PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕ ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mario207 (mario)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 1.6

Ένταξη: 15 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 09:25:04    Θέμα δημοσίευσης: ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕ ΡΕΚΤΙΦΙΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σας

Να παραθεσω την προσφατη εμπειρια μου η οποια ειναι ακομα σε εξελιξη:

Φεβρουαριος του 2017 στην εθνικη οδο αθηνων κορινθου αρχισε να ρεταρει το αμαξι. Διαπιστωθηκε σπασιμο εμβολου στον νο.1 και ειχε αδειασει το αντιψυκτικο... αποφασισα μετα απο πολυ καιρο να το επισκευασω με σφυρηλατα πιστονια και ρεκτιφιε στους κυλινδρους. αυτο το ανελαβε ενας "φιλος" ο οποιος εφτιαξε τα πιστονια κ εστειλε το μοτερ σε καποιον φιλο το για το ρεκτιφιε. ολα φιλικα δλδ. Συνολικο κοστος για ρεκτιφιε και σφυρηλατα εμβολα ευρω 1750. το συνεργειο πηρε αλλα 900 ευρω για εργασια και κατι ανταλλακτικα... συνολο 2650. Το αμαξι ηταν ετοιμο εναμιση μηνα περιπου μετα απο την εναρξη εργασιων. Μολις το πηρα μετα απο 400 χλμ αρχισε να βγαζει καπνο ασπρο απο εξατμιση κ μολις τσεκαρα το λαδι ειχε αδειασει εντελως. Επισης ειχε αδειασει και το αντιψυκτικο... αντε παλι συνεργεια κλπ. Απ οτι φανηκε ειχε βαλει λαθος το ελατηριο λαδιου ο ρεκτιφιες και εσπασε καιγοντας ολο το λαδι.. μετα απο φασαρια το αλλαξε με δικα του εξοδα. Τα λαδια τα πληρωσα εγω και αμφιβαλω αν εβαλε καινουρια φλατζα. Το αμαξι μετα απο το ρεκτιφιε εχανε και συνεχιζει να χανει αντιψυκτικο και ειμαι συνεχεια με μπουκαλακι και συμπληρωνω... επισης μετα την 2η επισκευη και 200χλμ οδηγησης εχει καψει 1 λιτρο λαδι.... ο «φιλος» κανει τον κινεζο και ριχνει το φταιξιμο στο συνεργειο... κι εγω τωρα ειμαι 2800 ευρω μειον με ενα αμαξι που χανει νερα και καιει λαδια...
Αυτα εν ολιγης και αν εχει καποιος καμμια καλη ιδεα ως προς τι πρεπει να κανω γιατι εχω αγανακτησει πλεον
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 19:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να βρεις άλλους φίλους χαχαχαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mario207 (mario)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 1.6

Ένταξη: 15 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 19:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 21:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο μάστορας άλλος φίλος. Όταν μπλεχτούν αυτά τα δυο τη πάτησες ειδικά χρηματικα με αυτες τις "φιλικές τιμες" Το αμάξι το φτιάχνεις σε "γνώστη" του αντικειμένου και με το φίλο πίνεις κανα καφέ, τώρα εάν ένας καλός μάστορας μπορεί να εξελιχθεί και σε μια φιλία είναι άλλο. Το μοτέρ σου πιθανον να είναι σώβρακο λύστο και πήγαινε να δουν τα μαστορολίκια τους!!!

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Αύγ 2017, 07:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρες ενα μοτερ με καλη συμπιεση και ας καιει και λαδια και αλλαξε το δικο σου. οταν ξαναβρεις χρηματα, δες τι μπορεις να χρησιμοποιησεις απο το παλιο και κανε ενα γενικο σερβις, σε αλλους μαστορες..
καλυτερα να καιει λαδι παρα να εχει 2 σπασιματα στην πλατη του...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης