PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τρέμουλο (κοσκίνισμα) τιμονιού σε νέο 3008
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

Ένταξη: 20 Μάϊ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2017, 22:06:16    Θέμα δημοσίευσης: τρέμουλο (κοσκίνισμα) τιμονιού σε νέο 3008 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα..... είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας για κάτι αν είναι δυνατόν να βοηθήσετε γιατί αφορά το νέο 3008. Το παρέλαβα αρχές Φλεβάρη και όλα καλά όλα ωραία όταν μετά την πρώτη εβδομάδα άκουγα έναν εκνευριστικό θόρυβο στο τιμόνι..... μετά από επίσκεψη σε εξουσιoδοτημένο της Peugeot μου είπαν ότι είναι ο περιστροφικός διακόπτης του τιμονιού!!!!!!!!!!!!! αλλάχθηκε αφού περίμενα 2 εβδομάδες να έρθει ανταλλακτικό από Γαλλία και όλα καλά..... μια εβδομάδα μετά την επισκευή και αφου κατέβαινα Αθήνα από τον παράδρομο της Εθνικής σε σημεία όπου ο δρόμος είναι κυματοειδής αισθανόμουν ένα έντονο τρέμουλο στο τιμόνι (κοσκίνισμα) ανεξαρτήτως ταχύτητας, είτε σε φρενάρισμα είτε όχι..... αυτό συνεχίζει έως τώρα. Το περίεργο είναι ότι σε σύντομες διαδρομές δεν το κάνει, αλλά μόνο μετά από αρκετή ώρα λειτουργίας και σε κυματοειδές οδοστρώματα με ελαφρά ανωμαλία (σε ελαφρά λειτουργία των αμορτισέρ). Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με την επισκευή? ή είναι μια διαφορετική τυχαία ζημιά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάϊ 2017, 22:33:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να σου πούμε εξ αποστάσεως δεν γίνεται τέτοιου είδους διάγνωση.

Αφού το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και έχει εγγύηση καλό θα ηταν να το πας το συντομότερο στην αντιπροσωπία για διάγνωση.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάϊ 2017, 16:32:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα θα πάω απλά δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει μιας και έχει μόλις 6000Κμ..... άσε που πρέπει να κάνω και 80 κμ μέχρι την πλησιέστερη αντιπροσωπεία......
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάϊ 2017, 18:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφού είναι ανεξάρτητο της ταχύτητας ξεχνάς ζυγοστάθμιση, επίσης αφού το κάνει σε κυματοειδή δρόμο μάλλον είναι από ευθυγράμμιση. Πιθανόν να είναι πιο ανοικτή η σύγκλιση μπροστά απ όσο πρέπει. Εκτός και αν έχεις κανένα τζόγο κάπου αλλά δύσκολο με καινούργιο αυτοκίνητο και 6000km. Η ευθυγράμμιση όμως παίζει πολύ κατά τη γνώμη μου.
Επιστροφή στην κορυφή
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 07:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέω να κάνω μια επίσκεψη σε ένα γνωστό λαστιχά να ρωτήσω.......
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 09:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)στραβωμενες δισκοπλακες?
2)Μπορει να ειναι και απο το σκελετο των ελαστικων.
κοιτα και αυτο .

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 14:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα στο λαστιχά και με έδιωξε άρον αρον, διότι μου λέει τους αριθμούς απόκλισης τους έχει μόνο η αντιπροσωπεία και δε βάζουν χέρι με τπτ. σημειωτέον ότι από μαμά φοράει λάστιχα mud and snow.... του εξήγησα και του είπα ότι σε υψηλές ταχύτητες δεν κάνει κάτι.... αλλά πιο πολύ σε κυματοειδή οδοστρώματα σε νορμάλ ταχύτητες.... πήρα σήμερα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και μου είπαν να πάω να το δούν και ότι δεν είναι κάτι το ανησυχητικό αλλά πρέπει να παω οπωσδήποτε..... τι να πώ..... βέβαια σε κανα 2 εβδομάδες θα πάω γιατί δε μπορω πιο νωρίς..... ελπίζω να μη μου μείνει το τιμόνι στο χέρι......
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 15:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο λαστιχας δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη και καλα κανει. Γνωριζεις εσυ αν σου εκαναν ευθυγραμμιση μετα την επισκευη του τιμονιου? Παντως να ξερεις οτι και η ιδια η αντιπροσωπεια στελνει τα αυτοκινητα σε εξωτερικο συνεργειο ευθυγραμμισης. Σε ποια αντιπροσωπεια το πηγαινεις? Χαλανδρι?
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 17:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το πας γιατί αν όταν αλλάξανε το εξάρτημα στο τιμόνι βάλανε χέρι στην σύγκλιση, για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω βέβαια και τα κάνανε μαντάρα, τότε θα μείνεις χωρίς λάστιχα μπροστά πολύ γρήγορα πριν καταλάβεις πως έγινε....
Επιστροφή στην κορυφή
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 20:01:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Ο λαστιχας δεν θελει να αναλαβει την ευθυνη και καλα κανει. Γνωριζεις εσυ αν σου εκαναν ευθυγραμμιση μετα την επισκευη του τιμονιου? Παντως να ξερεις οτι και η ιδια η αντιπροσωπεια στελνει τα αυτοκινητα σε εξωτερικο συνεργειο ευθυγραμμισης. Σε ποια αντιπροσωπεια το πηγαινεις? Χαλανδρι?

όχι στο Γέρακα... από εκεί το πήρα και εκεί μου αλλάξανε τον περιστροφικό διακόπτη.... η όλη διαδικασία κράτησε 1 ώρα περίπου... δε ρώτησα αν μου έκαναν ευθυγράμμιση....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την KLGreece στις Δευ 22 Μάϊ 2017, 20:12:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 20:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Να το πας γιατί αν όταν αλλάξανε το εξάρτημα στο τιμόνι βάλανε χέρι στην σύγκλιση, για κάποιο λόγο που δε καταλαβαίνω βέβαια και τα κάνανε μαντάρα, τότε θα μείνεις χωρίς λάστιχα μπροστά πολύ γρήγορα πριν καταλάβεις πως έγινε....

Είναι δυνατόν να αλλάξανε τη σύγκλιση με την αλλαγή του περιστροφικού διακόπτη τιμονιού? αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι οπότε ότι δουλειά έκαναν την έκαναν εσωτερικά και όχι από κάτω, τι να πώ δεν ξέρω......... πάντως η αλήθεια είναι ότι από τότε άρχισε να υπάρχει θεματάκι..... και η βλακεία είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια να το πάω να τους το δείξω..... σήμερα που περπατούσα όλη μέρα το πρωί δεν ΄κανε κιχ.... το απόγευμα 2 ώρες ήμουν στο δρόμο και πήγαινε σαν λατέρνα όλη την ώρα....
Επιστροφή στην κορυφή
taskom (ΤΑΣΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)

Ένταξη: 18 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 20:48:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε ποια αντιπροσωπεία το πηγες??
Επίσης σε ποια περιοχή μένεις ?
Εάν είναι να σου πω που θα το πας μέσω εγγύησης...

Επιστροφή στην κορυφή
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 21:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

taskom έγραψε:

στην Peugeot στο Γέρακα το πήγα.... Χαλκίδα μένω δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ....
Επιστροφή στην κορυφή
KLGreece 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 3008 1.6 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάϊ 2017, 21:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.drive.gr/news/agora/anaklisi-peugeot-0 λέτε να σχετίζεται με το πρόβλημά μου? όλος τυχαίος το είδα τώρα που γκούγκλαρα για προβλήματα σε peugeot..... βέβαια τη σχέση μπορεί να έχει ένα ρελέ του μπουτόν της μίζας με κοσκίνισμα στο τιμόνι..... ένας Θεός ξέρει
Επιστροφή στην κορυφή
taskom (ΤΑΣΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)

Ένταξη: 18 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2017, 11:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KLGreece έγραψε:
taskom έγραψε:

στην Peugeot στο Γέρακα το πήγα.... Χαλκίδα μένω δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ....

Σου στέλνω π.μ που να πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού Αθήνα εάν θες να βρεις την υγεία σου.

Επιστροφή στην κορυφή
YanniP83 (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 CC 1.6 2007

Ένταξη: 27 Μάϊ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2017, 21:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Κοσκίνισμα στο τιμόνι Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.
Είμαι νέο μέλος και κάτοχος 307 cc. Αγόρασα το αυτοκίνητο τον Μάιο του '16 και έχω παρόμοιο πρόβλημα. Με το που αγόρασα το αυτοκίνητο παρατήρησα ότι μεταξύ 125 και 130 χιλιομέτρων "κοσκίνιζε" το τιμόνι. Πάω λοιπόν σε μηχανικό και μου λέει τα κλασικά,δισκόπλακες. Οι δισκόπλακες ήδη αλλαγμένες με 6000 χιλιόμετρα,λέω οκ τις αλλάζουμε. Αλλάζω δισκόπλακες και πριν ένα μήνα εμφανίζεται και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Πάω στην επίσημη αντιπροσωπεία αυτή τη φορά. Μου λένε α έπρεπε να αλλάξεις και μουαγιέ,αυτά πάνε μαζί. Οκ αλλάζω μουαγιέ και δισκόπλακες,κάνω ζυγοςτάθμιςη και ευθυγράμμιση και σήμερα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Παρακαλώ τα φώτα σας,έχω φρικάρει !!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2017, 23:35:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την στιγμη που το παιρνεις και ειναι μια χαρα και μετα απο καποιο καιρο αρχιζει τα ιδια και οχι αμεσα τοτε μαλλος θα σου προτεινα να αλαξεις το πως οδηγεις γιατι μαλλον εκει ειναι το θεμα και οχι στα ανταλακτικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
YanniP83 (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 CC 1.6 2007

Ένταξη: 27 Μάϊ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάϊ 2017, 08:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gianni οδηγώ κανονικά χωρίς να το ζορίζω καθόλου,δεν είναι από τον τρόπο οδήγησης
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάϊ 2017, 11:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ εσυ ξερεις
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάϊ 2017, 15:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θελει εξαιρετικα καλή ζυγοστάθμιση, τζάμπα τα αλλαξες όλα αυτά.... Μια λύση, επέιδή είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να κάνει τέλεια ζυγοστάθμιση, είναι να "κλέψεις λίγο" ζητώντας να σου σφίξουν ελάχιστα την κρεμαγίερα από την ρυθμιστική βίδα που έχει ....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης