Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
peugeot1626 (ΓΙΩΡΓΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (16v) executive 2000
Ένταξη: 24 Σεπ 2017 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2017, 18:44:13 Θέμα δημοσίευσης: οθονη θερμοκρασιας και καταναλωσης peugeot 406 1999 |
|
|
δεν ξερω αν μπορει καποιος φιλος να βοηθησει,σχετικα με την μικρη οθονη στο 406 του 1999 .....μου δειχνει θερμοκρασια εξωτερικη,το εικονιδιο αυτοκινητου και το σημα για γεμισμα βενζινης αλλα απο πανω μονο παυλες αντι για τα χιλιομετρα που θα σε βγαλει η βενζινη που εχεις.δοκιμασα και με φουλαρισμα αλλα παλι παυλες αντι για νουμερα.παιζει να χει χαλασει κανας αισθητηρας στο τεποζιτο καυσιμων...;;;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2017, 20:45:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι λες αλλά παίζει να είναι η στιγμιαία κατανάλωση όπου αρχίζει και δείχνει μόνο όταν κινείσαι από κάποια χλμ και πάνω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2017, 07:39:39 Θέμα δημοσίευσης: δεν δουλευει ουτε ετσι...... |
|
|
Mono AEK έγραψε: | Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι λες αλλά παίζει να είναι η στιγμιαία κατανάλωση όπου αρχίζει και δείχνει μόνο όταν κινείσαι από κάποια χλμ και πάνω |
κοιτα .....και στιγμιαια να δειχνει σε οποια ταχυτητα και να δοκιμασα οι παυλες δεν φευγουν για να δειξει νουμερα.απλα οταν πλησιαζουν στο λαμπακι τα καυσιμα μονο τοτε απλα αναβοσβηνουν και παλι διχως να υπαρχει ενδειξη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2017, 10:05:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν μπορεις ανεβασε μια φωτο
επισης αφου εχεις trip computer δοκιμασε να αλλαξεις μενου να δεις τα υπολοιπα δουλευουν?
αλλαζει πατωντας προς το τιμονι ενα κουμπι στην ακρη του διακοπτη υαλοκαθαριστηρων |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2017, 19:26:10 Θέμα δημοσίευσης: ok θα το τσεκαρω |
|
|
Mono AEK έγραψε: | αν μπορεις ανεβασε μια φωτο
επισης αφου εχεις trip computer δοκιμασε να αλλαξεις μενου να δεις τα υπολοιπα δουλευουν?
αλλαζει πατωντας προς το τιμονι ενα κουμπι στην ακρη του διακοπτη υαλοκαθαριστηρων |
θα ανεβασω και φωτο.δοκιμασα και εβγαλα την οθονη προς τα εξω και στο πλαι εχει 4 επλογες που ρυθμιζεις οποια θελεις κατα βουληση και αφορουν το τι ακριβως θελεις να δειχνει η οθονη.δηλαδη μονο θερμοκρασια,η' και καταναλωση,η' τιποτα αλλα και παλι μονο παυλες.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|