PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δεν βγάζει κρύο το AC!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2012, 15:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑιδια το ιδιο και εγω με 206.Μεχρι προχθες ολα καλα σημερα με τις σουπερ ζεστες το ανοιξα και εβγαζε ζεστο αερα.
Υποψιαζομαι(και ευχομαι) οτι θελει γεμισμα το φρεον γιατι πριν με το που ανοιγα το A/C εκανε ενα τακ και το αμαξι ελαφρως κρατιοταν, μπορει ομως να ειναι και η ιδεα μου.Μπορω μονος μου να δω αν λειπει φρεον η μονο σε μαστορα/?ΚΑι κατι ακομη.Τον κλιματισμο του 206 τον βαζω κανονικα στον αερα απο εξω η στην ανακυκλωση εσωτερικου αερα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2012, 21:19:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cult έγραψε:
ΠΑιδια το ιδιο και εγω με 206.Μεχρι προχθες ολα καλα σημερα με τις σουπερ ζεστες το ανοιξα και εβγαζε ζεστο αερα.
Υποψιαζομαι(και ευχομαι) οτι θελει γεμισμα το φρεον γιατι πριν με το που ανοιγα το A/C εκανε ενα τακ και το αμαξι ελαφρως κρατιοταν, μπορει ομως να ειναι και η ιδεα μου.Μπορω μονος μου να δω αν λειπει φρεον η μονο σε μαστορα/?ΚΑι κατι ακομη.Τον κλιματισμο του 206 τον βαζω κανονικα στον αερα απο εξω η στην ανακυκλωση εσωτερικου αερα?

Πήγαινε κάπου που ασχολούνται με ψυγεία, A/C αυτοκινήτων κτλ και έλεγξέ το. Ίσως έχεις διαρροή ή έχασε το αμάξι το φρέον λόγω παλαιότητας. Θα σου βάλει φώσφορο και θα δούνε μετά αν και από πού χάνει.

Όσο για την ρύθμιση του αέρα, μου'χουν πει πώς καλοκαίρι που ο αέρας είναι πιο "πνιχτός" λόγω ζέστης και μεταφέρει σκόνη, γύρη, σωματίδια κτλ, καλύτερο είναι να το'χεις στην ανακύκλωση, το χειμώνα μπορείς να το βάζεις σε εξωτερική ροή.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιούλ 2012, 13:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις τρύπια σωλήνα και χάνεις το ψυκτικό υγρό
Στο 206 οι σωλήνες φαίνονται με λίγο πίεση και σαπουνάδα μπορείς να βρεις την τρύπα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2012, 11:16:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια να κανω μια βλακωδη ερωτηση?Αν υποθεσουμε οτι χανει το ψυκτικο υγρο το χειμωνα θα δουλευει το ζεστο?Ξερω οτι σε A/C ΔΟΥλευει αλλα γι αυτο που ειναι clima εχω αμφιβολιες.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2012, 13:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το a/c τον χειμώνα το έχεις στο ζεστό κυρίως για την αφύγρανση.

Ο ζεστός αέρας έρχεται από το ψυγείο καμπίνας που τροφοδοτείται με το αντιψυκτικό του κινητήρα (γι αυτό και έχει θερμότητα) και την διοχετεύει στην καμπίνα.

Οπότε αν σου φύγει το φρέον, δεν δουλεύει το a/c ή το clima (ανάλογα τί έχεις).

Αν σου φύγει το αντιψυκτικό, δε θα δουλεύει ο ζεστός αέρας (η θερμοκρασία που θα μπαίνει ο αέρας θα είναι ίδια με αυτόν της εξωτερικής).

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2012, 21:27:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη για να καταλαβω αν φυγει το φρεον δε βγαζει κρυο αερα και αν φυγει το αντιψυκτικο δε βγαζει ζεστο σωστα?
Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

Ένταξη: 27 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2012, 00:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι..
αλλα αν φυγει το αντιψυκτικο ο ζεστος αερας θα ειναι το μικροτερο απο τα προβληματα σου.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 23:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στο δικο μου το 207 εχω παρατηρησει μια πτωση αποδοσης του a/c

αμα δεν το τσεκαρω καθε χρονο δεν βγαζει δευτερο καλοκαιρι.την πατησα ετσι την πρωτη χρονια(δευτερο καλοκαιρι)

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 12:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον παιδια τελικα πηγα το δικο μου 206 στον ψυκτικο .Στο πανω σημειο της ενωσης του ψυκτικου κυκλωματος εχει μια βαλβιδα η οποια ειχε λασκαρει και εχανε θγρο.Η βαλβιδα δεν γινοταν να κολληθει (απο οτι μου ειπαν τουλαχιστον)γιατι ηταν σιδερενια και η σωληνα απο αλουμινιο.Επιπλεον παει μαζι ολο το συστημα της σωληνας το οποιο ειναι ενιαιο και οχι τμηματικο.To πηρα λοιπον και το πηγα στην αντιπροσωπεια.Μου ειπαν γυρω στα 250 ευρω αν θυμαμαι καλα και εφυγα αυτοματως.Σε διαφορα μεταχειρισμενα που γυρισα το βρηκα γυρω στο 100αρικο.Τελικα ο ψυκτικος βρηκε ενα παλιο και το ματισε στο επιπεδο του σωληνα αλουμινιου.μου το τοποθετησε και μαζι με την πληρωση ψυκτικου υγρου ,ελεγχο κτλ πηγε στα 100 ευρω τελικη.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 14:28:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Clapping Clapping Thumbs Up Thumbs Up τελος καλο,ολα καλα!

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 23:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑι οντως.ΜΕ αυτη τη ζεστη δεν την παλευα.ΜΙΑ χαρα δουλευει (προς το παρον).
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 23:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν γινοταν να κολληθει με τιποτα?
ουτε π.χ. μπρουντζοκολληση?
και δεν σου ειπε πως εγινε και εχανε?

τελοσ παντων αφου τ ο εφτιαξες ολα οκ

Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Σεπ 2012, 10:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε γινοταν γιατι η σωληνα ηταν αλουμινενια και η κεφαλη σιδερενια.Το πηγα και στον πατερα μου που ηταν του επαγγελματος και μου το επιβεβαιωσε οτι δεν κολλουνται δυο διαφορετικα υλικα.Την πηγα και σε ατομο που κανει μονο κολλησεις τα ιδια.Την πηγα και σε βιομηχανικα υλικα και μου ειπαν οτι ισως μπορουσε να γινει δουλεια με κολλα αλλα λογω των πιεσεων ηταν επιφοβο να ξαναξεκολλησει.Θεωρω το καλυτερο ειναι η αυτο που εκανα (κολληση με αλλη σωληνα αλουμινιουστο αλουμινιο ομως οχι στην κεφαλη ) η απο μεταχειρισμενα.
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 11:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενοειται οτι αυτο που εκανες ηταν το καλυτερο και το πιο αξιοπιστο.

δυστυχως οχι το οικονομικοτερο...

Επιστροφή στην κορυφή
salamanque_207 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2017, 12:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα προηγουμενα καλοκαιρια σκοτωνε ο κλιματισμος και ειχα επαναπαυτει. Τωρα με τις πολλες ζεστες που δοκιμασα δεν εχει καθολου αποδοση. Το περιεργο ειναι οτι οι αεραγωγοι του οδηγου βγαζουν μια υποψια κρυου αερα. Του συνοδηγου ομως βγαζουν ζεστο ατμοσφαιρικο αερα.. Rolling eyes Επισης οταν δουλεψε με τον ανεμιστηρα στο τερμα πεταχτηκαν απο τους αεραγωγους μικρα κομματια απο ξεραμενα σφουγγαρακια!! Εχω κλεισει αυριο για δωρεαν ελεγχο σε αντιπροσωπεια και ελπιζω να θελει μονο φρεον..
Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2017, 13:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε λυπαμαι που θ α σε απογοητευσω αλλα το να μη βγαζει καθολου κρυο αερα δεν ειναι φυσιολογικο. Σιγουρα εχει κατι το θεμα ειναι τι.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2017, 13:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salamanque_207 έγραψε:
Τα προηγουμενα καλοκαιρια σκοτωνε ο κλιματισμος και ειχα επαναπαυτει. Τωρα με τις πολλες ζεστες που δοκιμασα δεν εχει καθολου αποδοση. Το περιεργο ειναι οτι οι αεραγωγοι του οδηγου βγαζουν μια υποψια κρυου αερα. Του συνοδηγου ομως βγαζουν ζεστο ατμοσφαιρικο αερα.. Rolling eyes Επισης οταν δουλεψε με τον ανεμιστηρα στο τερμα πεταχτηκαν απο τους αεραγωγους μικρα κομματια απο ξεραμενα σφουγγαρακια!! Εχω κλεισει αυριο για δωρεαν ελεγχο σε αντιπροσωπεια και ελπιζω να θελει μονο φρεον..

Πιθανόν να χρειάζεται μόνο φρέον. Εμένα 2 φορές το έχει χάσει στα 17 χρόνια του, η 2η μάλιστα φέτος. Τυχαίνει. Και μένα ο μεσαίος αριστερά αεραγωγός έβγαζε μια υποψία κρύου αέρα, ενώ ο μεσαίος δεξιά έβγαζε αέρα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Είχε χαθεί το φρέον, από τη βαλβίδα μπροστά κιόλας, 2 εκατοστά μια σαχλαμάρα προκάλεσε την απώλεια. Αν δεν χάνεις από κάπου στο κύκλωμα, τότε με απλή συμπλήρωση φρέον, θα είσαι εντάξει.

cult έγραψε:
Φιλε λυπαμαι που θ α σε απογοητευσω αλλα το να μη βγαζει καθολου κρυο αερα δεν ειναι φυσιολογικο. Σιγουρα εχει κατι το θεμα ειναι τι.

Αν έχει χάσει απλά φρέον, δεν είναι και εντελώς αφύσικο. Συμβαίνει. Το ζήτημα είναι να μην υπάρχει καμιά χοντροδιαρροή, με τον καιρό όσο να'ναι, σίγουρα υπάρχουν ελαφριές απώλειες όπως και να το κάνουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
cult 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2017, 14:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα περισυ ειχε ακριβως τα ιδια συμπτωματα με του φιλου.
Ηταν τελος καλοκαιριου και το αφησα.
Φετος το πηγα στον τεχνικο , μου το γεμισε με φρεον και χρωμα και θα παωστα μεσα του αλλου μηνα να δουμε απο που ειναι η διαρροη.
Αλλο αυτοκινητο που εχω φετος ειχε μειωμενη αποδοση, δηλαδη εβγαζε κρυο αερα αλλα οχι πολυ κρυο. ΚΑι ναι ειναι φυσιολογικο με τα χρονια να υπαρχει μια μικρη απωλεια και να μειωνεται η αποδοση. Αυτο ομως το " μπαμ και κατω" προιδεαζει διαρροη.
Τελος παντων μη το ζαλιζουμε. Αυριο που θα το παει ο φιλος για ελεγχο θα μας πει.
Επιστροφή στην κορυφή
salamanque_207 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Ιούν 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2017, 14:51:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν απογοητευομαι παιδια!! Αυτα να ηταν τα μονα προβληματα μας. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αυριο θα ξερω.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούν 2017, 17:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cult έγραψε:
εμενα περισυ ειχε ακριβως τα ιδια συμπτωματα με του φιλου.
Ηταν τελος καλοκαιριου και το αφησα.
Φετος το πηγα στον τεχνικο , μου το γεμισε με φρεον και χρωμα και θα παωστα μεσα του αλλου μηνα να δουμε απο που ειναι η διαρροη.
Αλλο αυτοκινητο που εχω φετος ειχε μειωμενη αποδοση, δηλαδη εβγαζε κρυο αερα αλλα οχι πολυ κρυο. ΚΑι ναι ειναι φυσιολογικο με τα χρονια να υπαρχει μια μικρη απωλεια και να μειωνεται η αποδοση. Αυτο ομως το " μπαμ και κατω" προιδεαζει διαρροη.
Τελος παντων μη το ζαλιζουμε. Αυριο που θα το παει ο φιλος για ελεγχο θα μας πει.

Εννοώ ότι μπορεί να μην είναι απαραίτητα πολύ ανησυχητικό, αφού και μένα το έχασε "μπαμ και κάτω". Και τι εννοώ, την 1η φορά το είδα "ξαφνικά" το 2010 αφού είχα να το δουλέψω κανά 9μηνο και τη 2η φέτος μετά πάλι από παρόμοια χρονική απραξία.

Μπορεί να το έχασε από τη μια μέρα στην άλλη, μπορεί σταδιακά. Όταν γέμισα όμως, μου κράτησε 7 χρόνια την 1η φορά και ελπίζω άλλο τόσο και τη 2η. Ναι, ενδεχομένως να υπάρχει κάποια διαρροή, αλλά αν ήταν πολύ μεγάλου κόστους, να μη χρειαζόταν να γεμίσω φρέον το 2017 από την τελευταία φορά του 2010 και να έπρεπε να το κάνω κάθε καλοκαίρι ακολουθιακά, 2011, 2012, 2013, 2014 κτλ κτλ κτλ....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης