PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2016, 12:57:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα έχει (5πορτο με 4 ηλεκτρικά).

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
thodorisls (thodoris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT (2008)

Ένταξη: 01 Μάϊ 2015
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2016, 15:02:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 207 gt έχει για να κλείνει αυτόματα τα παράθυρα μαζι με το κλείδωμα?

Image and video hosting by TinyPic
Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2016, 19:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasil80 έγραψε:
για να μην ανοιγω αλλο τοπικ γραφω εδω (παρομοιο θεμα). Εμενα (3008) κρατωντας πατημενο το κλειδωμα στον τηλεχειρισμο,σηκωνε/εκλεινε (αοριστος) ολα τα παραθυρα...ξαφνικα,δεν το κανει αυτο (απλα κλειδωνει τις πορτες). η μπαταρια ειναι καινουργια/bosch..εχει κανεις καμμια ιδεα τι παιζει? δεν ξερω αν εχει σχεση,αλλα απο παντα (ενα χρονο που το εχω και με την παλια και με την νεα μπαταρια) , το αμαξι μπαινει σε economy mode σε λιγοτερο απο ενα λεπτο...

παρατηρησα οτι τιο πισω περαθυρο στου συνοδηγου τη μερια δεν δουλευει απο κανενα διακοπτη (οδηγου ή της πορτας του),οποτε γι αυτο ισως εχω θεμα

καμμια ιδεα απο που να ξεκινησω να ψαχνω?ασφαλεια λογικα εχουν κοινη,οποτε δεν παιζει...
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτρης. (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 308 1.6 hdi 2008

Ένταξη: 09 Νοέ 2016
Τόπος: Ξάνθη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάρ 2017, 21:42:18    Θέμα δημοσίευσης: ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εμενα πεζο 308 του 2008 παρατεταμενα αν πατησω το κλειδωμα κλειδωνει και αν ειναι ανοιχτα τα παραθυρα τα κλεινει...στο ξεκλειδωμα ομως δεν τα ανοιγει και ας το παταω παρατεταμενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης