Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
steliosAa (ΣΤΕΛΙΟΣ) Μόλις έγραψα

206 1.4 8v
Ένταξη: 18 Οκτ 2016 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2016, 00:36:35 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με πατηναρισμα σε 206 |
|
|
καλησπερα, σας παιδια
κατοχος ενος 206 με αλαγμενο προσφατος κιβωτιο το αυτοκινητο αραχισε να πατηναρει ( 3 μερες μετα την αλαγη ) ..
αλαξαμε δισκο πλατο , και το αυτοκινητο 3 μερες μετα παλι πατηναρει ...
εχετε καμια ιδεα τι να ψαξουμε ? γιατι πανω κατω το σασμαν κοστιζει εργατικα και δεν ειναι καιρος για αυτοκινητου 15ετιας να γινεται αυτη η δοουλεια ..
ο μηχανικος μοου ειπε κατι για μπρισδερεκ οτι πιθανον βρεχετε ο δισκος απο εκει και κατι τετοια ..
στεκουν ? η να ψαχτουμε αλλου, γιατι και η επισκευη αυτη ειναι πολυ ακριβη και με το σκεπτικο ΑΝ φταιει αυτο , και αν οχι ? μετα παλι κατω το σασμαν ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2016, 07:44:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μαλλον χανει βαλβολινες.απο.το.χωνακι στην μπριζντριρεκτ....εχει νοημα υατο που σου ειπε....θελει κατω.σαζμαν αλαγη μαζι δίσκο (αν εχεις.καινουριο.σετ.δισκοπλατο ισως να.σωνεταξ.κιολας) και.το.χωνακι εχει ζτο 15'ευρω αν.θυμαμι.καλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2016, 11:36:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα μ ειπε 300 ευρω περιπου η επισκευη του σασμαν γιατι χρειαζετε λυσιμο ολο το σασμαν και ξανα δεσιμο μετα , |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2016, 18:40:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήγαινε και αλλου |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Οκτ 2016, 20:51:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχουμε κανεναν απο το club στα δυτικα ? χαιδαρι αιγαλεω περιστερι ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2016, 19:10:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αλαχτηκε αυτο το τσιμουχακι , και καθαριστηκε ολο το σασμαν απο τα λαδια που ειχε.. μου ειπε οτι αν ξανα πατηναρει , τοτε καποιο ραγισματακι εχει το κελυφος του σασμαν και χανει απο εκει λαδια ..
μολις το πηρα σε μια ανηφορα ειδα ενα μικρο πατηναρισμα πανω σε προσπεραση ( με τερμα το γκαζι ) αλλα μικρο ... και σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπε να μην το ζορισω μεχρι να πατησουν λιγο ο δισκος και το σασμαν ... μπορει να υσχιει κατι τετοιο ? η να αρχισω να ανχωνομαι απο τωρα ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2016, 20:56:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να μην αγχωνεσαι απο τωρα δες το
Μπορει να ειχε μεινει και λιγο λαδακι στο δισκο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2016, 21:26:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν πατηναρε πολυ σκεψου οτι ανεβαζε 300-400 στροφες και ανεβαζε γρηγορα ταχυτητα , το αφησα βεβαια δεν το αφησα να πατηναρει πολυ . ελπιζω σε λιγες μερες να φτιαξει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 1.4 8v
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2017, 02:18:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επιστρεφω στο θεμα με κακα νεα ,
αφου το θεμα δεν λυθηκε , αλαχτηκε παλι ο δισκος μονο.
το ομαξι εκανε κοντα στα 500-800 χιλιομετρα σωστα και μετα αρχισε να χανει παλι ..
οσο ειναι κρυο για τα πρωτα 500-600 μετρα ισως να μην πατηναρει , αλλα μετα ξεκιναει τα δικα του παλι ..
αλαχτηκε η ντιζα του συμπλεκτη γιατι μου ειπε οτι ηταν λιγο ( τραβηγμενη ας πουμε δεν θυμαμαι πω το πε ) και οντως αλαζοντας την ντιζα αλαξε λιγο το πατημα του πεταλιοου και ανεβηκε ελαχιστα το πεταλι .
ομως ουτε το προβλημα διορθωθηκε , αλλα και πλεον νιωθω τρεμουλο στον συμπλεκτη και στο πεταλι του φρενοου , οταν ειναι τελειως αφημενος ο συμπλεκτης ( και απλα τον ακουμπησω ) ..
τι προτεινεται , τα εχω δει και αλαξει ολα πια με αυτο το αυτοκινητο ...
ο μηχανικος λεει οτι ο δισκος φαγωθηκε επειδη το αμαξι πηγαινε ( σαν να παταει ) ο συμπλεκτης μονος του ελαχιστα ..
θα ηθελα προτασεις γιατι δεν μπορω παλι να κανω πειραματα πανω κατω το σασμαν και ισως το ενα και ισως το αλλο .. η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν τα ηθελα τα γαλλικα .. πηρα ενα και μου εχει βγαλει το λαδι ( ασχετα αν δεν εχει να κανει με το οτι ειναι γαλλικο ... ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|