PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βελτιωση 207 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 08:44:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kwstas1.1 έγραψε:
android έγραψε:
kwstas1.1 έγραψε:
puglover έγραψε:
Προγραμμα απο που Κωστα?

Overload 100αρας, ρυθμισμένο 1.4 ΟΒΕΡ και 1.1 κόφτη! Δεν ξέρω αν το αμάξι μου ήτανε σε τέλεια κατάσταση το μοτέρ ειχα καθαρισει και βαλβιδες και πήγαινε έτσι Αλλά πραγματικά θεριζε! Πολύ ικανοποιημένος με το πρόγραμμα πάντως από overload....περιμενα να είναι απαλά καλο Αλλά βγήκε πολύ δυνατό και φάνηκε κ στο δρόμο αυτο!

το πουλησες?

Ναι ναι φίλε μου! Το έδωσα ανταλλαγή με ένα audi a3 του 2010 1.4tfsi συν διαφορά, το κράτησε ο αδερφός μου το audi και εγώ κοιτάω σε κάνα 3μηνο να πάρω Mini που ήθελα!
Δεν τον αποχωρίζεσαι τον ΤΗΡ!! Laughing
Με το καλό να πάρεις και το μίνι και μετά να μας γράψεις ένα συγκριτικό μεταξύ των τριών!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (

Ένταξη: 08 Μάρ 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 09:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήδη μπορώ να εκφέρω μια γνώμη χαχαχα! Νου λείπει το γκάζι του 207 ήτανε πολύ δυνατό ειδικά με το πρόγραμμα....ητσνε και στημένο bilstein κίτρινα με rc ελατήρια και ήτανε απόλαυση στην οδήγηση...συγγριτικα με το audi ας πούμε είναι πολύ πιο γρήγορο το 207 μαμά και τα 2, το audi είναι λίγο πιο ποιοτικό ας πούμε μέσα Δεν ακούς τπτ ειναι πολυ βαρυ,αλλά και το 207 ήτανε απίστευτο σε όλα του μέσα και έξω ! Στο γκαζι μονο με.αλλη τουρμπινα θα πηγαινει καλα το αουντι...και με προγραμμα πιστευω θα ελάχιστα πιο καλο απο το 207 μαμα...πολυ μικρές διαφορές στην κατανάλωση,πολύ οικονομικό το 207 και πιο σκληροπυρηνικο από το αουντι. Τώρα για το μινι είναι ότι πιο άβολο υπάρχει σε όλα και ανάρτηση κοπαναει τρίζουν ολα (είχε ο κολλητός μου) καίει και παραπάνω αρκετά πολύ, από τα άλλα 2, Αλλά το αγαπάω σαν αμαξι! Ειναι συναρπαστικό στην οδήγηση και είναι τρενπ! Όπως και το 207 δλδ ήτανε τρένο απλά Όχι τόσο απολαυστικό στην οδήγηση οσο το μινι! Από θέμα γκάζι όταν είχα μαμά το 207 150αλογα και άνοιγα με το μινι(163) του κολλητού μου ήμουν πίσω από 2ες 60 μέχρι τα 180 γύρω στα 4-5 αμάξια...οτσν το έκανα 1ο στάδιο από 2ες 60 μέχρι πάλι τα ίδια χλμ ήμουν μπροστά εγώ 2-3 αμάξια ! Βέβαια σε ανοίγματα ροπής το 207 ήτανε πολύ μπροστά...δλδ 3ες 80 ήμουν μπροστά μονο στο πατα μέχρι τα 130 γυρω στα 3 αμάξια! Είμαι εντελώς off topic, Μια μικρή σύγκριση έκανα δεν θα συνεχίσω να λέω αλλά :ρ

It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 21:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο το πουλησες ? Απο περιεργεια

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
kwstas1.1 (Kwninos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT & Peugeot 106 xr 1.1 (

Ένταξη: 08 Μάρ 2014
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 21:33:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
Ποσο το πουλησες ? Απο περιεργεια

Κοίταξε το.ρκσνσ ανταλλαγή και βάλαμε μια διαφορά και πήραμε το audi....στην ουσία ο.μαντρας το πήρε γύρω στα 5.500ε.... Αν έκανα υπομονή θα το δινα και 6.000ε! Απλα βαρέθηκα και το δωσα στον μάντρα...το.αμαξι ήτανε χαρτί είχα ρίξει πάνω 2.000ε και ήτανε πενα! Το πούλησε μέσα σε 2 μέρες ο.μαντρας...οποιος το πήρε ειλικρινά πήρε αμαξαρα! Επίσης αφότου το έδωσα στον μάντρα είχα 4 τηλέφωνα μετά από 2 μέρες και μου έδιναν και 6 στο χέρι και το ήθελαν το αμάξι !!! Κλασικά έτσι γίνεται...το δίνεις 1 μήνα δεν έχεις κάποιο τηλέφωνο και με το που το πουλάς σε παίρνουν 100 άτομα !

It don't matter if you win by an inch or a mile..Winning's winning....
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Απρ 2017, 21:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο νομος του Μερφι Mad

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Gregts21 (Γρηγόρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Μάϊ 2017, 11:46:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αξιζει η τοποθετηση κιτ water methanol σε φουλ πρωτο σταδιο rc;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης