Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
206_dim (Dimitris) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 01 Μάϊ 2017 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2017, 12:19:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Οταν λέω οτι ανεβάζει θερμοκρασία, δεν εννοώ 5-10 βαθμούς. Πάει στο τέρμα, αναβοσβήνει το στοπ και ανοίγει βεντιλατέρ.
Μέχρι ΚΑΙ κοντέρ έχω αλλάξει. Πιθανολώ πως απο τις βροχές κάπου παίρνει νερά ή κρατά υγρασία.
Σήμερα, το βεντιλατέρ ανοίγει στους 85 βαθμούς (λογικά από μέσα στην μηχανή θα είναι πάνω απο 90) ωστόσο το ακούω ανοίγει ανεπαίσθητα και χωρίς λόγο και πιο χαμηλά, για 2-3 δευτερόλεπτα.
Σε λίγο έχω ραντεβού με ηλεκτρολόγο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206_dim (Dimitris) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)
Ένταξη: 01 Μάϊ 2017 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούν 2017, 14:23:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν παιδιά γύρισα απο τον ηλεκτρολόγο.
Δεν χάνει ρεύμα απο πουθενά το 206 μου. Στον δρόμο για τον ηλεκτρολόγο αλλά και εκεί, ανέβαζε στιγμιαία θερμοκρασία συνέχεια.
Ο άνθρωπος μου έδωσε δυο απαντήσεις. Ή παίρνει κάπου νερά (την πρώτη φορά που το είχε κάνει, ήταν ξανα μετα απο πολύ βροχή) ή ο εγκέφαλος δίνει λάθος εντολή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mule (Σπύρος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (Rallye)
Ένταξη: 19 Οκτ 2010 Δημοσιεύσεις: 83 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούλ 2017, 15:06:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206_dim έγραψε: | Λοιπόν παιδιά γύρισα απο τον ηλεκτρολόγο.
Δεν χάνει ρεύμα απο πουθενά το 206 μου. Στον δρόμο για τον ηλεκτρολόγο αλλά και εκεί, ανέβαζε στιγμιαία θερμοκρασία συνέχεια.
Ο άνθρωπος μου έδωσε δυο απαντήσεις. Ή παίρνει κάπου νερά (την πρώτη φορά που το είχε κάνει, ήταν ξανα μετα απο πολύ βροχή) ή ο εγκέφαλος δίνει λάθος εντολή. |
Εν τέλη εβγαλες ακρη τι ηταν φιλε μου γιατι σποραδικα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα και γω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|