Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pipis (Spiros) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D
Ένταξη: 28 Ιαν 2011 Δημοσιεύσεις: 294
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Αύγ 2017, 12:39:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ ένα θέμα με το δεξί πίσω φανάρι που είναι λεντ. Όταν έχω αρκετές ώρες να ανάψω το αμάξι και μετά ανάβω τα φώτα για να πάω κάπου δεν ανάβει το φανάρι όλο πίσω. Το κλέινω και το ανάβω πάλι και δουλεύει αλλά νομίζω οτι φεύγγει λιγότερο απο το αριστερό και ακόμη όταν ανάβω δεξί φλάς μου ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα αλλά ανάβει. Μήπως να θέλει καθάρισμα η φύσα που κουμπώνει στο φανάρι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Αύγ 2017, 15:17:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pipis έγραψε: | Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ ένα θέμα με το δεξί πίσω φανάρι που είναι λεντ. Όταν έχω αρκετές ώρες να ανάψω το αμάξι και μετά ανάβω τα φώτα για να πάω κάπου δεν ανάβει το φανάρι όλο πίσω. Το κλέινω και το ανάβω πάλι και δουλεύει αλλά νομίζω οτι φεύγγει λιγότερο απο το αριστερό και ακόμη όταν ανάβω δεξί φλάς μου ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα αλλά ανάβει. Μήπως να θέλει καθάρισμα η φύσα που κουμπώνει στο φανάρι? |
Αν τα φλας αναβοσβήνουν πολύ γρήγορα, πάει να πει ότι μάλλον έχεις θέμα με κάποια λάμπα. Ίσως είναι καμμένη, ίσως δεν πατάει καλά ή μπορεί και τα καλώδια στις φύσες να έχουν πάρει τίποτα νερά και να έχουν αρχίσει να οξειδώνονται. Βγάζεις φανάρι, ελέγχεις και το διαπιστώνεις.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Αύγ 2017, 17:23:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δοκίμασε για αρχή να το ψεκάσεις με σπρέι επαφών. Είχα παρόμοιο θέμα με το πίσω αριστερό φανάρι
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Hellas4x4 (Antonis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)
Ένταξη: 22 Απρ 2017 Δημοσιεύσεις: 634
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Αύγ 2017, 20:00:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pipis έγραψε: | Καλησπέρα παιδιά. Έχω και εγώ ένα θέμα με το δεξί πίσω φανάρι που είναι λεντ. Όταν έχω αρκετές ώρες να ανάψω το αμάξι και μετά ανάβω τα φώτα για να πάω κάπου δεν ανάβει το φανάρι όλο πίσω. Το κλέινω και το ανάβω πάλι και δουλεύει αλλά νομίζω οτι φεύγγει λιγότερο απο το αριστερό και ακόμη όταν ανάβω δεξί φλάς μου ανοιγοκλείνει πολύ γρήγορα αλλά ανάβει. Μήπως να θέλει καθάρισμα η φύσα που κουμπώνει στο φανάρι? |
Αν έχεις εγγύηση, μην το πειράξεις... Πήγαινέ το κατευθείαν για να το δουν... Ως γνωστόν, τα φώτα τύπου led, δεν καίγονται... Ή σπάνε, ή καίγεται η πλακέτα τους...
Επίσης δεν επηρεάζεται η φωτεινότητα τους από το ρεύμα που λαμβάνουν... Ή ανάβουν ή δεν ανάβουν...
Live to Fly - Ride to Live
Hellas 4x4 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 04 Αύγ 2017, 22:57:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η μπρίζα που συνδέεται στα πίσω φανάρια δεν είναι καθόλου καλή. Εξαιτίας της, λιώνει εσωτερικά το σημείο σύνδεσης και μετά δεν δουλεύει τίποτα, ή δουλεύει όποτε το θυμηθεί.
2 μήνες έψαχνα να δω τί συμβαίνει γιατί είχα μόνιμα προειδοποιήσεις για καμμένες λάμπες ενώ όλες ήταν καινούργιες. Τελικά είχε λιώσει η γείωση της μπρίζας.
Φαίνεται ότι είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά στο εξωτερικό σε 207 και 407.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 GT 5D
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2017, 09:41:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχει πιάσει λίγο σκουριά η φύσα στην γωνία,λογικά απο νερά. Άν βάλω σπρέυ για ηλεκτρικά θα κάνει τίποτα? Η φύσα αυτή την δίνει η peugeot ξεχωριστά? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2017, 14:48:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pipis έγραψε: | Έχει πιάσει λίγο σκουριά η φύσα στην γωνία,λογικά απο νερά. Άν βάλω σπρέυ για ηλεκτρικά θα κάνει τίποτα? Η φύσα αυτή την δίνει η peugeot ξεχωριστά? |
Καμιά φορά δουλεύει, αλλά μπορεί πχ σε 1 χρόνο, να σου ξανακάνει περίεργα.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2017, 14:51:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pipis έγραψε: | Έχει πιάσει λίγο σκουριά η φύσα στην γωνία,λογικά απο νερά. Άν βάλω σπρέυ για ηλεκτρικά θα κάνει τίποτα? Η φύσα αυτή την δίνει η peugeot ξεχωριστά? |
Σπύρο φτιάξε το πριν σου χειροτερέψει. Εγώ δεν το πρόλαβα και από την κακή επαφή έλιωσε (λόγω σπινθήρα στο σημείο). Φαίνεται γιατί το πλαστικό γύρω της έχει υποχωρήσει.
Καλύτερα να το φτιάξεις τώρα παρά μετά!
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Αύγ 2017, 15:44:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Pipis έγραψε: | Έχει πιάσει λίγο σκουριά η φύσα στην γωνία,λογικά απο νερά. Άν βάλω σπρέυ για ηλεκτρικά θα κάνει τίποτα? Η φύσα αυτή την δίνει η peugeot ξεχωριστά? |
Σπύρο φτιάξε το πριν σου χειροτερέψει. Εγώ δεν το πρόλαβα και από την κακή επαφή έλιωσε (λόγω σπινθήρα στο σημείο). Φαίνεται γιατί το πλαστικό γύρω της έχει υποχωρήσει.
Καλύτερα να το φτιάξεις τώρα παρά μετά! |
Μου έλεγε ένας ηλεκτρολόγος, ότι τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούν οι Γάλλοι στα φανάρια μέσα (του 206 ας πούμε που είναι το δικό μου, πιθανώς όμως και σε άλλα μοντέλα), είναι πολύ κακής ποιότητας και γενικότερα δεν είναι γαλβανιζέ πχ, παίρνουν νερά, υγρασίες και μαζεύουν άλατα και σκουριά εύκολα.
Κάτι που στο δικό μου το έχω διαπιστώσει πολλές φορές, ψέκαζα τις επαφές, άλλαζα λαμπάκι, κούμπωνα φανάρι και δεεεεν, ξανά τα ίδια, ήθελε λίγο πειραματισμό πώς θα κάτσει η φύσα και το καλώδιο, ώστε να κάνουν καλή επαφή. Κι αυτό, μέχρι την επόμενη φορά που θα το ξαναέκανε.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 1.6 GT 5D
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Αύγ 2017, 11:41:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|