PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

οθονη θερμοκρασιας και καταναλωσης peugeot 406 1999

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot1626 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.8 (16v) executive 2000

Ένταξη: 24 Σεπ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2017, 18:44:13    Θέμα δημοσίευσης: οθονη θερμοκρασιας και καταναλωσης peugeot 406 1999 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω αν μπορει καποιος φιλος να βοηθησει,σχετικα με την μικρη οθονη στο 406 του 1999 .....μου δειχνει θερμοκρασια εξωτερικη,το εικονιδιο αυτοκινητου και το σημα για γεμισμα βενζινης αλλα απο πανω μονο παυλες αντι για τα χιλιομετρα που θα σε βγαλει η βενζινη που εχεις.δοκιμασα και με φουλαρισμα αλλα παλι παυλες αντι για νουμερα.παιζει να χει χαλασει κανας αισθητηρας στο τεποζιτο καυσιμων...;;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2017, 20:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι λες αλλά παίζει να είναι η στιγμιαία κατανάλωση όπου αρχίζει και δείχνει μόνο όταν κινείσαι από κάποια χλμ και πάνω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
peugeot1626 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2017, 07:39:39    Θέμα δημοσίευσης: δεν δουλευει ουτε ετσι...... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι λες αλλά παίζει να είναι η στιγμιαία κατανάλωση όπου αρχίζει και δείχνει μόνο όταν κινείσαι από κάποια χλμ και πάνω

κοιτα .....και στιγμιαια να δειχνει σε οποια ταχυτητα και να δοκιμασα οι παυλες δεν φευγουν για να δειξει νουμερα.απλα οταν πλησιαζουν στο λαμπακι τα καυσιμα μονο τοτε απλα αναβοσβηνουν και παλι διχως να υπαρχει ενδειξη
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2017, 10:05:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν μπορεις ανεβασε μια φωτο

επισης αφου εχεις trip computer δοκιμασε να αλλαξεις μενου να δεις τα υπολοιπα δουλευουν?

αλλαζει πατωντας προς το τιμονι ενα κουμπι στην ακρη του διακοπτη υαλοκαθαριστηρων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
peugeot1626 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2017, 19:26:10    Θέμα δημοσίευσης: ok θα το τσεκαρω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
αν μπορεις ανεβασε μια φωτο

επισης αφου εχεις trip computer δοκιμασε να αλλαξεις μενου να δεις τα υπολοιπα δουλευουν?

αλλαζει πατωντας προς το τιμονι ενα κουμπι στην ακρη του διακοπτη υαλοκαθαριστηρων

θα ανεβασω και φωτο.δοκιμασα και εβγαλα την οθονη προς τα εξω και στο πλαι εχει 4 επλογες που ρυθμιζεις οποια θελεις κατα βουληση και αφορουν το τι ακριβως θελεις να δειχνει η οθονη.δηλαδη μονο θερμοκρασια,η' και καταναλωση,η' τιποτα αλλα και παλι μονο παυλες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης