φορές τα fuel trims απενεργοποιούνται μέσα από το πρόγραμμα. Είσαι σίγουρος ότι δεν μηδενίστηκαν και έμειναν στο μηδέν μετά τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου;

Andreas_DS3 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!

Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα στο Torque Pro σε κινητό που χρησιμοποιούσα και πιο παλιά δεν μου δείχνει καμία ένδειξη STFT-LTFT καθώς φαίνονται κολλημένα στο 0! Επίσης είχε χρονιστεί πιο παλιά(περίπου τον Οκτώβριο του 2015) και είχαμε αλλάξει και τεντωτήρα.

Το αυτοκίνητο είναι ένα DS3 με το 155αρι μοτέρ με ΦΠΕ+IC και μεγαλύτερο τούρμπο απο ΡΨ.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει να φταίει;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2017, 02:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ποιο λογο απενεργοποιουνται τα LFT απο το προγραμμα;απο περιεργεια καθαρα ρωταω.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas_DS3 (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen DS3 THP(1.6-16v)

Ένταξη: 21 Δεκ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2017, 19:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα ξανά σε όλους!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αρχικά καθώς έβλεπα τους σωστούς αισθητήρες έδειχνε αυτές τις ενδείξεις κι εν τέλει όπως είπε και ο Στέλιος από πάνω είναι λόγω προγράμματος.
Μου έκανε εντύπωση βέβαια που μηδενίζεται και η ένδειξη του stft και δεν κάνει καθόλου fluctuation.

Citroen DS3 THP Stage 3

DS3R turbo

Στα 230+ ή - Razz

By Pavlidis Competition
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Νοέ 2017, 08:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gregts21 έγραψε:
Για ποιο λογο απενεργοποιουνται τα LFT απο το προγραμμα;απο περιεργεια καθαρα ρωταω.

Κάποιες φορές, σε μεγάλα προτζεκτ, χρειάζεται για να υπάρχει σταθερότητα στα μίγματα ανεξαρτήτως εκμάθησης/διόρθωσης. Οπότε την κλείνουμε.
Για τα μικρά στάδια δεν είναι και πάρα πολύ χρήσιμο. Μάλλον κατά λάθος πρέπει να έγινε.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης