PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

BATTERY CHARGE FAULT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 10:59:51    Θέμα δημοσίευσης: BATTERY CHARGE FAULT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΡΕΧΕ ΤΡΕΛΑ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΒΑΤΤΕΡΥ CHARGE FAULT!!!KAI ESBHSE AMESWS.ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ 206 CC MONT. 2002.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ?
THANKS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Δεκ 2008, 11:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα !
Μάλλον φίλε μου "σπιναρε" πρός στιγμήν ο ιμάντας πού δίνει κίνηση στον δυναμό , από το νερό !
Δεν έχει πρόβλημα η μπαταρία.
Αφού δεν παραμένει το πρόβλημα λογικά αυτό ειναι ! Smile
Μόλις σου δοθεί η ευκαιρία να το κοιτάξεις , μήπως θέλει λίγο σφίξιμο ο ιμάντας . . .

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikosb (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 CC

Ένταξη: 27 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 09:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι νόμιζα κι εγώ. Μου είχε βγάλει 2 φορές την ένδειξη "Battery Charge Fault", ήλεγξα τη μπαταρία, αλλά αφού αυτή ήταν ΟΚ, και αφού μου είπαν ΄πως ήταν λόγω ζέστης (χτυπάμε 40ρια λόγω καύσωνα αυτές τις μέρες) υπέθεσα ότι ήταν ένα παροδικό φαινόμενο.
Μέχρι που χθες βράδυ μου το ξαναέκανε, και δευτερόλεπτα μετά (ήταν βράδυ) ο φωτισμός στο αμάξι έπεσε, κινούνταν ελάχιστα κι ευτυχώς που ήμουν σε κατοικημένη περιοχή και πρόλαβα να το παρκάρω (με δυσκολία, γιατί κινούνταν ελάχιστα). Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι θα μπορούσα να είχα πάθει αν ήμουν σε Εθνική ή Αττική Οδό... Sad

Η διάγνωση; Δυναμό, που χάλασε και τη μπαταρία, συν κάτι ιμάντες (δεν τα ξέρω όλα ακόμη, μεσημέρι θα πάω να το πάρω), πάμε στα 500 €. Σημειωτέον: το δυναμό θα είναι ανακατασκευής, γύρω στα 200 κάτι, γιατί καινούργιο έχει κάπου 500. Κοροϊδίστικα λεφτά, τελείως.
Αυτό που θέλω να πω, αν τυχόν (που το απεύχομαι) σας βγάλει το μήνυμα, μην το παραβλέψετε: μπορεί να πάθετε χοντρή νίλα και κυρίως να κινδυνέψετε.

Νίκος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
xelonas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc 2009

Ένταξη: 24 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2017, 04:07:46    Θέμα δημοσίευσης: batery charge faulty Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σήμερα γύρναγα από ταξίδι και ξαφνικά πετάει το batery charge faulty δεν σταματαω συνεχιζω μετά από λίγο σβήνει δεν σταμάτησα και μετά από λίγο abs faulty , power steering faulty , δεν έδινε γκάζι και το στροφόμετρο κολλημένο στις 3.κάνω δεξιά σβήνω πάω να βάλω δε μίζαρίζε .βγάζω πολο για λιγο δοκιμαζω νεκρο .τώρα από τρίτη θα μαθω . η μπαταρία πριν ένα χρόνο αλλαγμένη service όλα κομπλέ . φαντάζομαι ότι είναι δυναμό . τι λέτε?
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούλ 2017, 09:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά ναι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης