PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Πρόβλημα με κεντρικό κλείδωμα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Ιούν 2013, 12:17:14    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Πρόβλημα με κεντρικό κλείδωμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι λίγο περίεργο.Το κεντρικό κλείδωμα αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί.Άλλαξα και μηχανισμό οδηγού και το ρελέ που είναι πίσω απ' την ασφαλειοθήκη στην καμπίνα αλλά τίποτα.Αποσύνδεσα κλειδαριά συνοδηγού και πορτ παγκάζ μήπως και είναι χαλασμένη κάποια απ' αυτές αλλά τα ίδια.
Το περίεργο τώρα είναι ότι όταν βγάλω την ασφάλεια του κεν. κλειδ. και την ξαναβάλω, αυτομάτως κλείνουν όλες οι κλειδαριές αλλά μόλις πάω να τις ανεβάσω τέλος!Όπως ήταν, νέκρα... Ανοίγει η καθεμία ξεχωριστά (χειροκίνητα πλέον).
Το ίδιο αν αφαιρέσω το ρελέ.Μόλις το ξαναβάλω κλειδώνουν όλες αλλά δεν ξεκλειδώνουν.Όμως το άλλο περίεργο είναι ότι μετά απ' το μοναδικό κλείδωμα αυτόματο που κάνει όταν πάρει ρεύμα, δεν ξαναδουλεύει τίποτα αυτόματα.
Κοίταξα και τις φίσες στις πόρτες τίποτα.
Το αυτοκίνητο είναι ένα 106 quiksilver 1.4 '00 αν βοηθάει.
Καμιά βοήθεια γιατί έχω απελπιστεί; Sad

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2013, 14:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίποτα κανείς;Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαλάσει ο μηχανισμός του συνοδηγού και να μου τις μαγκώνει;Και απλά όταν τον απενεργοποίησα, να μην δούλευε γιατί πρέπει να κάνουν κύκλωμα;Λέω τώρα εγώ Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
SpyrosA (Σπύρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 22 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2013, 18:09:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όταν το ξεκλειδώνεις χειροκίνητα ανοίγουν όλες οι πόρτες ? το πρόβλημά σου είναι μόνο όταν το κάνεις αυτόματα με τον μηχανισμό (δηλαδή το κουμπί του κλειδιού) ?
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιούν 2013, 21:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγγελε,εχω ενα μηχανισμο,αμα θες να δοκιμασεις,απλα ειναι απο την κλειδαρια του πορτ μπαγκαζ,αν κανει στη φυσα του συνοδηγου τουλαχιστον,παρε με τηλ να στον δωσω...

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 01:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν έχει να κάνει με το κουμπί.Χειροκίνητα αν πάω να σηκώσω την ασφάλεια του οδηγού είναι νεκρά όλα.
Αλλά το περίεργο είναι ότι δουλεύουν όλα ΜΙΑ φορά μόνο αν βγάλω την ασφάλειά του ή το ρελέ Rolling eyes.
Γιώργο δεν κατάλαβα, είναι από πορτ παγκάζ και να την βάλω στου συνοδηγού;

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Αύγ 2013, 22:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα λύθηκε!Δυστυχώς για την τσέπη μου βέβαια το βρήκε ηλεκτρολόγος.Είχε κόψει καλώδιο στην πόρτα του οδηγού.

Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2016, 08:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δώστε τα φώτα σας. Κλειδί 106 με κεντρικό κλέιδωμα από το χειριστήριο με 2 κουμπιά χωρίς λαμπάκι το χειριστήριο. Άλλαξα μπαταρία και έχασε τον συγχρονισμό του. Πως το επαναφέρω ? Το κεντρικό κλείδωμα σαν μηχανισμός με την περιστροφή του κλειδιού λειτουργεί κανονικά σε όλες τις πόρτες.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2016, 08:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,
Γιώργο αφού ξεκλειδώσεις το αμάξι manual πάτα δύο φορές το κουμπί του κλειδώματος εντός 30 secs.
Στο XSi έπρεπε να το έχω πάνω στην μίζα και στην πρώτη σκάλα οπότε αν δεν σού δουλέψει εκτός διακόπτη βάλτο πάνω και επανέλαβε.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Μάρ 2017, 17:47:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω το θέμα.

Στο δικό μου 106 έχω πρόβλημα με το κουμπί του κλειδιού... Πατώντας το ούτε κλειδώνει, ούτε ξεκλειδώνει. Σταμάτησε ξαφνικά...

Να τονίσω, ότι άλλαξα την μπαταρία εντός του κλειδιού, το κεντρικό κλείδωμα του αυτοκινήτου λειτουργεί μια χαρά, αν το κάνω χειροκίνητα. Επίσης η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι καινούργια.

Τι μπορεί να φταίει λοιπόν?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Μάρ 2017, 10:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελει προγραμματισμο το κλειδι,η διαδικασια ειναι απλη:

-Κλειδωνεις χειροκινητα
-Ξεκλειδωνεις και πατας το κουμπι του κλειδωματος 2 φορες σε διαστημα 20sec.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
atsalakotos (Γεώργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 gti

Ένταξη: 03 Νοέ 2017
Τόπος: Hr;akleio Kr;hthw

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2017, 19:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σας και συγγνώμη που "πετάγομαι" εδώ αλλά λίγο μπερδεύτηκα με τ; chat. Έχω το εξής πρόβλημα. Μου αδειάζει μέσα σε λίγες ώρες η μπαταρία απο τον τηλεχειρισμό του κλειδιού. Έχω ένα Peugeot 106 gti (2003). Μου είπαν για διαρροή σε κάποιο εξάρτημα της πλακέτας του κλειδιού. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
atsalakotos (Γεώργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 gti

Ένταξη: 03 Νοέ 2017
Τόπος: Hr;akleio Kr;hthw

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2017, 19:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

atsalakotos έγραψε:
Καλησπέρα σας και συγγνώμη που "πετάγομαι" εδώ αλλά λίγο μπερδεύτηκα με τ; chat. Έχω το εξής πρόβλημα. Μου αδειάζει μέσα σε λίγες ώρες η μπαταρία απο τον τηλεχειρισμό του κλειδιού. Έχω ένα Peugeot 106 gti (2003). Μου είπαν για διαρροή σε κάποιο εξάρτημα της πλακέτας του κλειδιού. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό? Επισκευάζεται? Εαν απευθυνθώ στην Peugeot,
υπάρχει καινούρια πλακέτα η οποία να αλλαχθεί χωρίς να χρειάζεται να αλλάξω κλειδαριές? Ευχαριστώ πολύ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης