PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αναβαθμιση r/cd απο rd4 σε rt6
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
turbanthropos (Νικόλαος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 '08 και Volvo 244 turbo 2.3 '79

Ένταξη: 07 Ιούλ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2017, 17:37:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρασες και τον ελληνικό χάρτη;

commercial photography locations
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2017, 19:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε πέρασα τίποτα ακόμα

Στην αρχή δεν έβρισκα καν Ελλάδα αλλά μετά από λίγα μέτρα εν κινήσει βρήκε κανονικά το δρόμο που είμαι

Με αυτά θα ασχοληθώ σε 2η φάση καθώς θέλω να λύσω ακόμα κάτι αλλά θέματακια

Από τη στιγμή που μπήκε και δουλεύουν όλα δεν αγχώνομαι για τίποτα
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Νοέ 2017, 10:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουμε και λεμε λοιπον

αυτοκινητο rcz με τη μοναδα rd45 (το απλο rcd της peugeot)
στοχος η τοποθετηση του rt6 (μοναδα με οθονη και gps)

1) αγοράζουμε το rt6
προσοχη! υπαρχει το rneg1 και το rneg2( το πιο καινουριο) με τη μονη εμφανη διαφορα να ειναι οτι το 1 γραφει το bluetooth ψηλα ενω το άλλο χαμηλα αλλα η βασικη διαφορα ειναι οτι το 2 εχει hd οθονη, επισης η hd οθονη δε συνεργαζεται με το 1 οποτε προσοχη στο τι αγοραζουμε αν τα παρουμε ξεχωριστα
επισης προσοχη γιατι δεν ειναι σε ολα τα μοντελα ακριβως ιδιο το σχημα που σημαινει οτι απο 3008 δε μπαινει σε rcz και αντιστροφα, η οθονη ομως ειναι ιδια

2) αγοραζουμε απο τη peugeot το πλαστικο πλαισιακι που καλυπτει τα κενα του ταμπλο εκει που μπαινει η οθονη

3) αν εχετε ηλεκτρολογικες γνωσεις η καποιον γατο ηλεκτρολογο καλως γιατι θα χρειαστει πατεντα στη καλωδιωση αλλιως παραγγελνουμε απο phibu electronics ετοιμη πλεξουδα
*υπαρχει προεραιτικη επιλογη για κεραια gps και usb καλωδιο (εγω τα πηρα απο κει) αλλιως πρεπει να αγοραστουν και αυτα

4) βγαζουμε το παλιο rcd με την οθονιτσα του οπως εδω
https://www.youtube.com/watch?v=HXqDuBYoVO0

5) ενωνουμε τη πλεξουδα, τη καινουρια πηγη και την οθονη
παιρνουμε ρευμα για την οθονη απο την ασφαλειοθηκη και συγκεκριμενα απο την φ14 (ειναι ετοιμη η προεκταση)

6) μπροστα απο το τεμπελη και κατω απο το χειροφρενο ειναι μια μοναδα διαχειρισης aux και usb, την οποια ξηλωνουμε καθως δε συνεργαζεται με το rt6
ενωνουμε ειδικο καλωδιο της πλεξουδας με το aux μετα το εγκεφαλακι που βγαινει και τοποθετουμε το καινουριο usb (δε φτανει το παλιο) απο τη πηγη κατευθειαν στο τεμπελη (πρεπει να ανοιχτουν απο πισω τα πλαστικα του)

7) σε αυτη τη φαση μπορουμε να τσεκαρουμε οτι ολα δουλευουν
(θεωρητικα χρειαζεται ενεργοποιηση στη bsi αλλα εμενα μου επαιξαν ολα)
το μονο που δεν εχουμε μεχρι τωρα ειναι φως στα κουμπια της οθονης (η οθονη εχει) κι εκει ειναι που καταλαβαινεις τι κανει το γκρι καλωδιο που μου περισεψε... Laughing Laughing Laughing
το φως το κλεβουμε απο τη μοναδα? (δε ξερω πως να το πω) που εχει τα αλαρμ και κατι αλλα κουμπακια, δεν το εχω κανει ακομα.

8) τα βαζουμε ολα στη θεση τους

πραγματικα η πλεξουδα του phibu το κανει ευκολο αλλα η οδηγιες του στα γαλλικα το κανουν πολυ δυσκολο
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2017, 21:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..."τα σπας"!

ευγε! Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2017, 21:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

..."τα σπας"!

ευγε! Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2017, 22:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θενκ γιου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης