PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

οταν αναβω το φλας κλεινουν και ανοιγουν τα φωτα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chrisklad (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peageοt 308

Ένταξη: 26 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 16:56:34    Θέμα δημοσίευσης: οταν αναβω το φλας κλεινουν και ανοιγουν τα φωτα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα.Εχω ενα Peageot 308 μοντελο το 08.Οταν οδηγαω βραδυ καποιες φορες κλεινουν και αναβουν τα φωτα.Το κανει σηνηθως οταν αναβω το φλας και στριβω το τιμονι αλλα και καποιες φορες και σε ισιο δρομο.Σταματαω το αμαξι κλεινω τα φωτα τα ξανανοιγω και φτιαχνει.΄Μπορει να μου πει καποιος τι μπορει να φταιει η αν εχει τυχει σε κάποιον?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 17:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα φλασιερα...ειχα και εγω καποτε ενα θεμα με το 206...με αναμενα φωτα,εσβηνα το μοτερ,εβγαζα το κλειδι και η μηχανη δουλευε μεχρι να σβησω τα φωτα Shocked Το εκανε μερικες φορες και ξαφνικα σταματησε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chrisklad (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peageοt 308

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 17:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοστιζει πολυ?
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 20:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisklad έγραψε:
κοστιζει πολυ?

Πριν δεις πόσο κοστίζει (και πάθεις κάνα εγκεφαλικό), ρίξε λίγο καθαριστικό επαφών... Σύνηθες φαινόμενο κι αυτό...

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chrisklad (xristos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peageοt 308

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 21:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος.Οταν λες καθαρισμος επαφων υπαρχει καποιο Link να δω πως γινεται αυτο?Παιζει μηπως να ειναι καποια ασφαλεια και να δημιουργει βραχυκυλωμα?
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2017, 17:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisklad έγραψε:
Σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος.Οταν λες καθαρισμος επαφων υπαρχει καποιο Link να δω πως γινεται αυτο?Παιζει μηπως να ειναι καποια ασφαλεια και να δημιουργει βραχυκυλωμα?

Δεν έχω 308, οπότε δεν ξέρω από που μπορεί να έχεις πρόσβαση στη φλασιέρα...
Πήγαινε καλύτερα σε ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, και συνήθως το πρώτο πράγμα που θα σου κάνει εκεί ο τύπος είναι αυτό... Wink

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούν 2017, 17:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Den ειναι απο βρωμικες επαφες.....τρωει κολημα η πλακετ που εχει η μοναδα του τιμονιου....η γιατρεια ειναι αλλη μοναδα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Ιούν 2017, 22:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Den ειναι απο βρωμικες επαφες.....τρωει κολημα η πλακετ που εχει η μοναδα του τιμονιου....η γιατρεια ειναι αλλη μοναδα....

Πολύ πιθανό και αυτό, αλλά δεν χάνει τίποτα να το δοκιμάσει...
Ακόμα και από τα σπρέι που ρίχνουν στο ταμπλό μπορεί να έχει προκληθεί κάποια δυσλειτουργία στις επαφές... Rolling eyes

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
nick_ls (nick)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) QuickSilver

Ένταξη: 10 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Ιούλ 2017, 16:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν φτιάχνεται, θα χρειαστεί αντικατάσταση.

Πήρα το δικό μου από online μαγαζι ανταλλακτικών στα μισά λεφτά από όσο το δίνει η peugeot (κοντά 300 ευρώ). Πήρα το valeo, καθώς υπάρχει μόνο γνήσιο γι αυτο και βαράει η peugeot. Ψάχτε το εκεί, μην τους δώσετε 300 ευρώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης