Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mario207 (mario) Μέλος

207 rallye 1.6
Ένταξη: 15 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 144
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 09:25:04 Θέμα δημοσίευσης: ΣΠΑΣΙΜΟ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕ ΡΕΚΤΙΦΙΕ |
|
|
καλημερα σας
Να παραθεσω την προσφατη εμπειρια μου η οποια ειναι ακομα σε εξελιξη:
Φεβρουαριος του 2017 στην εθνικη οδο αθηνων κορινθου αρχισε να ρεταρει το αμαξι. Διαπιστωθηκε σπασιμο εμβολου στον νο.1 και ειχε αδειασει το αντιψυκτικο... αποφασισα μετα απο πολυ καιρο να το επισκευασω με σφυρηλατα πιστονια και ρεκτιφιε στους κυλινδρους. αυτο το ανελαβε ενας "φιλος" ο οποιος εφτιαξε τα πιστονια κ εστειλε το μοτερ σε καποιον φιλο το για το ρεκτιφιε. ολα φιλικα δλδ. Συνολικο κοστος για ρεκτιφιε και σφυρηλατα εμβολα ευρω 1750. το συνεργειο πηρε αλλα 900 ευρω για εργασια και κατι ανταλλακτικα... συνολο 2650. Το αμαξι ηταν ετοιμο εναμιση μηνα περιπου μετα απο την εναρξη εργασιων. Μολις το πηρα μετα απο 400 χλμ αρχισε να βγαζει καπνο ασπρο απο εξατμιση κ μολις τσεκαρα το λαδι ειχε αδειασει εντελως. Επισης ειχε αδειασει και το αντιψυκτικο... αντε παλι συνεργεια κλπ. Απ οτι φανηκε ειχε βαλει λαθος το ελατηριο λαδιου ο ρεκτιφιες και εσπασε καιγοντας ολο το λαδι.. μετα απο φασαρια το αλλαξε με δικα του εξοδα. Τα λαδια τα πληρωσα εγω και αμφιβαλω αν εβαλε καινουρια φλατζα. Το αμαξι μετα απο το ρεκτιφιε εχανε και συνεχιζει να χανει αντιψυκτικο και ειμαι συνεχεια με μπουκαλακι και συμπληρωνω... επισης μετα την 2η επισκευη και 200χλμ οδηγησης εχει καψει 1 λιτρο λαδι.... ο «φιλος» κανει τον κινεζο και ριχνει το φταιξιμο στο συνεργειο... κι εγω τωρα ειμαι 2800 ευρω μειον με ενα αμαξι που χανει νερα και καιει λαδια...
Αυτα εν ολιγης και αν εχει καποιος καμμια καλη ιδεα ως προς τι πρεπει να κανω γιατι εχω αγανακτησει πλεον |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 19:02:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να βρεις άλλους φίλους χαχαχαχαχαχα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mario207 (mario) Μέλος

207 rallye 1.6
Ένταξη: 15 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 144
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 19:50:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
marios_207_GT (Μάριος) Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK
Ένταξη: 03 Ιούλ 2011 Δημοσιεύσεις: 788 Τόπος: Περιστέρι, Αττική
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Αύγ 2017, 21:21:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Άλλο μάστορας άλλος φίλος. Όταν μπλεχτούν αυτά τα δυο τη πάτησες ειδικά χρηματικα με αυτες τις "φιλικές τιμες" Το αμάξι το φτιάχνεις σε "γνώστη" του αντικειμένου και με το φίλο πίνεις κανα καφέ, τώρα εάν ένας καλός μάστορας μπορεί να εξελιχθεί και σε μια φιλία είναι άλλο. Το μοτέρ σου πιθανον να είναι σώβρακο λύστο και πήγαινε να δουν τα μαστορολίκια τους!!!
Μάριος
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Αύγ 2017, 07:31:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βρες ενα μοτερ με καλη συμπιεση και ας καιει και λαδια και αλλαξε το δικο σου. οταν ξαναβρεις χρηματα, δες τι μπορεις να χρησιμοποιησεις απο το παλιο και κανε ενα γενικο σερβις, σε αλλους μαστορες..
καλυτερα να καιει λαδι παρα να εχει 2 σπασιματα στην πλατη του... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|