PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1,4 8ν 10 Άλογα "δώρο" απo Την Peugeot????
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 17:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας παιρνατε το 16αρι.Με μικρες βελτιωσεις θα ειχατε τα 100 που θελετε.Αν παλι δεν ειχατε τα χρηματα τοτε,τωρα που τα εχετε βαλτε ενα πιο κοντο σασμαν για να πηγαινει οπως αν θα ειχε 100. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 18:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 1600αρι μακαρι να ειχα τα φραγκα να το επερνα !
Οταν πηρα το XT εσκασα μετρητοις 12000 κ δεν με επαιρνε ουτε 100 euro παραπανω να δωσω ! Crying or Very sad
Οσο για το σασμαν τελευταια το σκεφτομαι αλλα ......... Confused

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Νοέ 2003, 18:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Για τι μιλάμε ρε παιδιά;;;
Δεν είδατε εδώ που ποιά, η SEAT έβγαλε 1400αρι με 115 ΑΛΟΓΑ Shocked Exclamation
Και συζητάμε για 1.4 85 ή 1.6 110 της Peugeot....

....πολυ καλο...το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις Laughing Very happy Wink
Εχεις δοκιμασει να βαλεις κοντρα με καινουργειο 100αρι Ιμπιζα,εχει πολυ γελιο....με την 1η κιολας ξεκαθαριζει η κατασταση.
Εδω τα πρωτα τα καλα τα 100αρια χωρις ηλεκτρονικο γκαζι και στα τελιωματα 3ης τους ριχνουμε 3 αμαξια.
Αυτο με τα 115 εχει ενα BMC και προγραμμα λες να μας περναει Shocked Confused ...αμα βρειτε κανενα κοροιδο που θα σκασει τοσα λεφτα για 1400αρι,πειτε μου να βαλουμε κανα στοιχηματακι γιατι τελευταια εχω οικονομικες δυσκολιες Razz Very happy Surprised Laughing
Απο τοτε που εγινε face lift και μετα αναναιωση στα Πολο και Ιμπιζα δεν πανε βημα.Αντιθετα το πρωτο Πολο 16ν παει πολυ καλα και χανει ελαχιστα απο το καμαρι μας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 00:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παλιο Polo και το επισης παλιο Ibiza εχουν διαφορετικο σασμαν το ενα απο το αλλο,οπως επισης το Ibiza εχει μια σειρα μεγαλυτερο προφιλ.
Παρολα αυτα πανε παααρα πολυ καλα.Χαρακτηριστικα σας αναφερω οτι ενα Polo 1ης γενιας πηγαινει εξισου καλα με ενα 106 XSi 1400 ή με ενα 13αρι Rallye! Shocked
Και ολα αυτα λογο κοντου σασμαν... Confused
Τα Ibiza 2ης και ολων των επομενων γενιων,επειδη μεγαλωσαν την περιμετρο του τροχου τους χωρις να κοντυνουν αναλογα και το σασμαν,για αυτο χανουν τοσο πολυ σε επιδοσεις.Φταιει βεβαια και το ηλεκτρονικο γκαζι... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μην ξεχνάμε και το βάρος που έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα!!! Και αν το δούμε και από άλλη σκοπιά είναι μιση κατηγορία μεγαλύτερα!!! Πάντως από μία κόντρα που έκανα με ένα φίλο που έχει καινουριο Ibiza 1.4 sport 100ps (το δικό μου το υπολογίζω γύρω στα 80ps με κάτι ψιλά που του έχω βάλει και με VPower Racing) του έφυγα στην εκκίνηση ένα φτερό...μέχρι και τα 120 περιπού και 3ες(λίιιγο μετά πιάνει κόφτη η 3η) ήταν σταθερή η απόσταση!!! στο κούμπωμα 4ης μέφτασε και μετά έφυγε σχεδόν ένα αυτοκίνητο μπροστά...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:30:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 206 ποναει πολυ ασχημα απο κλιμακωση.Ενα καλο σασμαν λυνει πολλα προβληματα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:45:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Το 206 ποναει πολυ ασχημα απο κλιμακωση.Ενα καλο σασμαν λυνει πολλα προβληματα... Wink

Μάλλον δεν πρόσεξες ότι εγω δεν έχω 206 αλλά, anyway...Πάντως έχεις δίκιο, έχουν΄σχετικά μακρυ σασμαν!!! Το 205 έχοντας την ίδια ιπποδύναμη αλλά πιο κοντό σασμάν χάνει σε τελική αλλά από σταση και εν κινήση κάμια σχέση!!! Σχεδον 2 αυτοκίνητα έριξα σε ένα φίλο κιας έχω και aftermarket aircondition επάνω!!! Θα έπρεπε να είχαν κάνει πιο σοφή επίλογη οι της πεζο οσον αφορά το σασμάν...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 01:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουυυπςςςςςς!!!!!!!! Shocked Sorryy.... Very happy Very happy Very happy
Εσυ εισαι ΟΚ απο σχεσεις απο οσο ξερω...Απο διαφορικο τουλαχιστον πρεπει να εχεις το 4,29. Scratch
Αν εχεις παντως και σωστη διασταση ζαντολαστιχα τοτε απορω γιατι σε περασε...Αφου το 205 ειναι λιιιγο πιο αργο απο το 106 XSi το οποιο ξεφτιλιζει το Ibiza για πλακα... Question
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 02:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ουυυπςςςςςς!!!!!!!! Shocked Sorryy.... Very happy Very happy Very happy
Εσυ εισαι ΟΚ απο σχεσεις απο οσο ξερω...Απο διαφορικο τουλαχιστον πρεπει να εχεις το 4,29. Scratch
Αν εχεις παντως και σωστη διασταση ζαντολαστιχα τοτε απορω γιατι σε περασε...Αφου το 205 ειναι λιιιγο πιο αργο απο το 106 XSi το οποιο ξεφτιλιζει το Ibiza για πλακα... Question

Εκτος από τα λαστιχα που εχω βάλει φαρδύτερα (185/55/14 διατηρώντας ωστόσο την εργοστασιακη συνολικη διαμετρο) τη "ζημια" την κάνει το aircondition και κυρίως το γεγονός ότι το δικό μου 205 είναι Cabrio(=χειρότερη αεροδυναμική και βαρύτερο)!!! μην ανησυχεις παντως του τι φυλάω στη γωνία!!! Για να επανέλθουμε στο θέμα πάντως, εχω φέρει στα ίσα( ενταξει τον περασα αλλα μα μικρη διαφορα) ενα 206 1.4 Φ.Π.Ε.(πιστευω να ξερετε την "ορολογία"?!?! Φ_ιλτρο, Π_ρόγραμμα, Ε_ξατμιση(από καταλύτη και πίσω) το οποιο είχε δυναμομετρηθει και καλα 87και κατι ps!!! Τα βάλαμε 2 φορές και τις 2 ημουν μπροστα για....μισο προφυλακτηρα!!! Συμπερασμα: και με 10 αλογα παραπάνω δεν έρχεται η ανοιξη...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 02:24:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πετα επανω ενα 19αρι μοτερ και πιες τους το αιμα!!! Laughing Laughing Laughing Wink Armed
Και αν βρεις και το 16βαλβιδο με τα 160 εκει να δεις γελια! Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Νοέ 2003, 16:55:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
ενα 206 1.4 Φ.Π.Ε.(πιστευω να ξερετε την "ορολογία"?!?! Φ_ιλτρο, Π_ρόγραμμα, Ε_ξατμιση(από καταλύτη και πίσω) το οποιο είχε δυναμομετρηθει και καλα 87και κατι ps!!!

Τι ήθελες και το πες;; Smile
Θέλεις να ανάψεις φωτιές τώρα στους 1.4άρηδες;;; Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2003, 18:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα επειδη εχω αδεια και δεν μπαινω καθε μερα............Τι εγινε ρε παιδια με εκεινη την τουρτα απο την PEUGEOT Question Εφαγε κανεις Question Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2003, 18:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Πετα επανω ενα 19αρι μοτερ και πιες τους το αιμα!!! Laughing Laughing Laughing Wink Armed
Και αν βρεις και το 16βαλβιδο με τα 160 εκει να δεις γελια! Twisted evil

Καλα ολαυτα αλλα αν ειχα τα λεφτα no problem!!! Τωρα σκεφτομαι να βελτιωσω (οσο γινεται) το 1.4 8v που εχω...δυσκολοι οι καιροι για "πριγκιπες"!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Νοέ 2003, 18:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
netblaster έγραψε:
ενα 206 1.4 Φ.Π.Ε.(πιστευω να ξερετε την "ορολογία"?!?! Φ_ιλτρο, Π_ρόγραμμα, Ε_ξατμιση(από καταλύτη και πίσω) το οποιο είχε δυναμομετρηθει και καλα 87και κατι ps!!!

Τι ήθελες και το πες;; Smile
Θέλεις να ανάψεις φωτιές τώρα στους 1.4άρηδες;;; Laughing

Ρε παιδια κεγω ομοιπαθης ειμαι (αν και σε καπως καλυτερη κατασταση θαλεγα...)!!! Δεν ξερω αν εκεινο το 206 ειχε οντως τοσα αλογα(μαλλον δεν ειχε...) αλλα ζηλευω το μοτερ σας γιατι ειναι mpi!!! μ\Με το σασμαν που εχω και το mpi μοτερ θα πηγαινα ακομα καλυτερα!!! Αντι για αλογα δεν ψαχνετε για κανα πιο κοντο σασμαν??? Οσο για την τουρτα φιλε Νικο ουτε φωνη ουτε ακροαση...μαλλον την εφαγαν τα αλογα στο δρομο και βαρυστομαχιασαν γιαυτο και δεν τα ειδε κανεις!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
whizy (lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106

Ένταξη: 28 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2004, 01:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί το 1.4 μόνο 75hp? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν το Peugeot ειχα ενα Autobianchi Abarth 1100cc 70hp
σκευτομουν σημερα και ενιωθα λιγο απογοιτευμενος με την επιλογη μου να παρω το 1.4 προσπαθησα να καταλαβω που οφειλεται απο ενα μοτερ 1400cc να βγαζεις 75 μουλαρια και κατελειξα στο συμπερασμα οτι το κυριο αιτιο ειναι η οικονομικη πολιτικη στην καταναλωση που ακολουθησε η Peugeot ωστε να ειναι φιλικοτερο για το περιβαλον και οικονομικοτερο για την τσεπη μας αρα δεν προοριζεται για σπορ οδηγηση! ο TU3JP ειναι αρκετα αξιοπιστος και καλοσχεδιασμενος για 8 βαλβιδο μοτερ και εψαξα να βρω που ειστερει,κατελειξα οτι το προβλημα μαλλον ειναι στον εκκεντροφορο και στον <<βαρεμενο>> εγκεφαλο που για λογους οικονομιας δεν δινει καυσιμο! και οχι σε κατι αλλο! επισεις σκευτικα οτι λογω κυβισμου ο αερας που εισερχεται μεσα στο μοτερ ειναι ετσι και αλλιος αρκετος! αρα μια χωανη ΔΕΝ εξυπηρετει και πολυ το μοτερ αυτο καθως επισεις ουτε και ενα απλο τελικο (που μαλλον θα κανει το αμαξι να ψοφαει στα χαμηλα!) (εκτος και αν ειναι τσιπαρισμενο) αρα λογικα για να μπορεσει να φτασει σε δυναμη καποια αλλα 1400αρια θα πρεπει να κοιταξουμε κυριος για τσιπαρισμα και εκκεντροφορο τι λετε εσεις???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Ιούν 2004, 10:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Λευτερη, τα εχουμε ξαναπει γιαυτο το μοτερ!!! Για να το κανεις γυρω στα 95ps (με το ζορι) θελει αρκετο χρημα!!! Δεν αξιζει με λιγα λογια... Παντως για να καταλαβεις τις δυνατοτητες του μοτερ, σου θυμιζω το πρωτο ραλλακι που εβγαζε περιπου 100ps με μειωμενο κυβισμο (1.3) και αυξημενη συμπιεση, αλλους εκκεντροφορους και προγραμμα και αλλα καλουδια!!! Επισης, αργοτερα εκανε την εμφανιση του το 106 XSi με τον κινητηρα στα 1.4 και ιπποδυναμη 95ps, αλογα που προερχονταν μεσω της ιδιας οδου που περιγραφω παραπανω!!! Απλα, το συνολικο κοστος μια τετοιας μετατροπης ειναι αρκετα υψηλο, σε βαθμο να σε κανει να κοιτας το 1.6 16ν!!! Twisted evil

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Ydwr (Πανος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 28 Ιαν 2004
Τόπος: Πεντελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2004, 12:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι αραγε το 1,4 βγαζει μονο 75 Hp? Γιατι οι Γαλλοι αργησαν τοοοοοοοοοοοσο να βγαλουν το 16ν μοτερ με τα 90?

Μα απλουστατο, γιατι το (κρατηθητε...) 80%-85% των πωλησεων του 206 στα 1400 ειναι ντιζελακια Shocked

Να γιατι προτιμησαν να βαλουν το παλιο απλο μοτερ των 75 Ηρ και γιατι αργησαν να κανουν το βημα στον 16ν.

Ντιζελ και παλι ντιζελ. Καταραμενοι νομοπλαστες αυτης της χωρας. Evil

Πανω κατω,μπρος πισω και πλαγιως
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2004, 14:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι οπως τα λεει ο Πανος ειναι!!! Αυτη ειναι και η επισημη απαντηση της πεζο στο ερωτημα "Γιατι αργησε το 1.4 16ν;"!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 08:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ydwr έγραψε:
Ντιζελ και παλι ντιζελ. Καταραμενοι νομοπλαστες αυτης της χωρας. Evil

οχι καταραμενοι νομοπλαστες αλλα καταραμενοι απατεωνες,αρπακολλατζηδες και οτι αλλο συνεπαγεται...... Evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STAMOS (STAMOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

1.4 XS SR

Ένταξη: 28 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΘΗΝΑ ΠΕΥΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιούν 2004, 09:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μονο καταραμενο ειναι το μοτερακι μας γιατι ετυχε να εχει μπροστα του ενα χιλιοεξακοσαρι το οποιο ειναι ο ορισμος του tuning, αγου καμια σοβαρη προσπαθεια δεν εχει γινει για εμας Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης