Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2017, 17:30:11 Θέμα δημοσίευσης:
Βολαν,τροχαλια,πεταλουδα,φιλτρο,προγραμμα,54ρα με διχαλο και 200ρη καταλυτη και ισως και κανα αλλο ψιλολοϊδι που δε θυμαμαι.
10 αλογα θα ειναι θαυμα αν εχω κερδισει! ....Αλλοτινές μου εποχές...
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2017, 23:32:38 Θέμα δημοσίευσης:
Nikos Kal έγραψε:
Εννοείται δν είναι στραγάλια ειδικά όταν μιλάμε για ατμόσφαιρα.
Όσο για το υπόλοιπο της εξάτμισης υπάρχει κάποια θεωρια;
Εγώ αυτή π έχω έχει φτιαγμένο διχάλο καζανάκι και μετά τελικό π σηκώνει κ τν τοπο.ενώ με σωλήνα κ μεγάλο τελικό καζανακι δν ακους τπτ
Υπαρχει θεωρια αλλά επικρατει το "...απο εδω παν΄και οι αλλοι..." δυστυχως.
Γενικοτερα μια σωστη εξατμιση δεν πρεπει απαραιτητα να ακουγεται.
Επισης μια σωστη εξατμιση δεν ειναι μια σκετη σωληνα και ενα τελικο.
Απλά ειναι αρκετα μεγαλο τεχνικο κομματι που εχει αρκετη αναλυση(φυσικα αναλογα την περιπτωση/παραμετρους) και δεν υπαρχει ενας τυποποιημενος
"μπούσουλας".
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Μάρ 2017, 16:55:06 Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Βολαν,τροχαλια,πεταλουδα,φιλτρο,προγραμμα,54ρα με διχαλο και 200ρη καταλυτη και ισως και κανα αλλο ψιλολοϊδι που δε θυμαμαι.
10 αλογα θα ειναι θαυμα αν εχω κερδισει!
Γιώργος ... 54άρα σωλήνα δεν είναι πολύ μεγάλη ?? Αν υπολογίσουμε, ότι η "μαμά" νμζω είναι 48άρα. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Πάντως έχω την εντύπωση πως αν ανέβεις πολύ σε διάμετρο σωλήνα χάνεις αντί να βελτιώσεις.
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Μάρ 2017, 18:57:59 Θέμα δημοσίευσης:
Αποστολη,γεγονος ειναι πως ειναι μεγαλουτσικη για το σταδιο που βρισκομαι,βεβαια η οποια απωλεια λογω της διαμετρου εστιζεται στις χαμηλομεσαιες...ολα αυτα χωρις την υπαρξη καταλυτη,γιατι μετα την προσθηκη του η "τρυπα" αυτη καλυφθηκε. ....Αλλοτινές μου εποχές...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3 ... 96, 97, 98
Σελίδα 98 από 98
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης