PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 RC ( RCA στο ντουλαπακι )

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Ιούν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούν 2017, 20:13:38    Θέμα δημοσίευσης: 207 RC ( RCA στο ντουλαπακι ) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά καλησπέρα πήρα σήμερα ενα 207 rc είχε μέσα στο ντουλαπάκι 2 RCA αλλά όταν συνδέω κάτι εκεί και γυρνάω την πηγή στο aux δεν ακούγεται τίποτα !!

τι κάνω τόσο λάθος και δεν παίζει ?

επίσης μου βγάζει ενα sidelight bulbs problem αλλά όλα τα φώτα είναι οκ εκτός από τα ψιράκια μπρωστά

και με την μόνη διαφορά οτι η μεσαία σκάλα από τη μεριά του οδηγού είναι αρκετά πιο χαμηλή σε ένταση
έτσι είναι από τη μάνα τους η να περιμένω να γίνει supernova σε κανα φανάρι μέσα ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούν 2017, 17:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απαντάς μόνος μου σε περίπτωση που κάποιος το χρειάζεται και ψάχνετε ...

εδώ είναι το pinout του RD4

εμένα το αμάξι έχει ενεργοποιημένο το aux 1 αλλά δεν έπαιζε για τον απλό λόγο οτι όποιος το έβαλε το καλώδιο ( δεν ξέρω αν ήταν από εργοστάσιο μεριά ) εγώ το πήρα έτσι

η καλωδίωση η έξτρα που βγάζει τα RCA στο ντουλαπάκι μου ήταν μπριζομένη στα pin του aux 2 και για αυτό δεν έπαιζε τίποτα !
τα έβγαλα και τα κούμπωσα στα pin του aux 1 και τώρα όλα κομπλέ !

κάτι ακόμα που δεν το έχω βρει !
αν πούμε οτι αλλάζουμε τελείως την μαμά πηγή ( RD4 )
με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή διάγνωση trip parking σενσορες που παίζουν στα ηχεία klp τι γίνεται ; τα χάνουμε όλα ;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούν 2017, 13:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vatos έγραψε:

κάτι ακόμα που δεν το έχω βρει !
αν πούμε οτι αλλάζουμε τελείως την μαμά πηγή ( RD4 )
με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή διάγνωση trip parking σενσορες που παίζουν στα ηχεία klp τι γίνεται ; τα χάνουμε όλα ;

Οχι, υπαρχει ο αναλογος ανταπτορας χειριστηριων ωστε να κανεις ολες τις απαιτουμενες ρυθμισεις απο το χειριστηριο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούν 2017, 14:24:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=1180706

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 15:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και παίζουν όλα από το χειριστήριο του τιμονιού ? nice !!

κάτι ακόμα ! επειδή έχω από το παλιό αμάξι ένα sub και έναν ενισχυτή λέω να τα ρίξω όλα πάνω του για τώρα με την μαμά πηγή

αλλά δεν μπορώ να βρω από πουθενά πως να περάσω ρεύμα από το μηχανοστάσιο στην καμπίνα και να φτάσω πίσω στο πορτπαγκαζ

καμια ιδέα έχει περάσει κανείς και αν ναι από που ;
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 20:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vatos έγραψε:

κάτι ακόμα ! επειδή έχω από το παλιό αμάξι ένα sub και έναν ενισχυτή λέω να τα ρίξω όλα πάνω του για τώρα με την μαμά πηγή

αλλά δεν μπορώ να βρω από πουθενά πως να περάσω ρεύμα από το μηχανοστάσιο στην καμπίνα και να φτάσω πίσω στο πορτπαγκαζ

Να κλέψεις ρεύμα από τον αναπτήρα παίζει;;; Confused

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 20:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hellas4x4 έγραψε:
vatos έγραψε:

Ρεύματα ελευθέρας βοσκης μπορείς να βρεις εύκολα στην καμπίνα, πχ από ασφαλειοθηκη. Μάλλον θέλει να πάρει απ ευθείας από μπαταρία. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση το περνάει από την τάπα πίσω απ το ντουλαπάκι που βγαίνει δίπλα στο φίλτρο καμπίνας.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
vatos (Παναγιώτης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2017, 21:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hellas4x4 έγραψε:

δεν βάζουμε από μέσα από την καμπίνα σε ενισχυτές ποτέ !!! εκτός αν θες να λιώσεις κάτι !

μέσα από την καμπίνα πήρα για το wifi ( μετά ignition, ένα mikrotik κάτι mAh ασήμαντη κατανάλωση )
και τον gps τρακερ ( allways on και εδώ η κατανάλωση είναι σχεδόν μη μετρήσιμη !)
αλλά και αυτά από την φύσα του radio cd που βολεύει γιατί έχει ρεύμα μετά και προ ignition και σχετικά μεγάλη ασφάλεια

makis106 έγραψε:

Ρεύματα ελευθέρας βοσκης μπορείς να βρεις εύκολα στην καμπίνα, πχ από ασφαλειοθηκη. Μάλλον θέλει να πάρει απ ευθείας από μπαταρία. Οπότε σε αυτή τη περίπτωση το περνάει από την τάπα πίσω απ το ντουλαπάκι που βγαίνει δίπλα στο φίλτρο καμπίνας.

Το διάβασα για πίσω από το ντουλαπάκι αλλά μου έκανε για πολύ φασαρί δουλειά.. και με μια πρώτη ματιά δεν το είδα να βγαίνει εύκολα !

έκανα τελικά μια τρύπα κοντά στην ντίζα του καπό και το πέρασα από εκεί και όλα καλά

έχουμε και sub με την μαμά πηγή για τώρα ! !
πάλι καλά που έχει κάπως καλά μεγάφωνα το αμάξι γιατί το εργοστασιακό radiocd είναι για τα μπάζα !
http://i.imgur.com/BTr4Yuf.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης