PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοποθέτηση προβολέων ομίχλης και ηλ. καθρεφτών σε 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2017, 12:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Τοποθέτηση προβολέων ομίχλης και ηλ. καθρεφτών σε 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι εφικτό σε 106 1,1 2003 που δεν είχε προβολείς ομίχλης και ηλεκτρικούς καθρέφτες αλλά από ότι έχω δεί υπάρχει η καλωδίωση να τοποθετηθούν εκ των υστέρων; Αν δηλαδή βάλουμε τους καθρέφτες και τον διακόπτη στην πόρτα καθώς και τουε προβολείς ομίχλης και αλλάζοντας τους διακόπτες του τιμονιού θα δουλέψουν κατευθείαν ή χρειάζεται κάτι άλλο; Επίσης κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αλλαγή του πίνακα οργάνων (είναι αυτός μόνο με ένδειξη βενζίνης με κίτρινη και μαύρη φίσα) με άλλον από 1,4 ή ραλύ που έχει και ένδειξη θερμοκρασίας νερού; Το έχει κάνει κανένας;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2017, 13:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι τρίφισο;;;

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2017, 17:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα τα 106,απο το 2000 και μετα,ηταν τριφυσα.

Για τα προβολακια,δεν ειναι κατι δυσκολο,αρκει να βρεις το κομματι της πλεξουδας απο την πλεξουδα της καμπινας. Αν βρεις ενα τρακαρισμενο σε σκραπ,που ειχε προβολακια μπορεις ανετα να το αφαιρεσεις και να το προσαρμοσεις στο δικο σου.
Διακοπτες δε χρειαζεται να αλλαξεις μιας και τα προβολακια αναβαν στη μεγαλη σκαλα.

Για τους καθρεπτες,οι πορτες δεν εχουν αναμονη! Παλι πρεπει να παρεις ολη την πλεξουδα απο την καθε πορτα και να την κουμπωσεις στο δικο σου,αν δεν ειναι κοντινης χρονολογιας υπαρχει η περιπτωση να μη παιξουν καθως η διαταξη των pin εχει αλλαξει πολλες φορες ανα τα χρονια. Βεβαια αυτο δεν ειναι προβλημα.

Ολα αυτα γινονται και απλα τραβωντας δικες σου γραμμες,το θεμα ειναι οτι το αποτελεσμα δε θα ειναι τοσο "εργοστασιακο" με οτι συνεπαγεται αυτο.

Τα οργανα παιζουν απο ολα τα μοντελα που ειχαν ψηφιακα καντραν,απλα του ραλλυ δε θα δουλεψει η θερμοκρασια και η σταθμη λαδιου.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2017, 20:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι είναι τρίφυσο. Τα όργανα από 1,4 που έχει μόνο θερμικρασία νερού δεν θα δουλέψουν; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνουμε να δουλέωει και η θερμοκρασία νερού; Από πού παίρνει ο αισθητήρας που ανάβει το λαμπάκι της υπερθέρμανσης;

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2017, 20:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο διακόπτης του τιμονιού τώρα έχει ένα κλικ που ανάβει το πίσω φως ομίχλης δεν χρειάζεται αλλαγή με τον άλλον που έχει δύο κλικ για να ανάωει και το εμπρός;

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2017, 22:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Ο διακόπτης του τιμονιού τώρα έχει ένα κλικ που ανάβει το πίσω φως ομίχλης δεν χρειάζεται αλλαγή με τον άλλον που έχει δύο κλικ για να ανάωει και το εμπρός;

106 με 2 κλικ δε βγήκε ποτέ σε παραγωγή. Όπως είπε ο Γιώργης, τα προβολάκια άναβαν μαζί με τη μεγάλη σκάλα στα κυρίως φανάρια.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2017, 23:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριοι αν και πολύ νέος στο forum, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω...
Μόνο τα στρογγυλά προβολάκια άναβαν στην μεγάλη σκάλα και πιο συγκεκριμένα αυτό ξεκίνησε στα rallye (εμπνευσμένο από τους προβολείς στους αγώνες).
Είχα 106 1.1 του 99 μονόφισο με τους αμυγδαλωτούς προβολείς και οι προβολείς ομίχλης άναβαν με το μέσα δακτύλιο...

Αν είναι τρίφισο, το πιο πιθανό είναι να έχεις περασμένη καλωδίωση για όλα τα ηλεκτρικά καλούδια (προβολείς, μηχανισμοί στις φίσες της πόρτας κλπ).

Δυστυχώς στο μονόφισο δεν υπήρχαν οι αναμονές για να προσθέσω πράγματα...
Όσον αφορά το κοντέρ δεν είχα ασχοληθεί, αλλά επειδή μου το είχαν αλλάξει μια φορά στην αντιπροσωπεία, με εγγύηση, μου είχαν πει ότι δεν μπορούσα να βάλω αυτό με τον δείκτη θερμοκρασίας... Άλλα όπως προανέφερα σε μονόφισο...

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Μάϊ 2017, 23:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοώ αυτόν τον διακόπτη. https://www.car.gr/parts/photos/7144822/#null ενώ αυτός που έχει τώρα το αυτοκίνητο είναι αυτός https://www.car.gr/parts/photos/8662686/#null. Τα προβολάκια δηλαδή ανάβουν και τα εμπρός και τα πίσω ταυτόχρονα; Δε νομίζω το γράφει και στο manual.

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2017, 01:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περασμενη καλωδιωση στις πορτες δεν εχει 100% ειτε μονοφυσο ειτε τριφυσο,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει κανενα μεχρι στιγμης.
Για τους προβολεις κρατω μια επιφυλαξη,καθως η πλεξουδα τις καμπινας (αμαξωματος)απο το 2000 και μετα,δεν εχει καμια σχεση με τα παλαιοτερα μοντελα.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2017, 09:59:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα 106 είχαν προβολείς ομίχλης στις ταπεινές εκδόσεις και προβολείς μακράς εμβέλειας (τα στρόγγυλα σποτάκια) στις πιο σπορ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Μάϊ 2017, 21:23:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hellas4x4 έγραψε:
Κύριοι αν και πολύ νέος στο forum, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω...
Μόνο τα στρογγυλά προβολάκια άναβαν στην μεγάλη σκάλα και πιο συγκεκριμένα αυτό ξεκίνησε στα rallye (εμπνευσμένο από τους προβολείς στους αγώνες).
Είχα 106 1.1 του 99 μονόφισο με τους αμυγδαλωτούς προβολείς και οι προβολείς ομίχλης άναβαν με το μέσα δακτύλιο...

Σωστός...
Απλά επειδή σπάνια μιλάμε για απλές εκδόσεις, υπέθεσα πως αναφερόταν στα στρογγυλά Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2017, 18:04:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Περασμενη καλωδιωση στις πορτες δεν εχει 100% ειτε μονοφυσο ειτε τριφυσο,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει κανενα μεχρι στιγμης.
Για τους προβολεις κρατω μια επιφυλαξη,καθως η πλεξουδα τις καμπινας (αμαξωματος)απο το 2000 και μετα,δεν εχει καμια σχεση με τα παλαιοτερα μοντελα.

Δεν είχα το τρίφισο οπότε έκανα απλά υποθέσεις... Κατά 99% έχεις δίκιο... Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει κάτι άλλο;;;

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάϊ 2017, 22:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το κερασάκι στην τούρτα: το κοντέρ θα έχει την ενδεικτική λυχνία ή θα χρειαστεί πατέντα για να μπεί; Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Μάϊ 2017, 12:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρήκα αυτό το βίντεο είναι αρκετά διαφωτιστικό https://www.youtube.com/watch?v=faqHofuJNXs

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης