PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα με αποδοση Turbo

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panosegio13gt (Παναγιώτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peuzeot 2071.6 GT

Ένταξη: 19 Φεβ 2017
Τόπος: Αίγιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 16:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με αποδοση Turbo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα! Θα ήθελα εάν μπορεί κάποιος που έχει γνώση ή του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο να βοηθήσει λέγοντας τη γνώμη του ή την εμπειρία του, καθώς εδώ κ κανά τρίμηνο έχω θέματα με την απόδοση του αυτοκινήτου. ΔΕ δινει την πιεση που πρεπει κ μετα απο μερικές μερες αφου σβησουν οτι βλαβες βγαλει κ δουλεψει για λιγο σχεδον κανονικα ψοφαει κ δουλευει ατμοσφαιρα. έχω πληρώσει ένα σωρό λεφτά κ αποτέλεσμα δεν υπάρχει καθώς ο καθένας ανακαλύπτει ότι η αιτία του προβλήματος είναι διαφορετική κ εγώ απλά πληρώνω κάθε φορά κάτι καινούριο χωρίς στο τέλος να δίνεται λύση κ το αυτοκίνητο συνεχίζει να έχει το ίδιο θέμα. Το turbo λοιπόν δεν έβγαζε την πίεση που θα έπρεπε, μου ειπαν να αλλαξω σκαστρα..αλλαξα.. μου είπαν ότι χρειάζεται χρονισμό κ αλλαγή τετοντήρα οπως κ έγινε..δεν άλλαξε τπτ. μετά μου είπαν οτι φταίνε οι καταλύτες. αλλάχτηκαν, κανενα αποτέλεσμα. Μετά μου είπαν οτι φταίνε κάτι βαλβίδες στο καύσιμο αλλάχτηκαν, κανένα αποτέλεσμα.. μετά απο κανα δυο μέρες που θα δουλεψει σχεδόν κανονικα ψοφάει κ παλι κ δουλευει ατμοσφαιρα. τωρα μου ειπαν οτι φταινε οι αισθητητες λαμδα αλλα μπορει να μην φταιει κ αυτο κ να ειναι θέμα προγραμματος. η αλήθεια ειναι οτι έχω απελπιστεί κ μετανοιώνω που δεν πήγα απο την αρχη στην Peuzeot. χιλιες φορες να τα πληρωνα απο την αρχη να ξεμπερδευω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 17:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με αποδοση Turbo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panosegio13gt έγραψε:
Μετά μου είπαν οτι φταίνε κάτι βαλβίδες στο καύσιμο αλλάχτηκαν, κανένα αποτέλεσμα..

τωρα μου ειπαν οτι φταινε οι αισθητητες λαμδα αλλα μπορει να μην φταιει κ αυτο κ να ειναι θέμα προγραμματος.

Βαλβιδες στο καυσιμο? εννοεις την βαλβιδα αναθυμιασεων της δεξαμενης?

Αν δεν κανω λαθος,εχεις Ν75 που παιδευει πολλους βαγκιτες με τις πιεσεις...

λ λιγο δυσκολο...οταν ειχε χαλασει ο πρωτος λ στο Ιμπρεζα,ανεβαζε κανονικα πιεση αλλα δεν απεδιδε οπως πριν γιατι πνιγοταν στο καυσιμο.Εχεις αυξημενη καταναλωση?

Επισης μια φορα ειχα προβλημα με τις πιεσεις οταν εμενε ανοικτο το πορτακι του wastegate...οπως ΙΣΩΣ και καποιο μπεκ να μην ψεκαζει σωστα και ριχνει τον εγκεφαλο σε safe mode.

Μενουν η αντλια βενζινης και το τουρμπο να εχει ραγισει...Check engine δεν εχει αναψει?

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peuzeot 2071.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 18:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανα δυο φορες αναψε.. καποιες φορες βγαζει βλαβη στο πενταλ κ στον αισθητηρα λαμδα..μολις σβησουν τις βλαβες το αμαξι παει σχετικα κανονικα, αλλα κ παλι χωρις να δινει την πιεση που πρεπει κ μετα απο μερικες μερες τα φτυνει τελειως..κ παλι απο την αρχη.. εχω αλλαξει κ westgate.... αυτο με τη βαλβιδα που ρωτησες δε το θυμαμαι ακριβως, καποια βαλβιδα που ρυθμιζει το καυσιμο νομιζω αλλα δε το θυμαμαι τωρα ακριβως..ειναι τοσο πολλα κ δυστυχως κ εγω δεν εχω τις τρομερες μηχανικες γνωσεις για να τα αποστηθιζω ολα...
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peuzeot 2071.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 18:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταναλωση εχω 10 λιτρα περιπου μεικτη
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 18:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου απαντησα εμπειρικα απο το δικο μου τουρμπατο,χωρις να ξερω πολλα για τον ΤΗΡ μιας και το αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι...

Οταν λες "πενταλ" μηπως εννοεις τον αισθητηρα θεσης πεταλουδας?
Αν εχεις καποιο γνωστο με ιδιο μοτερ, μπορεις να δοκιμασεις τον η τους δικους του λ για να καταλαβεις αν φταιει αυτος η οχι...

υπομονη να μπουν οι γνωστες του αυτοκινητου να σε συμβουλεψουν καλυτερα...χιλιομετρα ποσα εχεις?

Επισης ειπες "προγραμμα",φορας προγραμμα? τι αλλαγες εχεις κανει στο μοτερ σου? εχεις βαλει και δοχειο αναθυμιασεων? γιατι εχω δει βαγκ να ειχε θεμα με πιεσεις λογω δοχειου αναθυμιασεων...κουφο αλλα πραγματικοτητα...

Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peuzeot 2071.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 18:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη καταλαβαινω οτι ειναι καπως μπερδεμενο το θεμα κ δυσκολο να βγαλει κανεις συμπερασματα, θα αναφερω ολο το ιστορικο πως ξεκινησε μηπως γινω πιο σαφης. το αμαξι το πηγα να του κανω μια αναβαθμιση, ο αναβαθμιστης αφου το μετρησε μου ειπε οτι το αμαξι δε δινει την πιεση που πρεπει για να μπορει να του περασει αναβαθμιση κ πρεπει να το παω για χρονισμο. Οπως κ εκανα αφου λοιπον μου ειπαν οτι χρειαζεται αλλαγη τεντωντηρα κ χρονισμο αλλα κ σκαστρα μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχθουν κ οι καταλυτες γιατι ειναι εντελως βουλωμενοι. εγινε κ αυτο. Το αμαξι κ παλι ομως δεν δουλευε οπως επρεπε κ οταν ζεσταινοταν εκανε αβανς εκτος αυτου μετα απο δυο μερες δεν εδινε καθολου το τουρμπο. το ξαναπηγα κ μου ειπαν οτι μαλλον φταιει μια βαλβιδα που εχει μαζεψει λαδι κ μπουκωνει, μου την καθαρισαν κ μετα απο δυο μερες παλι τα ιδια. Τελικα μου την αλλαξαν με καινουρια κ αλλαξαν κ τη westgate με μεταχειρισμενη. Μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια. Στη διαγνωση βγαζει καποια βλαβη στο πενταλ κ στους αισθητηρες λαμδα. Τωρα μου ειπαν οτι η τουρμπινα ειναι σπασμενη κοντα κοντα κ θα βαλουν μια αλλη δοκιμαστικα κ αλλους αισθητηρες να δουμε αν το αμαξι λειτουργει κομπλε.
Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 18:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"αναβαθμιστης"? εκτος αντιπροσωπειας?? Πριν του κανεις "αναβαθμιση" ειχες παρατηρησει πτωση αποδοσης?
Για ποιο λογο ηθελες να κανεις αναβαθμιση?

Γιατι αν ηταν εντελως βουλωμενοι οι καταλυτες σου οντως, το αμαξι δεν θα πηγαινε βημα και ισως να ειχε ανατιναχτει κιολας....

Οτι κοβει αβανς η αιτια μπορει να ειναι βουλωμενο μπεκ,αντλια βενζινης η φιλτρο βενζινης...

Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 21:17:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρεπει να μας πεις τι κωδικους βλαβων σου εβγαλε για να βοηθησουμε....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 23:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παυλίδης Αργυρούπολη. Εκεί ειναι αυτό που ψάχνεις. Επαγγελματίας κ δεν θα χρειαστεί να πληρώνεις μέχρι να βρεθεί η πραγματική λύση

Επιστροφή στην κορυφή
tzakos 1 (manthos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rally

Ένταξη: 03 Φεβ 2016
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούν 2017, 12:36:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1000.

Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιούν 2017, 16:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kostaswannabe έγραψε:
Παυλίδης Αργυρούπολη. Εκεί ειναι αυτό που ψάχνεις. Επαγγελματίας κ δεν θα χρειαστεί να πληρώνεις μέχρι να βρεθεί η πραγματική λύση

Οι άνθρωποι είναι όντως πολύ σοβαροί.

Εις ό,τι αφορά το "δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις μέχρι να βρεθεί η πραγματική λύση" , σκεφτείτε το λίγο καλύτερα βρε παιδιά.

Ο πελάτης έχει την ανάγκη και το συνεργείο πληρώνεται καταρχήν για να ασχοληθεί και φυσικά για να λύσει το πρόβλημα. Εφόσον το αυτοκίνητο έχει βγει από την εγγύηση, κανένα συνεργείο δεν έχει την υποχρέωση να βοηθήσει δωρεάν ωσπου να βρεθεί η λύση. Θα πληρωθεί για την εργασία και τα υλικά του.

Προσέξτε το λεπτό σημείο που δεν καταλαβαίνουν πολλοί: Επειδή το αυτοκίνητο μπορεί να έχει περάσει δύσκολες ημέρες, δεν φταίει σε τίποτα ο μηχανικός που προσπαθεί να βοηθήσει.
Ο μηχανικός προτείνει και προχωράει 2-3 πράγματα με βάση την διαγνωσή του. Μπορεί να είναι το 1ο που θα λύσει το πρόβλημα, μπορεί να είναι το 3ο ή το 13ο που θα το κάνει. Για όλα θα πληρώσει ο πελάτης και έτσι πρέπει να γίνει.

Όσο περνάνε τα χρόνια και τα χιλιόμετρα οι βλάβες γίνονται όλο και πιο σύνθετες γιατί χαλάνε πολλά πράγματα μαζί και είναι αδύνατον να εντοπιστούν εύκολα.

Μη σας κάνει εντύπωση αν τα συνεργεία θέλουν να πληρωθούν. Δεν χρωστάνε σε κάνενα να δουλεύουν δωρεάν. Ακόμα και ο χρόνος διάγνωσης χρεώνεται και οι συμβουλές επίσης γιατί με αυτό τον τρόπο ζουν τις οικογένειες τους.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kostaswannabe (Κωστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye 2010 F/L

Ένταξη: 02 Νοέ 2013
Τόπος: νοτια προαστια περιξ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούν 2017, 11:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θα πληρώσει μέχρι να βρεθεί με την έννοια ότι έχει και πολύ καλούς συνεργάτες και θα μπορεί να βρει 1-2 ανταλλακτικά να δοκιμάσει χωρίς στην ουσία να τ αγοράσει σε τυχόν πρόβλεψη.
3ιναι φυσικό να πληρώσεις κάποιον που ασχολείται με τ αμάξι σου ακόμα και δεν βγαίνει άκρη μόνο και μόνο για την ώρα που αφιερώνει πάνω σ αυτό. Αλλά αυτό είναι και στη φύση του κάθε ανθρώπου να το αντιλαμβάνεται "φυσικο"

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Ιούν 2017, 21:00:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.Αρκετα λαμπακια ειναι ευκολα μονο με διαγνωστικο
2.Καποια ειναι μονο με εμπειρια
3.Αλλα παλι ειναι με ασυμφορες δοκιμες ανταλακτικων,φυσικα πολυ χρονο,κοπο σωματικο και ψυχολογικο

οποτε εχουμε και λεμε για το 2 και 3 θες καποιον που να ασχολειτε κατα βαση με thp ,ειδικα στο 3 πρεπει να φτιαχνει καμποσα καθε μεσα και να χει ενα καλο στοκ με ανταλλακτικα που να δουλευουν,για να γλυτωσεις την τιμη των ανταλακτικων που δε θα αποδωσουν,φυσικα δεν γινετε να τα χει ολα και φυσικα ολα αυτα τα βγαλε βαλε δεν γινετε να τα κανει τζαμπα,συνηθως ενας τετοιος μηχανικος ειναι δυσκολο να βρεθει,για τετοια βλαβη κανει το αμαξι σου,αμαξι του για καμια βδομαδα και τρωει στην μαπα ολες τις δυσλειτουργιες μεχρι να βρει λυση.Φυικα εφοσον βρει την λυση και δεν εχεις πληρωσει ενα καρο λαθος ανατλακτικα πρεπει να το εκτιμησεις και στα επομενα σερβις μικρα η μεγαλα να μην σκεφτεσαι χαζες χρηματικες διαφορες σε σχεση με αλλους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης