PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

γνησια η οχι τα ανταλακτικα μετα απο τρακαρισμα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

Ένταξη: 23 Οκτ 2017
Τόπος: xalandri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 15:05:00    Θέμα δημοσίευσης: γνησια η οχι τα ανταλακτικα μετα απο τρακαρισμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα!Ειμαι καινουρια στη παρεα και θα ηθελα να ρωτησω μιας και κανενας δε λεει να με διαφωτισει....μετα απο τρακαρισμα με το πεζο μου και ενω θα πληρωσει η ασφαλιστικη τα εξοδα συνεργειου (δεν εφταιγα εγω) θελω να μαθω 2 πραγματα:
1)δικαιουμαι να εχω αποδειξη η ενα τιμολογιο με το τι εχει μπει στο αμαξι επανω?
2)αν οχι πως μπορω να ξερω οτι ειναι καινουρια και γνησια τα ανταλακτικα που μπηκαν?(το αμαξι το πηρα το 14,ειναι ενα 208!

Ευχαριστω πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 15:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν το επισκευαζεις σε αντιπροσωπεια δεν βρισκω τον λογω να μην μπουνε γνησια ανταλλακτικα. Εαν δεν το επισκευαζεις σε αντιπροσωπεια, δεν βρισκω τον λογω να μην το κανεις, εφοσον πληρωνει η ασφαλεια
Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 15:59:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε αντιπροσωπεια ειναι το αμαξι...απλα δεν μου δινουν ενα χαρτι να ξερω απο που και τι μπηκε στο αμαξι παρα τις πολλες φορες που το ζητησα!και αυτο με θορυβησε καπως...
Επιστροφή στην κορυφή
taskom (ΤΑΣΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)

Ένταξη: 18 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:00:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τίποτα δεν είσαι σίγουρη.
Ακόμα και σε κάποιες αντιπροσωπείες βάζουν ημιτασιον ανταλλακτικά.
Από χαρτιά μπορείς να πάρεις αντίγραφα από τα τιμολόγια.
Απλά να μην ξεχάσεις να σου δώσουν και εγγύηση για ανταλλακτικά και την βαφή που θα σου κάνουν για παν ενδεχόμενο.

Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε μου δινουν αντιγραφο τιμολογιου ...ζητησα πολλες φορες και δε το δικαιουμαι λενε
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:13:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος θα πληρωσει την αντιπροσωπεια ?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:15:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ασφαλεια μου και φανταζομαι εκεινη θα τα παρει απο του τυπου που με χτυπησε...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δλδ θα τα πληρωσει κατευθειαν η ασφαλεια σου ?
Εσυ δεν θα δωσεις τιποτε, ετσι?

Αν εσυ δεν καταβαλεις κανενα ποσο , ισως τυπικά οντως να μην δικαιούσαι να παρεις αντιγραφο απο το τιμολογιο
Και ισως να μην θελουν να στο δωσουν γιατι
ή εχουν βαλει ημιτασιον ή μεταχειρισμενα/ο ανταλλακτικο/α
ή παραφουσκωσαν το λογαριασμο

Για τι κοστους ζημια μιλαμε, πανω κατω?

Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου ειπαν για 1800 € πανω κατω...ηταν οι 2 πορτες στη μερια του οδηγου,το σιδερο απο κατω (δε θυμαμαι πως μου το ειπαν),ο καθρεφτης και ενα τασι....το θεμα ειναι πως δεν το θεωρω λογικο να μη γνωριζω απο που ηρθαν και τι μπηκε επανω στο αμαξι μου...
και επεμεινα πολυ στο να μουν καινουργια ολα γτ το αμαξι ηταν κουτα και λιγων ετων!δε βγαζω ακρη ουτε και με την ασφαλιστικη μου στο να μαθω τι συμβαινει...αλλα ουτε και με την πεζο που μιλησα στα κεντρικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου ειπανε οτι θα βαλουν καινουριες πορτες?
Γιατι νομιζω οτι τα 1800€ δεν φτανουν για να μπουνε ολα αυτα καινουρια και να βαφτουνε
Μαλλον θελουν να επισκευασουν τις ιδιες πορτες γιατι το κοστος για καινουριες ειναι μεγαλο

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχει παλαιότητα 3 ετών.... ή πληρώνεις κάποιο ποσοστό για γνήσια καινούρια ή δε πληρώνεις τίποτα για μεταχειρισμένα/ημιτασιόν.

σε κάποιες ασφαλιστικές (στις φθηνές συνήθως) από το 2ο κιόλας έτος αυξάνεται το ποσοστό που πρέπει να καταβάλεις κατά 5% ανά έτος.

...άρα την στιγμή που δε ζητάνε χρήμα, δε νομίζω να μπουν γνήσια & καινούρια.

Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τους ειπα να μπουν καινουρια και δεχτηκαν αλλα στο τιμολογιο η εστω στο αντιγραφο αρνηθηκαν να μου το δειξουν...δε μου μιλησαν για παραπανω χρηματα γιατι θα πληρωνε η ασφαλιστικη και εγω ξεκαθαρισα πως δε θα πληρωνα τιποτα.. και νομιζω η παλαιοτητα ειναι μετα τα 5. χρονια..ετσι μου ειπαν δε ξερω τι ισχυει....
Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχω φθηνη ασφαλεια ισα ισα...και εφοσον ζητησα καινουρια και δε με ενημερωσαν δε νομιζω πως θα εβαζαν κατι διαφορετικο χωρις να το γνωριζω...δε ξερω αν στεκει και νομικα αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για παλαιοτητα δεν ξερω τι παιζει
αλλά για να μην θελουν να σου δειξουν τιμολογιο , καποια "πονηρια" εχουν κανει ή εχουν σκοπο να κανουν
Αν ηταν καθαροι θα στο εδειναν (οταν ετοιμαστει το αμαξι), αλλά για να το κρυβουν, κατι παιζει
Μπορει να θελουν να επισκευασουν και τις ιδιες πορτες

Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 16:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταλαβα...αρα κανουν οτι θελουν και δεν υπαρχει τροπος να μαθω τι πραγματικα εχει μπει πανω στο αμαξι!και δε παιζει και κανενα ρολο το τι ζητησα....σαν πελατης εννοω
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 17:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mary έγραψε:
δεν εχω φθηνη ασφαλεια ισα ισα...και εφοσον ζητησα καινουρια και δε με ενημερωσαν δε νομιζω πως θα εβαζαν κατι διαφορετικο χωρις να το γνωριζω...δε ξερω αν στεκει και νομικα αυτο

Αν δεν υπαρχουν εγγράφως υπογεγραμμένα αυτα, δεν ισχυει τιποτα
Προφορικά αντε να αποδειξεις οτι εσυ ζητησες καινουρια κι αυτοι δεχτηκαν

Αν δεν θελουν να σου δωσουν τιμολογιο, ζητα τους να σου δωσουν μια βεβαίωση οτι τα ταδε ανταλλακτικα μπηκαν καινουρια
Βαλε και δικηγορο να τους το ζητησει, αν δεν το δεχτουν ουτε κι αυτο

Επιστροφή στην κορυφή
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 17:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο δικηγορος ηταν η τελευταια μου επιλογη αλλα εκει με βλεπω να καταληγω....εφοσον δε μπορω με αλλο τροπο να μαθω τι εγινε και τι μπηκε
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 22:08:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν στο δίνει το συνεργείο, με την δικαιολογία ότι δεν σε αφορά, πρέπει να μιλήσεις και να το απαιτήσεις από την ασφαλιστική σου... Evil

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mary (mary)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 208 diesel

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 22:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ασφαλιστικη μου μου ειπε πως δεν το δικαιουμαι εφοσον δε πληρωνω εγω...και πως δε θα βγαλω ακρη αφου δεν ειναι συνεργαζομενο συνεργειο επομενως να ελπιζω να ειναι καλα τα ανταλακτικα!οτι να ναι γενικα
Επιστροφή στην κορυφή
taskom (ΤΑΣΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)

Ένταξη: 18 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2017, 23:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες μας σε ποια αντιπροσωπεία πηγες εάν θες.
Και επίσης Κάνε και κάνα τηλέφωνο στο συνήγορο του καταναλωτή.
Πετα το και στην αντιπροσωπεία αυτό μπας και έτσι σου δώσουν το αντίγραφο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης