Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
307Naxos (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4HDi (2004)
Ένταξη: 05 Φεβ 2016 Δημοσιεύσεις: 8 Τόπος: Νάξος
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2017, 12:49:46 Θέμα δημοσίευσης: Help!!! Ηρθε η ώρα για το ΜΕΓΑΛΟ service |
|
|
Καλησπερίζω την παρέα μας. Είμαι κάτοχος του 307 1,4 hdi μοντελο 2004. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα έφτασε η ώρα του service. Μένω επαρχία και οι τιμές που ακούω είναι αβάσταχτες. Μου βγάζουν ένα κοστολόγιο 350 με 450€!!! Να σημειωθεί ότι πρίν από 10.000χλμ είχε αλλαχτεί το σετ χρονισμού, η αντλία νερού, ακρόμπαρα, μπαράκια ζαμφορ.
Τώρα σίγουρα θέλει τακάκια, εξωτερικό τεντωτήρα και ιμάντα, και επίσης μου είπαν στο συνεργείο και τα εξής:
-ΚΑθάρισμα μπεκ πετρελαίου
-Καθάρισμα δοχείου υγρών φρένων και σωληνώσεων αυτού
-Το αμάξι λειτουργεί με έναν κύλινδρο
-Λάδια (λογικό μου ακούγεται)
-Βγάζει σαν σφάλμα στην οθόνη TOP UP COOLANT LEVEL ENGINE STOP και αυτό μεταφράζεται σαν αισθητήρας θερμοκρασίας λαδιού
Για πείτε κι εσείς από την εμπειρία σας πως σας ακούγονται όλα αυτά!
Δεν θέλω να κάνω "εκπτώσεις" στην επισκευή και στο τι χρειάζεται γιατί μέσα σε αυτό το αμάξι βάζω την οικογένεια μου!!!
[img=http://s30.postimg.org/juh94nmb1/IMG_1821_DVD_NTSC.jpg] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Φεβ 2017, 18:17:15 Θέμα δημοσίευσης: Re: Help!!! Ηρθε η ώρα για το ΜΕΓΑΛΟ service |
|
|
307Naxos έγραψε: |
-ΚΑθάρισμα μπεκ πετρελαίου |
Θα στα βγαλουν απο πανω για να τα καθαρίσουν? Καλυτερα να εισαι εκει για να το επιβεβαιωσεις. 307Naxos έγραψε: |
-Καθάρισμα δοχείου υγρών φρένων και σωληνώσεων αυτού | Ειναι απλα μια αλλαγη υγρων φρενων. επισης καλυτερα να εισαι εκει να δεις αν θα το κανουν.
307Naxos έγραψε: | -Λάδια (λογικό μου ακούγεται) | οκ
307Naxos έγραψε: | -Βγάζει σαν σφάλμα στην οθόνη TOP UP COOLANT LEVEL ENGINE STOP και αυτό μεταφράζεται σαν αισθητήρας θερμοκρασίας λαδιού | Αν φταιει καποιος αισθητηρας και δεν ειναι πεσμενη η σταθμη του υγρου κυκλωματος ψυξης (παραφλου), τοτε ισως θελει αλλαγη ο αισθητρας σταθμης του παραφλου. καμια σχεση με θερμοκρασια λαδιου.
307Naxos έγραψε: | -Το αμάξι λειτουργεί με έναν κύλινδρο | το ανεκδοτο της ημερας! Αν δουλευε εστω και με εναν κυλινδρο λιγοτερο, θα ειχες καταλαβει καθετη πτωση αποδοσης. Αν δουλευε μονο ενας δεν θα επαιρνε καν μπροστα.
Μηπως σου ειπε οτι δουλευει με εναν λιγοτερο και δε θυμασαι? Γιατι αν ισχυει αυτο που ειπες στην αρχη, ξεκινα να τρεχεις να σωθεις!!
Παντως τα λεφτα μου φαινονται παααρα πολλα. Με δεδομενο οτι τα ανταλλακτικα κοστιζουν μαξ τα 150 ευρω, εργατικα 200 ή 300 ευρω ειναι παρα πολλα...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2017, 05:01:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε τι κομπογιαννίτη πήγες;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307Naxos (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4HDi (2004)
Ένταξη: 05 Φεβ 2016 Δημοσιεύσεις: 8 Τόπος: Νάξος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2017, 18:41:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ας πούμε ότι στην επαρχία δεν έχεις πολλές επιλογές κι ενώ ξέρεις πως όλοι είναι "μαγοι-γιατροί" ινδιάνικης φυλής επιλέγεις να πας σε αυτόν που έχει τους πιο ευχαριστημένους πελάτες!
Τέσπα. Το αυτοκίνητο θα το ανεβάσω Αθήνα τελικά να γίνει μια σωστή δουλειά σε κάτι γνωστούς γιατί τον Αύγουστο εχει να περάσει και ΚΤΕΟ.
Α και κάτι ακόμα. Η στάθμη του παραφλού είναι σε κανονικά επίπεδα. Το μύνημα TOP UP COOLANT LEVEL άρχισε να το βγάζει μετά από ένα ατυχές συμβάν που το όχημα βρήκε από κάτω και ξήλωσε την ποδιά!
[img=http://s30.postimg.org/juh94nmb1/IMG_1821_DVD_NTSC.jpg] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|