PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

peugeot 306 δεν λειτουργουν τα φλας.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dim306 (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 306 1.4 champion

Ένταξη: 03 Απρ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2017, 14:00:00    Θέμα δημοσίευσης: peugeot 306 δεν λειτουργουν τα φλας. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ όλους τους φίλους.Μιας και αποφάσισα να αλλάξω radiocd είπα να ξηλωσω και την κεντρική κονσόλα να αλλάξω και τα καμμενα λαμπάκια.Το θέμα είναι πως δεν μου δουλεύουν πλέον τα φλας.Αλαρμ έχω κανονικά.Το μόνο που έκανα ήταν να βγάλω την παλιά πηγή και να αποσυνδεσω τις φυσες του αναπτήρα,του διακόπτη για τα αλαρμ,και του διακόπτη για το θερμαινόμενο πίσω τζαμι.Καμια ιδέα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

Ένταξη: 30 Οκτ 2011
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2017, 19:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 306 δεν δουλεύουν τα φλας οταν αποσυνδέσεις το κουμπί τον αλαραμ. μάλλον κούνησε η φυσά του και δεν πατάνε όλα τα pins. για αυτό έχεις μόνο αλαρμ. εαν δεν είναι αυτό κοιτά πάνω από τα ποδιά του οδηγού είναι η θήκη με τα ρελε ένα από όλα είναι τον φλας. Τσέκαρε πρώτα εάν είναι η φυσά και μετα θα ψάξουμε αναλυτικά τα ρελε.
Επιστροφή στην κορυφή
dim306 (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 306 1.4 champion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2017, 13:32:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ευχαριστω πολυ πετρο αυτο ηταν τελικα,αν και δεν δουλεψε με την πρωτη λογω μακας στη φυσσα....ειναι και 17 χρονων πλεον ο γερος μου..να σαι καλα φιλε.
Επιστροφή στην κορυφή
dim306 (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 306 1.4 champion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάρ 2017, 21:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή έχω ένα θέμα με την πόρτα του οδηγού και βάζει νερα στο κάτω μέρος αν κάποιος έχει κανένα καλό φαναρτζη να μου προτείνει,έστω και με μυνημα θα το εκτιμούσα παρα πολύ.Σε δυο που πήγα μέχρι τώρα η απάντηση ήταν λίγο πολύ ότι δεν ξέρουν.Οποτε αν υπάρχει κάποιος μάστορας εμπιστοσύνης ρίξτε ένα μυνηματακι.Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάρ 2017, 17:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχει φράξει το λούκι το οποίο θα το βρεις στην μπροστά δεξιά γωνία τέρμα κάτω από το ηχείο. βγάζεις ταμπλά, αφαιρείς τα αφρώδη υλικά που καλύπτουν το γρύλο και με πινέλο ένα πανάκι κ ένα μπουκάλι νερό το καθαρίζεις ευκολά.
Επιστροφή στην κορυφή
dim306 (δημητρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 306 1.4 champion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Μάρ 2017, 19:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω οτι ειναι τα λουκια πετρο γιατι βγαζουν κανονικα νερο.Για να καταλαβεις τι γινεται το νερο συγκεντρωνεται στο λαστιχο και περναει μεσα λιγο πιο μπροστα απο το μικρο μοχλο που ανοιγει την ταπα της βενζινης.Εαν το αμαξι βρισκεται σε λιγο ανηφορικο εδαφος δεν βαζει σταγονα γιατι προφανως φευγει προς τα πισω και δεν προλαβαινει να συγκεντρωσει αρκετο νερο.Απλα φοβαμαι μηπως εχει γινει καμια φαναρτζοδουλεια απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 306 1.6 (16V) Champion (2000)

Ένταξη: 22 Απρ 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Απρ 2017, 18:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και στις 2 πόρτες τις αριστερές...
Δεν είναι πρόβλημα της πόρτας... Είναι πρόβλημα με τα λάστιχα...
Στο 306 οι πόρτες φτάνουν ως την οροφή, δεν φωλιάζουν όπως σε πολλά αμάξια μέσα στο σασί.
Τα λάστιχα με τα χρόνια έχουν ξεραθεί ιδιαίτερα από την πάνω πλευρά οπότε δεν εφαρμόζει καλά η πάνω πίσω γωνία...
Γι αυτό δεν σου βάζει κι εσένα όταν έχεις το αμάξι ελαφρώς ανηφορικά!!!
Πας αλλάζεις λάστιχα και πας σε φανοποιό να σου ρυθμίσει τις πόρτες μετά...
Το ίδιο πιθανώς να έχεις στη πόρτα του χώρου των αποσκευών. Εγώ δεν είχα νερά πίσω αλλά πολλούς τριγμούς. Στην αρχή έσφιξα την πόρτα, μετά όταν "κάθισαν" κι άλλο τα λάστιχα τα άλλαξα! Wink

Live to Fly - Ride to Live

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Απρ 2017, 20:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη για δες αυτό που λεει ο Αντώνης, αν είναι τα πάνω λάστιχα παντός και περνάει νερό θα πρέπει να βλέπεις καθαρά την διαδρομή του.
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Απρ 2017, 00:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petran_x13 έγραψε:
Δημήτρη για δες αυτό που λεει ο Αντώνης, αν είναι τα πάνω λάστιχα παντός και περνάει νερό θα πρέπει να βλέπεις καθαρά την διαδρομή του.

Δεν είναι απαραίτητο να φαίνεται η διαδρομή...
Εμένα στην πίσω πόρτα φαίνεται που "γλύφει" στο λάστιχο και περνάει από μέσα, ενώ στην μπροστινή περνάει το νερό στο εσωτερικό από το λάστιχο και το περνάει μετά μέσα... Στην μπροστινή έκανα μία έξτρα τρύπα στο κάτω άκρο του λάστιχου για να φεύγει το νερό και το περιόρισα. Και για να είναι καλλιτεχνική η τρύπα, χρησιμοποίησα αυτό που κάνουν τρύπες στην ζώνες (ρούχων)!

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
petran_x13 (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 RC 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Απρ 2017, 21:47:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντωνη+δημητρη 3θυρα είναι τα δικά σας η 5θυρα? γιατί εμένα είναι 3θυρο και μόνο με τα λούκια είχα θέμα που βούλωσαν μια φορά κατά τα αλλά νερό ποτέ. ενός ενός φίλου 5θυρο έχει λυσσάξει να βάζει νερό. Όπως και όσα sedan ξέρω βάζουν νερα από τα κολοφαναρα στο πορτμπαγκαζ.
Αντώνη βλέπω την έχεις κάνη την μετατροπή σου, πρέπει να κουβεντιάσουμε εμείς οι δυο γιατί ψάχνομαι πολύ τελευταία με αυτό το κομμάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Hellas4x4 (Antonis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Απρ 2017, 18:08:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petran_x13 έγραψε:
αντωνη+δημητρη 3θυρα είναι τα δικά σας η 5θυρα? γιατί εμένα είναι 3θυρο και μόνο με τα λούκια είχα θέμα που βούλωσαν μια φορά κατά τα αλλά νερό ποτέ. ενός ενός φίλου 5θυρο έχει λυσσάξει να βάζει νερό. Όπως και όσα sedan ξέρω βάζουν νερα από τα κολοφαναρα στο πορτμπαγκαζ.
Αντώνη βλέπω την έχεις κάνη την μετατροπή σου, πρέπει να κουβεντιάσουμε εμείς οι δυο γιατί ψάχνομαι πολύ τελευταία με αυτό το κομμάτι.

Εμένα είναι 5θυρο... Αλλά δεν έχει να κάνει τόσο με τις πόρτες όσο με το σχέδιο που έχουν οι πόρτες, που ουσιαστικά αγκαλιάζουν την οροφή!
Τα σεντάν το είχαν αυτό το θέμα, γιατί τα λούκια του πορτμπαγκάζ καταλήγουν πάνω από τα φανάρια με τέτοιο τρόπο που να "βοηθάνε" στην απομάκρυνση του νερού...
Κουβέντα όποτε θες... Ότι θυμάμαι θα στο πω... Την μετατροπή την είχα κάνει το 2009. Τότε ήμουν μέλος στο peugeothellasclub και μπορώ να πω ότι με είχαν βοηθήσει πολύ οι συνάδελφοι εκεί. Μετά την μετατροπή είχα κάνει και post για τι αλλαγές χρειάστηκε να κάνω! Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον για να έβλεπα τι είχα ανεβάσει για να τα φρεσκάρω!!!

Hellas 4x4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης