PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αναβαθμιση r/cd απο rd4 σε rt6
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Μάϊ 2017, 12:12:38    Θέμα δημοσίευσης: αναβαθμιση r/cd απο rd4 σε rt6 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελω να αλλάξω την εργοστασιακή πηγή (rd4) στο rcz μου με την εργοστασιακή πηγή rt6 που εβγαινε σαν εξτρα (έχει αναδιπλούμενη οθόνη και gps)

επειδή δεν εχω ξαναασχοληθει με κατι παρομοιο και δεν εχω ιδεα θελω να ρωτησω

κατι τετοιο ειναι plug n play?
χρειαζεται να τσεκαρω καπως συμβατότητα με τον εγκεφαλο του αυτοκινητου?
χρειαζεται καποια εξτρα πλεξουδα η εγκεφαλακι?
το gps απο που θα παιρνει σημα?

βρισκω σε χωριστα κοματια το rcd και την οθονη το καθενα με τις καλωδιωσεις του
υπαρχει κανεις με προσβαση στο service box, χρονο και ορεξη που μπορει να ριξει μια ματια και να με βοηθησει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 08:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις καν να δω τις πηγες αλλα απο τη πεζοεμπειρια μου

ναι ειναι plug and play
δε παιζει θεμα με εγκεφαλο
οχι
εχει ενσαματωμενη κεραια αλλα νομιζω οτι δεχεται και εξτρα εξωτερικη αν θες

Βασικα σε τετοιες περιπτωσεις εγω εννοειται οτι δε παραγγελνω απο ιντερνετ αλλα παω σε μεταχειρισμενα ή σε τρακαρισμενα, βλεπω καλωδιωση και αμεσως καταλαβαινω αν θα εχω προβλημα ή αν θα κατσει σωστα

στη περιπτωση σου προσεξε παρα πολυ πως θα βγαλεις τη μοναδα μη σπασεις τα πλαστικα γυρω γυρω και αν θες αλλη βαση για να κατσει η νεα μοναδα (πλαστικουρα) μιλαμε για 10-20 ευρ κοστος

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 10:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση
οι πηγες ειναι οι εξης
αυτη που εχω
https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi1yfGQ-fPTAhXM1BoKHbu_Ci0QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.peugeotrczforum.co.uk%2Fviewtopic.php%3Ft%3D10578&psig=AFQjCNF8Sj8t3dw11cvkXuHRw0sZJkhsxw&ust=1495008049841669

και αυτη που θελω
https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjt09Cp-fPTAhXFPBoKHQBFBNQQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fm.ebay.ie%2Fitm%2FPEUGEOT-RCZ-GPS-NAVIGATION-SYSTEM-SET-RADIO-SAT-NAV-RNEG2-RT6-WIP-NAV-%2F361927325261&psig=AFQjCNF8Sj8t3dw11cvkXuHRw0sZJkhsxw&ust=1495008049841669

να βρω σε μεταχειρισμενα ειναι αδυνατο και οσον αφορα τη τοποθετηση μπαινει ακριβως στο ιδιο σημειο οποτε δε τιθεται θεμα βασης
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 10:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα που εστειλες

οι πηγες ειναι 1din αρα εχεις δικιο δεν εχεις θεμα απλως προσεχε μη σπασει η πλαστικουρα στο μπες βγες (δεν ειναι και ποιοτικα)

αποτι βλεπω θα χρεαστεις αλλη οθονη σωστα;

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 10:47:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα για την οθόνη γίνονται όλα!

Απλά η νέα πηγή εκτός από έγχρωμη αναδιπλουμενη οθόνη έχει και έξτρα λειτουργίες πχ GPS, navi κλπ

Το hardware το βρίσκω απλά με κεραίες συνδεσμολογια και λοιπά το χάνω και δε ξέρουν και αυτοί που τα πουλάνε..
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 12:39:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρήκα αυτό το βίντεο
https://youtu.be/HXqDuBYoVO0

Αν και τα γαλλικά μου είναι σε επίπεδο νηπιου λογικά είναι plug and Play άρα η κεραία θα είναι ενσωμάτωμενη
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Μάϊ 2017, 13:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ειναι παιχνιδακι

εχεις να συνδεσεις φυσσες και οπως σου εγραψα να προσεχεις τη πλαστικουρα (μη βαζεις δυναμη αν ζοριζεται). Αν δε τα καταφερεις πηγαινε σε ενα ηλεκτρολογειο (δεν ειναι κατι ιδιαιτερο/κοψε καλωδια φτιαξε βασεις κοκ γιαυτους).

επισης καλο ειναι πριν τη τελικη τοποθετηση να δεις αν λειτουργει και συνεργαζεται με χειριστηρια και μετα κουμποσε την..

οπως εγραψα απο την εμπειρια μου δεν αγοραζω ιντερνετ (οχι μονο για μενα αλλα και αλλους πεζακιδες) γιατι αν μια στο 1000000 κατσει στραβη, τι θα κανεις; εκτος αυτου με το part number βλεπω αν 100% ταιριαζει πριν τη αγορασω/τοποθετησω

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 13:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον μετα απο πολυ ψαξιμο και δυσκολο γιατι τα περισσοτερα ειναι στα γαλλικα βρηκα οτι πρεπει να αγορασω τη πηγη και την οθονη
απο κει και περα εχει βγαλει μια εταιρεια (phibu electronics) ετοιμη πλεξουδα με κεραια gps για τη συνδεση
με αυτο γινεται η τοποθετηση σχετικα ευκολα
η μαμα πλακετα του rd4 μενει συνδεδεμενη γιατι δεν μπορει να καταργηθει απο την bsi και χρειαζεται ενεργοποιηση της νεας πηγης αντιστοιχα απο την bsi κατι που μαλλον γινεται σε οποιαδηποτε peugeot. (εστειλα και ερωτημα για να μου πουν τι χρειαζεται για την παραπανω αναβαθμιση)

αυτο ισχυει και στα 207, 308 και γενικα αν θελει καποιος να κανει το ιδιο εγχειρημα

οποτε συνεχιζω το ψαξιμο για να ειμαι σιγουρος καθως μονο η πλεξουδα εχει 130 ευρω!!
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 13:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κιπ ας απντειτιντ

τι λε ρε φιλε 130 για πλεξουδα; δε παμε καλα....

να πω και την απορια μου; γιατι δε πας κατευθειαν πεζω με τη νεα πηγη; (νομιζα οτι θα ασχολιοσουν μονος)

σε καθε περιπτωση καλη τυχη και στειλε και φωτο μπας και φτιαξουμε κανενα φτιαξ το μονος σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Μάϊ 2017, 14:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγα σε 2 αντιπροσωπειες και κανεις δε ξερει

η μια εστειλε μειλ στη πεζο να ρωτησει αν γινεται και τι χρειαζεται
αναμενουμε απαντηση

οτι νεο μαθω η βρω θα ενημερωσω
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2017, 09:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η απαντηση απτη πεζο ηρθε και λεει πρεπει να αλλαξω καλωδια...

διαφωτιστικοτατη!

παρολα αυτα εγω προχωραω, χτες ηρθε η οθονη με τη πηγη απο το ebay και σημερα μιλησα με εναν ηλεκτρολογο

ειναι μια φυσα τελειως διαφορετικη απο τη παλια πηγη με τη καινουρια κι εκει χρειαζεται το παντρεμα

επισης θα αγορασουμε universal κεραια για το gps και προχωραμε
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Ιούν 2017, 20:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά το πρότζεκτ παγώνει για λίγο γιατί η πρόσοψη της πηγής δε ταιριάζει
(είναι από 3008 και είναι λίγο πιο τετράγωνη)
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιούλ 2017, 11:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρότζεκτ πάγωσε τελείως

Βρήκα τη πρόσοψη παρήγγειλα και έτοιμη πλεξούδα για να μπουν όλα κατευθείαν από Γαλλία (ηλεκτρολόγος που την έχει πατενταρει) έγινε και η τοποθέτηση

Και ξαφνικά Παύλες στην οθόνη του κοντέρ κι ένα μπιπ από τα ηχεία
Λέω θέλει κωδικοποίηση η bsi συνδέω πατάω ενεργοποίηση οθόνη κλπ και βγάζει σφάλμα επικοινωνίας
Παρακάμπτω τη πλεξούδα και συνδέω τη καινούρια πηγή κατευθείαν στη φυσα του αυτοκινήτου και τσακ μου καίει μια άκυρη ασφάλεια (πλαφονιερας)

Σύμφωνα με 2 ηλεκτρολόγους σε αυτή τη φάση έπρεπε να παίρνει ρεύμα και ας μη δουλεύει και όχι να το γυρνάει πίσω και να καίει την ασφάλεια άρα το rcd έχει προβλημα

Παλεύω μπας και το επιστρέψω πλέον (αγορά μεσω ebay πριν 2 μήνες) ενώ σε επικοινωνία που είχα και με αυτόν με τη πλεξούδα μου είπε το ίδιο για πρόβλημα στη πηγή
Αν δε βρω άκρη με επιστροφή θα τη στείλω σε τεχνικό μήπως φτιάχνεται και θα κάνω μια τελευταία απόπειρα αν και πλέον έχω ξενερώσει

Τζαμπα πολλά λεφτά και πολύς χρόνος
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2017, 16:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρις να το παιξω εξυπνος στα....ελεγα

δες ποστ Tue 16 May 2017, 13:05:14 Post subject:

Εδω δουλευω με ενα παλικαρι τη νεα μοδα (λεντ φωτισμος εσωτερικου) και για μια λαμπα απειροελαχιστων βατ τρελενεται ο εγκεφαλος (βεβαια η λαμπιτσα κανει 2 ευρ οποτε δε τον πειραζει που τα σκοτωσε μεσω ιμπευ)

Επιστροφή στην κορυφή
taskom (ΤΑΣΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 208 GTI 200H black (2015)

Ένταξη: 18 Νοέ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2017, 17:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:

Εδω δουλευω με ενα παλικαρι τη νεα μοδα (λεντ φωτισμος εσωτερικου) και για μια λαμπα απειροελαχιστων βατ τρελενεται ο εγκεφαλος (βεβαια η λαμπιτσα κανει 2 ευρ οποτε δε τον πειραζει που τα σκοτωσε μεσω ιμπευ)

Αυτό με τα led που λες δεν είναι τίποτα απλά να ξέρεις από πού θα πάρεις ρεύμα και πόσα watt τραβάει η λάμπα led που βάζεις πραγματικά. Να μετρήσεις με όργανο και όχι να πας με το τι λέει η συσκευασία.

Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2017, 20:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το μόνο που είχες πει είναι ότι δε παραγγέλνεις από ίντερνετ και παίρνεις από μτχ που σε πληροφορώ ότι αυτό που έψαχνα τότε τουλάχιστον δεν έπαιζε Ελλάδα

Κατά τα άλλα σε όλα έξω έπεσες!

Ούτε plug n Play ήταν ούτε ότι δε παίζει θέμα με εγκέφαλο πέτυχες και κεραία χρειαζόμουν και γενικά καλωδιωση

Αλλά δεν είναι όλα αυτά το πρόβλημα καθώς το έψαξα πολύ τελικά είδα τι χρειάζεται και ότι ξαναγίνει πολλές φορές και έτσι προχώρησα

Το θέμα είναι ότι υποτίθεται αγόρασα μια καινούρια μονάδα η οποία δε δουλεύει κι εκτός ότι πέρασε καιρός από τότε έχω κι ένα θέμα με το ebay και δε μπορώ να την επιστρέψω
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2017, 08:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

taskom έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

Αυτό με τα led που λες δεν είναι τίποτα απλά να ξέρεις από πού θα πάρεις ρεύμα και πόσα watt τραβάει η λάμπα led που βάζεις πραγματικά. Να μετρήσεις με όργανο και όχι να πας με το τι λέει η συσκευασία.

εχεις απολυτο δικιο με πολυμετρο κατεληξα...

επισης (για οποιος δοκιμασει το σπορ) αν δε δουλευουν οι λαμπες γυριστε τες 180 μοιρες +-)

Για το φιλο με τη μοναδα εγραψα οτι δεν εχω δουλεψει καθολου τη συγκεκριμμενη και το συμβουλεψα να μην αγορασει απο εξω μιας και εδω αν στραβωσει η δουλεια (οπως και εγινε) ισως μπλεξει..Με τη κριση στη χωρα μας εχουν πεσει αρκετα οι τιμες (σε σχεση με πριν 10 χρονια)

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2017, 13:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:

Το θέμα είναι ότι υποτίθεται αγόρασα μια καινούρια μονάδα η οποία δε δουλεύει κι εκτός ότι πέρασε καιρός από τότε έχω κι ένα θέμα με το ebay και δε μπορώ να την επιστρέψω

Πόσο καιρό την έχεις; Το paypal δίνει 180 μέρες.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούλ 2017, 14:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο όριο είμαι αλλά έχω κι ένα θέμα με το ebay και το λογαριασμό μου και περνάνε οι μέρες έτσι
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Νοέ 2017, 17:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ύστερα από αρκετό καιρό να ενημερώσω ότι επιτέλους ολοκληρώθηκε η μετατροπή

Κάτι αρκετά εύκολο αν έχεις οδηγίες στα ελληνικά και hardware που να δουλεύει (δεν είχα τίποτα από τα 2)

Θα ανεβάσω άλλη στιγμή τη διαδικασία για να υπάρχει σα μπούσουλας [/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης