PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

λευκα φωτα σε 207gt
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Paraptoma (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2009)

Ένταξη: 14 Οκτ 2015
Τόπος: Αθηνα- Κυψελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 14:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αναβαν και τα 2 ταυτοχρονα....Τωρα το γιατι,αγνωστο.... Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 14:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vag21 έγραψε:
εχω καταληξει στα crystal vision philips,το μονο που με προβληματιζει ειναι ο χρονος ζωης τους,450 ωρες γραφουν,δηλαδη βγαζουν δεν βγαζουν χρονο?

Eμπειρικα και μονο επειδη τις χρησιμοποιω χρονια και τουλαχιστον 4 μερες της εβδομαδας κυκλοφορω βραδυ κρατανε πολυ περισσοτερο τουλαχιστον 2-3 χρονια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 10:02:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα σε ολους,

Συγνωμη που ψιλοξεθαβω το θεμα αλλα για να μη κανω καμια βλακεια.. Θελω να αλλαξω τους λαμπτηρες της μεσαιας σκαλα (τα πορειας δλδ) και εχουν καει και οι μικροι λαμπτηρες (τα μικρα που αναβουν στη 1η σκαλα). Τα μεσαια ειναι τα Η7 σωστα? κοιταζω κι εγω της philips που φωτιζουν παραπανω. Τα μικρα τι τυπος ειναι? Η1? γιατι νομιζω τα Η1 ειναι οι μεγαλοι προβολεις . Τα εχω ψιλομπερδεψει μια μικρη βοηθεια.. Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Paraptoma (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2009)

Ένταξη: 14 Οκτ 2015
Τόπος: Αθηνα- Κυψελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 10:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μικρα ειναι Τ10 (W5W μπορει να τις δεις να αναφερονται και ετσι)
Τα μεσαια ειναι οντως Η7
Τα μεγαλα ειναι Η1

Τα ομιχλης ειναι αναλογα την εκδοση εμενα ειχε Η11

https://am-application.osram.info/en

ισως βοηθησει και αυτο το site μερικους...
Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 11:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paraptoma έγραψε:
Τα μικρα ειναι Τ10 (W5W μπορει να τις δεις να αναφερονται και ετσι)
Τα μεσαια ειναι οντως Η7
Τα μεγαλα ειναι Η1

Τα ομιχλης ειναι αναλογα την εκδοση εμενα ειχε Η11

https://am-application.osram.info/en

ισως βοηθησει και αυτο το site μερικους...

Σ ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια!
Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 22:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα χρειαστω εκ νεου βοηθεια... πηρα ενα ωραιοτατο σετακι philips white vision που ειχε μεσα 2 Η7 και 2 w5w.. τις 2 Η7 τις εβαλε ο μαστορας στο συνεργειο αν και με αρκετη δυσκολια... τις 2 μικρες με τιποτα! μου ειπε οτι πρεπει να βγουν τα φαναρια (που κι αυτο μου ειπε θελει τρελο ξηλωμα) για να τις βαλει. Ισχυει? ειναι τοσο μανικι τελικα? υπαρχει καποιο "κολπο" να υπαρξει πιο ευκολη προσβαση ή να τις αφησω καλυτερα καμενες εκει μεσα? Να πληρωσω εργασια για να ξηλωθουν τα φαναρια το βλεπω χλωμο... Ελπιζω στα φωτα σας (στη κυριολεξια κιολας Laughing )
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2017, 22:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manos_rc έγραψε:
Θα χρειαστω εκ νεου βοηθεια... πηρα ενα ωραιοτατο σετακι philips white vision που ειχε μεσα 2 Η7 και 2 w5w.. τις 2 Η7 τις εβαλε ο μαστορας στο συνεργειο αν και με αρκετη δυσκολια... τις 2 μικρες με τιποτα! μου ειπε οτι πρεπει να βγουν τα φαναρια (που κι αυτο μου ειπε θελει τρελο ξηλωμα) για να τις βαλει. Ισχυει? ειναι τοσο μανικι τελικα? υπαρχει καποιο "κολπο" να υπαρξει πιο ευκολη προσβαση ή να τις αφησω καλυτερα καμενες εκει μεσα? Να πληρωσω εργασια για να ξηλωθουν τα φαναρια το βλεπω χλωμο... Ελπιζω στα φωτα σας (στη κυριολεξια κιολας Laughing )

Βαλε χερι μεσα και τραβα πισω θα ξεκουμπωσει
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 10:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβαλε τις ζόρικες και άφησε αυτές που θέλουν απλό τράβηγμα??
Είναι στριμωχτά, αλλά με τράβηγμα βγαίνουν.
Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2017, 10:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ θα δοκιμασω μονος μου τοτε μπας και.. τη Δευτερα θα παω στην paintbull να μου ξεθαμπωσουν τα φαναρια κιολας θα δω μηπως βοηθησουν εκει.
Επιστροφή στην κορυφή
vag21 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 gt

Ένταξη: 16 Αύγ 2014
Τόπος: πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2017, 20:21:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια ,θελω να βαλω led σε πλαφονιερα πινακιδες κλπ.εχετε να προτεινετε καποιο μαγαζι στην αθηνα που να εχει ποικιλα και να κανει τοποθετηση?αν δεν θελετε να το ποσταρετε δημοσια ,στειλτε μου ενα π.μ

ευχαριστω που με ακουσατε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης