PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2015, 16:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εβαλα αυτην http://www.mpatariesfiamm.gr/?section=1893&language=el_GR&itemid706=1925&detail706=1 Την προηγουμενη τη μετρησα και σε αλλο καταστημα και επιβεβαιωσε τον πρωτο. Ηταν βεβαιο οτι με τα πρωτα κρυα θα με αφηνε καποια στιγμη παρολο που ειχε καλη ταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2015, 17:58:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Εβαλα αυτην http://www.mpatariesfiamm.gr/?section=1893&language=el_GR&itemid706=1925&detail706=1 Την προηγουμενη τη μετρησα και σε αλλο καταστημα και επιβεβαιωσε τον πρωτο. Ηταν βεβαιο οτι με τα πρωτα κρυα θα με αφηνε καποια στιγμη παρολο που ειχε καλη ταση.

Αυτη εχω απο τον 7/2012 αν και εφαγε εναν ασχημο 1μιση χρονο ,επερνε εμπος μια φορα την βδομαδα,αντεχει ακομα.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2016, 20:57:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο 7,5 χρονια ηρθε η ωρα να αλλάξω κι εγω την μανησια μπαταρια
Θα βαλω αυτη που γραφετε παραπανω, την FIAMM 64AH 610A EN
Καλη σας βγηκε?
69€ την βρηκα σε ενα μαγαζι που ρωτησα
Βασικα αυτη μου πρότεινε το παιδι που ηταν εκει

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
George S (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 19 Νοέ 2014
Τόπος: Τριπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2016, 22:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ 7.5 χρονια με τη μανισιαααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????!!!!!!!!!! εγω στη θεση σας θα κοιταζα να ξαναβαλω την ιδια Cool
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2016, 23:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George S έγραψε:
Αλεξ 7.5 χρονια με τη μανισιαααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????!!!!!!!!!! εγω στη θεση σας θα κοιταζα να ξαναβαλω την ιδια Cool

+1. 87€ εχει στην αντιπροσωπεια. Εγω τη FIAMM την εχω πολυ λιγο καιρο για να εκφερω γνωμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2016, 08:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο ναι , πρεπει να ειμαι ο μοναδικος που του κρατησε τοσο πολυ η μανησια μπαταρια στο 207 Shocked Laughing
Η μανησια ειναι Varta, αλλά με αυτα τα χαρακτηριστικά δεν υπαρχει στο εμποριο τετοια Varta
Αυτη που υπαρχει ειναι 63A 610EN και εκει που ρωτησα για την FIAMM, αυτη την ειχε 95€

Βασιλη(puglover) στην αντιπροσωπεια εχουν μια με σηματα πεζω/σιτροεν , δεν γραφει varta
Ασε που αν θυμαμαι καλα την χρεωνουν (τουλαχιστον εδω Γιαννενα που ειμαι) καπου στα 95€

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2016, 18:19:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

99 ευρω πηρα εγω τη μπαταρια απο αντιπροσωπεια (δε ξερω αν φοραμε την ιδια)

Βαρτα ειναι και της αντιπροσωπειας παρολο που λεει πεζω σιτροεν
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2016, 18:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εβαλα την Fiamm τελικά σημερα
Καλα τι γιωτάς ηταν αυτος που την τοποθετησε !?!?!
Κοπαναγε το δοχειο υγρων φρενων με την μπαταρια καθως προσπαθουσε να την βγαλει Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2016, 18:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
99 ευρω πηρα εγω τη μπαταρια απο αντιπροσωπεια (δε ξερω αν φοραμε την ιδια)

Βαρτα ειναι και της αντιπροσωπειας παρολο που λεει πεζω σιτροεν

Καλα εσενα ποτε σου χαλασε κιολας?

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Αύγ 2016, 11:04:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν κανα μηνα
3.5 χρονια αντεξε δεν εχω παραπονο
αν σκεφτεις οτι καθε φορα που κλειδωνω ξεκλειδωνω ανοιγοκλεινει καθρεπτες και καθ φορα που ανοιγοκλεινω πορτα ανεβοκατεβαζει (λιγο) το παραθυρο καλα ειναι πιστευω
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

Ένταξη: 02 Μάρ 2013
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 00:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα, σημερα το βραδυ περιμενα στην πιλοτη την κοπελα μου να κατεβει για να φυγουμε και δεν εβαλα μπροστα μεχρι να κατεβει...ειχα ανοιξει και το ραδιοφωνο χαλαρα 5-10 λεπτα...και αν... όχι παραπανω...μολις κατεβηκε στα 5-6 λεπτα, παω να βάλω μπρος και μου εκανε σαν αναπτηρας τσακ τσακ...το προσπαθησα 2-3 φορες και εκανε το ιδιο...το αφησα για να μην κανω και καμια ζημια...θεωρω ειναι η μπαταρια το θεμα μιας και εχω το αμαξι 4 χρονια και ειναι με τη μαμα μπαταρια και ηταν και κανα χρονο στην πεζο πριν το παρω το αμαξι, οποτε 5 χρονια εχει σιγουρα η μπαταρια. ασε που το χειμωνα στα πολλα κρυα μου ειχε δειξει κατι ενδειξεις και δεν επαιρνε αμεσως μπροστα το αμαξι... και πριν λιγες μερες με ειχε βαλει στο eco mode μολις μπηκα πριν καν το αγγιξω(μολις εβαλα το κλειδι δηλαδη). άρα μου φενεται οτι ειναι μπαταρια...ετυχως ειχε και η κοπελα το δικο της αμαξι και φυγαμε με εκεινο :p ....το λοιπον τι βαζω ? τι λετε? τι ακριβως κοιταω? γιατι θα παω σε μαγαζι που εχω εδω κοντα αυριο για μπαταριες...τι να κοιταξω και να ζητησω?
ειδα πιο πανω που λετε για μια fiamm και varta αν δεν τις εχει γενικα τι κοιταω ? να ειναι 60 ah? ή και κατι άλλο? αν και λογικα θα μου πει και κει ο μαγαζατορας, αλλά να ξερω περιπου μην μου βαλει κατι ακυρο...ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 00:53:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καποια που να ειναι κοντα στα 60 αμπερ και στα 640 αμπερ ψυχρης εκκινησης

Δλδ αν πχ βρεις μια με 64 και 610, ή 62 με 600, βαλτην

Καλυτερα μη βαλεις πανω απο 65 αμπερ μπαταρια
Ουτε κατω απο 550 αμπερ ψυχρης εκκινησης

Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 01:12:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
Καποια που να ειναι κοντα στα 60 αμπερ και στα 640 αμπερ ψυχρης εκκινησης

Δλδ αν πχ βρεις μια με 64 και 610, ή 62 με 600, βαλτην

Καλυτερα μη βαλεις πανω απο 65 αμπερ μπαταρια
Ουτε κατω απο 550 αμπερ ψυχρης εκκινησης

αα και βρηκα 2 που ηταν 60ah αλλά 540 αμπερ ψυχρης εκκινησης. μια varta και μια bosch..αρα ακυρες αυτες ε? (γιατι ηταν σε καλη τιμη γυρω στα 70 η varta και 64 η bosch). συνεπώς κοιταω μόνο κάτι σε 60 ah μεχρι 64ah και απο 600 και πανω ψυχρης εκκινησης ?
κάτι τετοιο δηλαδη : http://www.skroutz.gr/s/5000265/Varta-Silver-Dynamic-D21-12V-61AH-600EN.html
ή
http://www.skroutz.gr/s/4646725/Varta-Silver-Dynamic-D15-12V-63AH-610EN.html

υ.γ ενημερωτικα αν ήταν 540 amper ψυχρης εκκινησης τι διαφορα θα ειχε ? χαλαει πιο γρηγορα ή δεν κανει για το αμαξι μας?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 01:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.skroutz.gr/s/4548653/Exide-Premium-EA640-12V-64AH-640EN.html
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 01:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
http://www.skroutz.gr/s/4548653/Exide-Premium-EA640-12V-64AH-640EN.html

οι δυο varta που εβαλα δεν ειναι καλες? εχω διαβασει καλα λογια για τις varta γενικα...η exide μου βγαινει 110 ευρω σε μενα. 20-30 ευρω παραπανω απο τις varta δηλαδη...δεν ξερω αν αξιζει τα παραπανω...αυτες καλες δεν ειναι...εδω κοιτουσα τωρα και για πιο φθηνη (βρηκα μια bosch και βαρτα αλλα ειναι στα 540 ψυχρης εκκινησης)

θελω να ρωτησω τηλεφωνικα και για την fiamm που εχει υπωθει παραπανω...γιατι δεν την ειδα ιντερνετικα καπου κοντα σε μενα...αν ειναι σε καλυτερη τιμη, δεν ειναι κακη και αυτη...(αν και δεν ξερω αν θα υπαρχει καπου κοντα)
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 08:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι δεν κοιτας και σε μια αντιπροσωπεια?
Εμενα 100 ευρω μου την εδωσαν την τελευταια φορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 11:09:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντομεταξυ δεν δοκιμασα και δεν σκεφτηκα να την φορτισω...πως δοκιμαζω με αυτη? Βαζω με μπουστερ ή απο αλλο αυτοκίνητο με καλώδιο (ρωταω γιατι σε καποια οχηματα κανει μονο με μπουστερ και οχι με καλωδια απο ενα οχημα σε αλλο). Λετε με φορτιση να βγαλει καποιους μηνες ακομα?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 12:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rallyestas έγραψε:
Εντομεταξυ δεν δοκιμασα και δεν σκεφτηκα να την φορτισω...πως δοκιμαζω με αυτη? Βαζω με μπουστερ ή απο αλλο αυτοκίνητο με καλώδιο (ρωταω γιατι σε καποια οχηματα κανει μονο με μπουστερ και οχι με καλωδια απο ενα οχημα σε αλλο). Λετε με φορτιση να βγαλει καποιους μηνες ακομα?

βαλε μια μπαταρια πανω με 540 και πανω (καλυτερα 580) οτι σε περνει οικονομικα
Ασε τα booster κτλ αυτα ειναι για ωρα αναγκης οχι να πηγαινεις ετσι καθε φορα,αν την ακουσουν αισθητηρες απο παραπανω η λιγοτερη ταση πιστεψεμε δε θα σε νοιαζει αν η μπαταρια ειχε 70-80 η 100
Μην ασχολησε με 4 χρονια και μπαταρια,ειναι μακαριτης
Αυτη που σου στειλα ειναι απλα η πιο δυνατη στην εξω αγορα,για καποιο λογο εχει παρει τα πανω της σε τιμη εγω την ειχα βαλει 85
Φυσικα δουλευουν μια χαρα και οι αλλες που στειλες
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 14:40:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Rallyestas έγραψε:

βαλε μια μπαταρια πανω με 540 και πανω (καλυτερα 580) οτι σε περνει οικονομικα
Ασε τα booster κτλ αυτα ειναι για ωρα αναγκης οχι να πηγαινεις ετσι καθε φορα,αν την ακουσουν αισθητηρες απο παραπανω η λιγοτερη ταση πιστεψεμε δε θα σε νοιαζει αν η μπαταρια ειχε 70-80 η 100
Μην ασχολησε με 4 χρονια και μπαταρια,ειναι μακαριτης
Αυτη που σου στειλα ειναι απλα η πιο δυνατη στην εξω αγορα,για καποιο λογο εχει παρει τα πανω της σε τιμη εγω την ειχα βαλει 85
Φυσικα δουλευουν μια χαρα και οι αλλες που στειλες

Εγω 80 τον περασμενο Αυγουστο!! Razz Razz
ο'τι λεει ο Γιώργος, η μπαταρια ειναι τελειωμενη, μην ασχολεισαι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyestas (Rallye_REEE)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallye facelift

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 15:11:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι δεν το ρισκαρω, θα την αλλαξω...πηγα και σε εναν εδω κοντα μου που εχει μπαταριες...όλες του ηταν στα 540 ψυχρης εκκινησης...αυτο ποσο κακο ειναι ? δηλαδη μου ειπατε να κοιταω απο 550 και πανω και καλυτερα 600... αν παρω δηλαδη μια με 60 ah και 540 αμπερ ψυχρης εκκινησης ποσο κακο ειναι και τι αρνητικα θα εχω σε σχεση με τωρα?

edit: ρωτησα σε ενα αλλο καταστημα εδω κοντα πριν λιγο και μου προτεινε μια hankook 60ah και αναγραφει 540 αμπερ ψυχρης εκκινησης. και μου ειπε οτι την μετρησε και να την δω και γω και οτι γραφει στο μηχανημα του 705 αμπερ ψυχρης και ας γραφει 540...παιζει να ισχυει? γιατι την βρισκω σε καλη τιμη και διπλα σε μενα? λετε να την βαλω ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 8 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης