PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rc περιεργος θορυβος Νο2
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 19:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ το δικό μου κάνει τέτοιο θόρυβο κάποιες φορές όταν πάω να στρίψω από στάση κ το ξεκινάω γρήγορα,μάλλον esp

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

Ένταξη: 23 Σεπ 2009
Τόπος: Out of space!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Φεβ 2010, 16:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον... εγω τωρα... για rallye (λίγο off topic αλλά ψηλόκολλάει)
ακουτε κατά την εκκίνηση (σε κάποια ανηφόρα - η λίγο απότομη εκκίνηση) εναν θόρυβο σαν να σέρνεται κατι απο την μηχανη κ μετα σταματαει αφου παρει τα πανω του? Δεν θα το έλεγα τοσο πολύ σαν τρίξιμο αλλα δν μπορω να τον περιγράψω τον ήχο που κάνει( αν σας κανει το χουυυυυ..... αλλα κ πάλη δν ακουγετε έτσι) Ακουγετε σιγουρα απο μπροστα κ ειναι κατα την εκκίνηση όταν ζοριστεί λιγο.... (μήπως ειναι το esp?? αλλα τόσο θορυβο? δηλαδη μήπως κανουν τα τακακια απο την τριβή στους δισκους?? αλλα δν θυμάμαι να άναψε το esp).

δεν ξέρω για εσάς αλλά όταν το ακούω τρομάζω..... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Φεβ 2010, 17:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο ένα βόμβο ακούς ειδικά όταν στρίβεις σε ανηφορικό πέταλο με πολύ χαμηλή ταχύτητα...είναι τα ρολεμάν διαφορικού που απ'ότι ξέρουμε είναι για τα μπάζα.Δυστυχώς δεν έχει βγει κάτι καλύτερο στην αγορά από τα μαμά του.Αν τα αλλάξεις κάποια στιγμή ξέρω ότι σταματάει ο βόμβος αυτός.
Επιστροφή στην κορυφή
tasos_vl (Tasos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rallye facelift

Ένταξη: 23 Σεπ 2009
Τόπος: Out of space!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Φεβ 2010, 11:07:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos68 έγραψε:
Τάσο ένα βόμβο ακούς ειδικά όταν στρίβεις σε ανηφορικό πέταλο με πολύ χαμηλή ταχύτητα...είναι τα ρολεμάν διαφορικού που απ'ότι ξέρουμε είναι για τα μπάζα.Δυστυχώς δεν έχει βγει κάτι καλύτερο στην αγορά από τα μαμά του.Αν τα αλλάξεις κάποια στιγμή ξέρω ότι σταματάει ο βόμβος αυτός.

Αυτό το κάνει όταν το ζορίζω στο ξεκίνημα κ το κάνει τις τελευταίες μέρες. Σήμερα το πρωί δοκίμασα να το ζορίσω σε μία ανηφόρα με το χειρόφρενο αλλά έκανε στο ελάχιστο, σχεδόν ακούστηκε θα έλεγα. Αυτές τις μέρες έκλεισα 5.000 χιλ. και το άνοιξα τελικές προχτές για να πετάξει "σκουπίδια" κτλ. Απλά θέλω να σου πω οτι δεν το γα**ω το αμάξι. Είναι κάτι σημαντικό αυτό με το διαφορικό ή να μην ανησυχώ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
xelonas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc 2009

Ένταξη: 24 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2017, 22:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα έχω θόρυβο μερικές φορές όταν σβήνω τον κινητήρα ακούγεται για 3 δευτερόλεπτα ένα μπζζζ 207 rc tou 2009 τι μπορεί να είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2017, 23:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντλια νερου λογικα η οποια συνεχιζει και δουλευει αφοτου σβησεις τον κινητηρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xelonas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc 2009

Ένταξη: 24 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2017, 09:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας
Είναι αλλαγμένη πριν ένα χρόνο είναι φυσιολογικό?
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2017, 12:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η δικη μου εκανε ενα θορυβο διαφορετικο απ'οτι συνηθως για καποιο διαστημα και μετα επανηλθε.

Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2017, 01:29:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Η αντλια νερου λογικα η οποια συνεχιζει και δουλευει αφοτου σβησεις τον κινητηρα.

Πως γινεται αυτο?
Με ιμαντα απο τον κινητηρα δεν γυρνάει?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2017, 10:39:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην ηλεκτρική αναφέρεται λογικά.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Φεβ 2017, 12:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βεβαια για τη δευτερη τη μικρη την ηλεκτρικη μιλαω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης