Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mary (mary) Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel
Ένταξη: 23 Οκτ 2017 Δημοσιεύσεις: 11 Τόπος: xalandri
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 23:07:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειναι σε νησι δεν ειναι στην αθηνα...ειμαι φοιτητρια εξω,με ειδαν και κοπελα ημουν και μονη μου...προφανως και δεν περιμεναν να γινει τοσο μεγαλο θεμα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2017, 23:30:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να τους την σπάσεις και μόνο, κυνήγα το...
Εξ όσων γνωρίζω έχεις κάθε δικαίωμα να γνωρίζεις το ιστορικό του αυτοκινήτου σου...
Καλύτερα να μιλήσεις με δικηγόρο για να σου δώσει καμιά ιδέα...
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Οκτ 2017, 09:00:32 Θέμα δημοσίευσης: Re: γνησια η οχι τα ανταλακτικα μετα απο τρακαρισμα |
|
|
mary έγραψε: | Καλησπερα!Ειμαι καινουρια στη παρεα και θα ηθελα να ρωτησω μιας και κανενας δε λεει να με διαφωτισει....μετα απο τρακαρισμα με το πεζο μου και ενω θα πληρωσει η ασφαλιστικη τα εξοδα συνεργειου (δεν εφταιγα εγω) θελω να μαθω 2 πραγματα:
1)δικαιουμαι να εχω αποδειξη η ενα τιμολογιο με το τι εχει μπει στο αμαξι επανω?
2)αν οχι πως μπορω να ξερω οτι ειναι καινουρια και γνησια τα ανταλακτικα που μπηκαν?(το αμαξι το πηρα το 14,ειναι ενα 208!
Ευχαριστω πολυ |
δικαιουσαι τιμολογιο ή αποδειξη ή (μιας και μιλαμε για Ελλαδα) φωτυπια αυτου αν το συνεργειο το "κοψει" στην ασφαλιστικη. Το ζητας απο το συνεργειο οχι απο την ασφαλιστικη. Αν σου αρνηθουν μπορεις να κινηθεις νομικα (καποια λαμογια παιζει).
2)εδω δεν υπαρχει απαντηση πρεπει να ελεγξεις το ασφαληστηριο σου. Γενικα αν θυμαμαι αναφερουν "να επισκευαστει και να ειναι στη προτερη λειτουργεια" αρα θεωρητικα μπορουν να βαλουν ιμιτασιον. Το ιδιο ισχει για φανοποιια. Επειδη ομως αλλαξε αν θυμαμαι πριν μερικα χρονια η νομοθεσια υπαρχει η δυνατοτητα να το επισκευασεις σε συνεργειο της επιλογης σου (σε συμφωνια με την ασφαλιστικη σου) και να αναλαβουν την εξοφληση αλλα και απλι αποσο γνωριζω συνηθως ο ασφαλισμενος πληρωνει παραπανω αν θελει(για γνησια)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|