PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή ή επισκευη turbo?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 09:52:31    Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή ή επισκευη turbo? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σας κυριοι Smile ,

Λοιπον.. το καμαρι μου (207RC) βγηκε χτες απο το συνεργειο λογω αλλαγης o-rings στη πολλαπλη εξαγωγης (εσταζε λαδι απο κατω αφηνε κηλιδες) και επειδη για να γινει αυτο λυθηκε το μισο αμαξι ελεγθηκε και διεξοδικα. Το μονο προβλημα που εντοπιστηκε ειναι οτι δυστυχως δεν τουρμπιζει φουλ και εχει απωλεια δυναμης διοτι δε κλεινει εντελως το κλαπετο της τουρμπινας. Μενει ενα μικρο κενο και περναει απο κει αερας οπως ειπε ο μηχανικος.
Προταση του ειναι αλλαγη τουρμπινας με brand new για απολυτη σιγουρια (και καπακι κινητηρα). Για επισκευη θεωρει οτι σχετικα συντομα θα ξαναυπαρξει το προβλημα και θα ειναι πεταμενα λεφτα.
Οποτε.. γνωμες-προτασεις? Καλυτερα αλλαγη? Τιμη για την ωρα εχω βρει στα 600(μονο το μαμισιο turbo).
Εχει δοκιμασει καποιος επισκευη αλλα με το προβλημα στο κλαπετο? δεν ειναι ουτε θεμα ραγισματος ουτε κατι αλλο..
Sorry για το σεντονι και ευελπιστω για τα φωτα σας.. Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
antoniogt (stavros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207gt

Ένταξη: 22 Μάρ 2015
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 11:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα το ιδιο θεμα στην δικια μου.το κοστος για να γινει κατι τετοιο σε αρκετα γνωστο τουρμπινα στην αθηνα ηταν 100 ευρω οπως μ ειχε πει.το ποσο θα πηγαινε δεν το ξερω.απλα η δικια μου ειχε αρκετα μποσκα και δεν γινοταν κατι.αν εχεις λιγο ειναι οκ.εγω αλλαξα μαντεμι.γιατι ολη την τουρμπινα αν δεν εχει καποιο αλλο προβλημα;προφανως θα ειναι βεβαια οτι καλυτερο αλλα το θεμα ειναι τι λεφτα θες να δωσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 12:04:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε antonio μονο 100 ευρω για την επισκευη?? Επειδη λες οτι τελικα αλλαξες και μαντεμι ποσο σου πηγε η ολη επισκευη? Και εισαι ευχαριστημενος απο τοτε στην αποδοση του αυτοκινητου? Και ποσα χλμ εχεις κανει μετα την επισκευη?

Προφανως δε θελω να δωσω 1000 ευρω αλλα με 2 μηχανικους μιλησα ως τωρα (ο ενας πολυ γνωστος που τον εμαθα απο εδω και οσες φορες εχω παει εχω φυγει ευχαριστημενος) και οι 2 μου ειπαν αλλαγη οχι επισκευη. Και περιμενω τωρα προσφορα απο τον γνωστο του club εδω για turbo rc ή works.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 12:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την wastegate μιλας? Αλλαζει , αλλά ποσο θα κρατησει δεν ξερω....
Βρηκες τουρμπινα rc borgwarner 600 € ??
Επισης εγραψες οτι σου ειπε μηχανικος οτι θελει αλλαγη το καπακι του κινητηρα . Κεφαλη εννοεις? Γιατι τι θεμα εχει?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
antoniogt (stavros)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207gt

Ένταξη: 22 Μάρ 2015
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 12:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ οτι καταλαβα για το πορτακι επανω στο μαντεμι λεει.εχει μποσκα και δεν κλεινει οπως πρεπει.επισκευαζεται απ οσο μου ειπαν αλλα απο αξιοπιστια δεν ξερω.100 ευρω μου ειχε πει μονο γι αυτο.τπτ αλλο.εμενα μου βγηκε 300 οχι ομως γνησιο γιατι δεν ειχα την δυνατοτητα και η υπολποιπη τουρμπινα δεν ειχε κανενα θεμα.εχω κανει 15000 με προγραμμα χωρις προβλημα και ποσο θα παει αγνωστο.σιγουρα καινουργιο τουρμπο η αυθεντικο μαντεμι οτι καλυτερο δεν λεω το αντιθετο.και προφανως θα ξερει κατι παραπανω ο ανθρωπος που λες απο εδω μεσα.εγω απλα σου απαντησα στο αν επισκευαζεται.
Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 13:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξανδρε οχι την wastegate. Μου ειπε το κλαπετο της τουρμπινας. Τωρα παραπανω μηχανολογικη γνωση δεν εχω αλλα στο τελος θα μπορω να πιασω δουλεια και σε συνεργειο.. Laughing

Ο ενας μαστορας μου ειπε για καπακι μοτερ οτι χρειαζεται αλλαγη. Ο αλλος (ο γνωστος απο εδω) δε το εχει δει το αμαξι ακομα απλα τηλεφωνικα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να αλλαχτει και το καπακι επειδη εχει θεμα η τουρμπινα. Οταν το δει κι αυτος θα παρω ολοκληρωμενη 2η γνωμη.

Την τουρμπινα την βρηκα στο car.gr τοσο. Αν ειναι μουφα παω πασο..

Θα μιλησω και με καποια γνωστα συνεργεια για επισκευη αλλα για να ειναι και οι 2 αρνητικοι σε επισκευη κατι θα ξερουν..

Εχω ξεστραβωθει να διαβαζω ολα τα θεματα εδω για υβριδια κτλ κτλ αλλα ειναι και πιο παλια χρονικα και δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι πλεον... πφφφ..

Παντως μου ειπαν οτι βασει χλμ ειναι λογικη φθορα ας πουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 13:18:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγουρεψουν οτι δεν θελεις κεφαλή κινητηρα , γιατι ειναι ακριβη επισκευη
Το κλαπετο της wastegate εννοει , αλλά παει μαζι με το αξονακι μαλλον σαν ανταλλακτικο
(αυτο ειναι http://www.vxronline.co.uk/forum/showthread.php?49846-Wastegate)

Εχει πολλά χλμ η τουρμπινα, εχεις και προγραμμα?

Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 13:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
Σιγουρεψουν οτι δεν θελεις κεφαλή κινητηρα , γιατι ειναι ακριβη επισκευη
Το κλαπετο της wastegate εννοει , αλλά παει μαζι με το αξονακι μαλλον σαν ανταλλακτικο
(αυτο ειναι http://www.vxronline.co.uk/forum/showthread.php?49846-Wastegate)

Εχει πολλά χλμ η τουρμπινα, εχεις και προγραμμα?

133000 σχεδον εντελως μαμα. ουτε φιλτρο καν Embarassed

Και τωρα η χαζη ερωτηση ισως..αλλα αν ειναι αυτο που μου εστειλες στο λινκ...δε μπορει απλα να επισκευαστει με νεο ανταλλακτικο? ελπιζω να μην ειναι εντελως ακυρη ερωτηση.. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 13:34:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις καμποσα χλμ
Αν το καπακι του κινητηρα ειναι ενταξει και το μονο προβλημα ειναι η τουρμπινα , πηγαινε για καινουρια γιατι εχει αρκετα χλμ και πιθανον να εχει κι αλλες φθορες
Καλυτερα καινουρια, καλα σου ειπανε οι μηχανικοι

Αυτη η τουρμπινα στο car ,αν ειναι η ιδια που ειχα δει εδω και πολυυυ καιρο , δεν ειναι η γνησια(δλδ μαρκας borgwarner που ειναι η εργοστασιακη)

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 13:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manos_rc έγραψε:
Και τωρα η χαζη ερωτηση ισως..αλλα αν ειναι αυτο που μου εστειλες στο λινκ...δε μπορει απλα να επισκευαστει με νεο ανταλλακτικο? ελπιζω να μην ειναι εντελως ακυρη ερωτηση.. Confused

Ναι αλλαζει
εχει ενα πορτακι(κλαπετο) και απο πισω ενα τετοιο http://www.ebay.co.uk/itm/Turbo-Turbocharger-Wastegate-Actuator-Audi-TT-S3-1-8-T-Seat-Leon-1-8-T-Cupra-R-/321079873826

Τωρα πως μπαινει και αν παιζει θεμα ζημιας και αξιοπιστιας δεν ξερω

Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 14:00:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα ειναι να σκασω οσα σκασω και να πανε στο βροντο μετα απο λιγο τοτε ναι μαλλον καλυτερα καινουρια... το θεμα ειναι ποσο εχει τελικα η καινουρια?? χαχα... θα περιμενω τωρα τιμες αλλα αν η ημιτασιον εχει 600... τρεμω για την γνησια.. οταν θα εχω update θα βαλω εδω τιμη για οποιον αλλον στο μελλον μπορει να ενδιαφερεται για αντιστοιχη αλλαγη..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 14:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δειξε λιγο αυτη του car

Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 14:16:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
δειξε λιγο αυτη του car

https://www.car.gr/parts/view/6952740/

τωρα προσεξα οτι ηταν τιμη χωρις ΦΠΑ Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 14:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειμαι σιγουρος αλλά νομιζω δεν ειναι γνησια Rolling eyes
Του κανεις ενα τηλ και μαθαινεις τι μαρκα ειναι

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 14:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κινέζος είναι....από κει και πέρα αν θες μαντέμι μπορείς να αλλάξεις το μαντέμι και να κάνεις και σέρβις σε καρτριτζ και να είναι καινούργια ουσιαστικά η τουρμπίνα που έχεις ηδη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 14:51:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Κινέζος είναι....από κει και πέρα αν θες μαντέμι μπορείς να αλλάξεις το μαντέμι και να κάνεις και σέρβις σε καρτριτζ και να είναι καινούργια ουσιαστικά η τουρμπίνα που έχεις ηδη

Γιαννη βλεπω εισαι και γειτονας (Νικαιωτης). Υπάρχουν αξιοπιστοι μαστορες για την δουλεια που ειπες? Να κανω μια 1η συζητηση.. γιατι τελικα η γνησια τουρμπινα απ οτι καταλαβαινω εχει 800+ ?

σέρβις σε καρτριτζ τι ακριβως σημαινει? ουσιαστικα η αλλαγη στο κλαπετο/wastegate? γιατι αυτο μας καιει.. ή η αλλαγη στο μαντεμι περιλαμβανει το κλαπετο? τα χω μπερδεψει..
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Σεπ 2017, 15:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα κανες μουνι κλαπετο Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2017, 08:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον.. ενα χιλιαρικο παει new turbo.. μονο η αγορα. Οποτε θα παει για επισκευη ποσο μαλλον βλεποντας απο το λινκ του Αλεξανδρου ποιο ειναι το σημειο που εχει προβλημα δεν ειναι κατι τοσο τρομερο. Ευχαριστω και τον γειτονα Γιαννη για την προτροπη του.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sonus (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 2008 1.6 BlueHDi 100 (2017)

Ένταξη: 03 Απρ 2016
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2017, 11:00:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες εγώ έχω αλλάξει μαντέμι και μου στοίχισε μαζί με εργατικά και σωληνάκι λαδιού γύρω στα 600. Από απόδοση είναι σαν να βγήκε από το εργοστασιο

2007 - 2015 Citroen C4 1.4 90hp
2015 - 2017 Peugeot 308GT 175hp
2017 - Σήμερα Peugeot 2008 BlueHDi 100hp
Επιστροφή στην κορυφή
manos_rc 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Σεπ 2017, 13:51:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sonus έγραψε:
Παίδες εγώ έχω αλλάξει μαντέμι και μου στοίχισε μαζί με εργατικά και σωληνάκι λαδιού γύρω στα 600. Από απόδοση είναι σαν να βγήκε από το εργοστασιο

Γιωργο στα ποσα χλμ αλλαξες εσυ? Και τι προβλημα ακριβως ειχε αν θυμασαι? (εχεις και το μοτερ μου απ οτι βλεπω ακριβως) Το σωληνακι το εχω αλλαξει εδω και καιρο με υψηλης πιεσης φτιαχτο και εχω ξενοιασει..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης