PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ελαστικά για GT/Rallye/RC 17" 205/40,205/45,215/40
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 79, 80, 81, 82, 83  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

Ένταξη: 29 Αύγ 2010
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Οκτ 2015, 23:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

309 lover έγραψε:
Αχ... τι φυτιλιες μας αναβεις ρε Μίλτο Very happy
Στη βροχή τι λένε τα supersport;;
Δηλαδή από πλαϊνό θα τα χαρακτηρίζες μέτρια προς μαλακά;;

Βροχή αρκετα καλά , εκτός απο λιμναζοντα βαθειά, εκει τα goodyear φ1 ηταν καλύτερα

πλαινά σκληρά προς μέτρια

Καθότι γάλλοι στο steering κ έλληνες στο thinking..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
309 lover (Ευθύμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 309 & Peugeot 308 GT

Ένταξη: 08 Νοέ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2015, 01:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
309 lover έγραψε:

Οντως Laughing Laughing
ελεγα να τα βαλω, αλλά τελικα κατεληξα στα ps3
τωρα τον πουλο
μεχρι να τα ξαναλλαξω, καλα κρασια...

Χαχα..... μακάρι να σου κάτσουν καλά τα ps3 στο 207, γιατί σε αρκετά αυτοκίνητα σε μικρότερες κυρίως βέβαια διαστάσεις ήταν από κακά έως επικίνδυνα.
Όταν γράψεις κάμποσα χλμ ακόμη, γραψε ξανά εντυπώσεις.....
Και γω είχα τα supersport στις κυριότερες επιλογές μου όταν ήθελα λάστιχα αλλά τα 100 ευρώ λιγότερα που είχαν τα goodyear, επέλεξα τελικά αυτά.
Στην επόμενη αλλαγή θα τα βαλω, δε θα μου γλυτώσουν...[/quote]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
309 lover (Ευθύμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 309 & Peugeot 308 GT

Ένταξη: 08 Νοέ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2015, 01:08:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

milvas7 έγραψε:
309 lover έγραψε:

Βροχή αρκετα καλά , εκτός απο λιμναζοντα βαθειά, εκει τα goodyear φ1 ηταν καλύτερα

Κομπλε τότε.
Να υποθέσω πριν είχες τα goodyear ε;;
Σε μια μικρή σύγκριση μεταξύ των δύο ελαστικών μετά τη συμβίωση και με τα δύο, ποια άποψη έχεις σχηματισει για το καθένα;;;
Επιστροφή στην κορυφή
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2015, 21:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

309 lover έγραψε:
milvas7 έγραψε:
309 lover έγραψε:

Κομπλε τότε.
Να υποθέσω πριν είχες τα goodyear ε;;
Σε μια μικρή σύγκριση μεταξύ των δύο ελαστικών μετά τη συμβίωση και με τα δύο, ποια άποψη έχεις σχηματισει για το καθένα;;;

ΤΑ Φ1 τα έκανα 500χλμ κ τα έδωσα σε παίδί πολύ γνωστο απο εδω μέσα

απλά δεν κάνανε για τα προσωπικά μου γούστα

με τα μισελέν βρήκα την υγειά μου Smile

Επιστροφή στην κορυφή
George S (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 19 Νοέ 2014
Τόπος: Τριπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Νοέ 2015, 20:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσο τα βαλατε τα μισλεν?
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Νοέ 2015, 22:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω 540€

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
George S (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rc

Ένταξη: 19 Νοέ 2014
Τόπος: Τριπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Νοέ 2015, 23:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ αλεξ ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
Paraptoma (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2009)

Ένταξη: 14 Οκτ 2015
Τόπος: Αθηνα- Κυψελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 18:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες πρωτη αλλαγη ελαστικων στο gt μου και ειμαι σε μπερδεμα...Ειμαι αναμεσα στα εξης:
Στην μαμα διασταση 205/45/17 και λαστιχο toyo t1r που τα βρισκω στα 420
και να μεγαλωσω λιγο 215/45/17 και λαστιχο Bridgestone Adrenalin RE002 στα 410...
Ειμαι μαμα,λετε να εχω κανα θεμα με το 215??
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 20:12:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρα ειναι το 215/45/17...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 21:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paraptoma έγραψε:
Παιδες πρωτη αλλαγη ελαστικων στο gt μου και ειμαι σε μπερδεμα...Ειμαι αναμεσα στα εξης:
Στην μαμα διασταση 205/45/17 και λαστιχο toyo t1r που τα βρισκω στα 420
και να μεγαλωσω λιγο 215/45/17 και λαστιχο Bridgestone Adrenalin RE002 στα 410...
Ειμαι μαμα,λετε να εχω κανα θεμα με το 215??

Tο 215 σου μακραίνει τις σχέσεις
αποσβαίνει καλύτερα ανωμαλίες
ψηλώνει ενα πόντο το αυτοκίνητο
χανει την σπορ αίσθηση σε κάποιο βαθμό
λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση λογω φαρδύτερου πέλματος
γεμίζει καλύτερα τους θόλους σου

Αν βαλεις 215 βάλε κάποιο με σκληρά πλαινά, πιρέλλι η μπρίτζεστοουν, να μη σου μαγουλιάζει

Επιστροφή στην κορυφή
Paraptoma (Σπυρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT (2009)

Ένταξη: 14 Οκτ 2015
Τόπος: Αθηνα- Κυψελη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 22:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα... Οποτε και βλέποντας και καποιες σελίδες πισω βλέπω εγω που καβαλαω κ ενα πεζοδρόμιο (ύψος αναπήρων) μαλλον καλύτερα το 215...

Επισης αλλη μια ερώτηση γιατι για αυτό δεν εχω ιδέα πρεπει να προσέξω κατι με τους αισθητήρες πιεσης? Να πανε παλι οι ιδιες ζάντες στις ίδιες θέσεις?κατι?
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 22:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

milvas7 έγραψε:
...

Μιλάμε για 1.5 χιλιόμετρο στα 100 και 3km/h στα 200. Αυτη την διαφορά δεν την καταλαβαίνει ούτε ο Hamilton/Rosberg/Vettel/Alonso...

τα φουσκώνει 2-3psi πιο πολυ και δεν χανει αισθηση καθολου.

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
milvas7 (miltos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RALLYE ON LIMITS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2016, 08:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
milvas7 έγραψε:
...

Μιλάμε για 1.5 χιλιόμετρο στα 100 και 3km/h στα 200. Αυτη την διαφορά δεν την καταλαβαίνει ούτε ο Hamilton/Rosberg/Vettel/Alonso...

τα φουσκώνει 2-3psi πιο πολυ και δεν χανει αισθηση καθολου.

Αλλα τα αγωνιστικά λαστιχα .. άλλο τα πολιτικά

Εγώ πάντως μια χαρα την κατάλαβα

Το ότι αρέσει σε εσένα το 215 είναι υποκειμενικό

Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2016, 19:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

225 πελμα μπαινει ή θα βρισκει στους θολους στις στροφες ; (μαμα υψος) Με γνωμονα την καλυτερη ανεση ακομα και απο το 215 και φυσικα την σεβαστη διαφορα τιμης προς τα κατω σε σχεση με 205/215.
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Οκτ 2016, 21:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
225 πελμα μπαινει ή θα βρισκει στους θολους στις στροφες ; (μαμα υψος) Με γνωμονα την καλυτερη ανεση ακομα και απο το 215 και φυσικα την σεβαστη διαφορα τιμης προς τα κατω σε σχεση με 205/215.

Στο μαμα υψος δεν νομιζω να εχεις θεμα.Εγω με τα potenza re070 225/45/17 (ειχα καημο να τα δοκιμασω)χαμηλωμενος μια δυο φορες ειχε βρει το ελαστικο ολες κι ολες και σε ψιλο ακραια κατασταση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2017, 17:08:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HANKOOK Ventus V12 Evo2
Ο ορισμός του value for money! Μετα απο continental cs3 kai pirelli pzero nero, θεωρω οτι ειναι καλυτερο σχεδον σε ολα τα σημεια απ τα παραπανω. Παρα πολύ καλο κρατημα σε στεγνο, εξαιρετικο στο βρεγμένο, καλα πλαινα (σιγουρα σκληρότερα απο του continental, ισως μαλακοτερα απο του pirelli) και πραγματικά αθορυβο.
Προτείνεται! Thumb right

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2017, 19:00:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
HANKOOK Ventus V12 Evo2
Ο ορισμός του value for money! Μετα απο continental cs3 kai pirelli pzero nero, θεωρω οτι ειναι καλυτερο σχεδον σε ολα τα σημεια απ τα παραπανω. Παρα πολύ καλο κρατημα σε στεγνο, εξαιρετικο στο βρεγμένο, καλα πλαινα (σιγουρα σκληρότερα απο του continental, ισως μαλακοτερα απο του pirelli) και πραγματικά αθορυβο.
Προτείνεται! Thumb right

Έχω διαβάσει και ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα και σε εξαιρετική τιμή για την δική μας διάσταση γύρο στα 380€ (205/45/17).

Σε σχέση με τα conti στην βροχή τα θεωρεις καλύτερα; Επίσης αν μπορείς πες μας 2-3 λόγια παραπάνω για το τι κάνουν στο στεγνό σε σχέση πάντα με τα conti.

Κάτι τελευταίο.., σε αντοχή τι λένε;

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Φεβ 2017, 19:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
makis106 έγραψε:
HANKOOK Ventus V12 Evo2
Προτείνεται! Thumb right

Έχω διαβάσει και ακούσει πολύ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα και σε εξαιρετική τιμή για την δική μας διάσταση γύρο στα 380€ (205/45/17).

Σε σχέση με τα conti στην βροχή τα θεωρεις καλύτερα; Επίσης αν μπορείς πες μας 2-3 λόγια παραπάνω για το τι κάνουν στο στεγνό σε σχέση πάντα με τα conti.

Κάτι τελευταίο.., σε αντοχή τι λένε;
Απο τιμη θα τα βρεις γυρω στα 400. Σε σχεση με τα conti τα θεωρω παντου καλυτερα, αλλα ειδικα στη βροχη σιγουρα. Αλλωστε και απο βαθμολογια, το conti sc3 στη βροχη ειναι κατηγορια Β, ενω το evo2 κατηγορια Α.
Τα conti δεν μου αρεσαν πουθενα, και στο στεγνο ειναι ανωτερο το evo2, και χωρις αναγκη ζεσταματος. Μιλαμε παντα για σπορ χρηση δρομου και οχι επαναλαμβανομενο ξυλο, οπου απλα δεν εχει τυχει να τα δοκιμασω.
Απο αντοχη δεν μπορω να σου πω ακομη μιας και τα φοραω μονο μια εβδομαδα αλλα απ οτι εχω διαβασει ειναι και στο wearing πιο βελτιωμενα απο την πρωτη εκδοση (V12 Evo), τα οποια ηδη ειχαν καλη αντοχη.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2017, 17:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη είχα τα V12 EVO 1 τα οποία ήταν πολύ καλα και στο στεγνο και στο βρεγμενο και ειχανε καλή αντοχή ειδικά σε σχέση με τα Τ1r που αντικατέστησα. Επίσης μεχρι το τελος ενώ είχαν φυγει κομματια από το πέλμα κρατάγανε μια χαρά. ΟΜΩΣ είχανε ενα άθλιο πλαινό , τραγικό θα έλεγα ! το τιμόνι είχε χάσει την αμεσότητα του εντελώς...

Είναι καλύτερα σ αυτό το τομέα τα EVO 2 ?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Φεβ 2017, 19:43:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Επειδη είχα τα V12 EVO 1 τα οποία ήταν πολύ καλα και στο στεγνο και στο βρεγμενο και ειχανε καλή αντοχή ειδικά σε σχέση με τα Τ1r που αντικατέστησα. Επίσης μεχρι το τελος ενώ είχαν φυγει κομματια από το πέλμα κρατάγανε μια χαρά. ΟΜΩΣ είχανε ενα άθλιο πλαινό , τραγικό θα έλεγα ! το τιμόνι είχε χάσει την αμεσότητα του εντελώς...

Είναι καλύτερα σ αυτό το τομέα τα EVO 2 ?
σίγουρα είναι βελτιωμένα και σε αυτό απ ότι εχώ διαβάσει. πάντως καλύτερο του Cont sc3, αλλά όχι όσο του P zero. Έτσι κι αλλιώς το P zero είχε πολύ σκληρό πλαϊνό, πολύ άμεσο, αλλά και μεγάλη μεταφορά κραδασμών.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 79, 80, 81, 82, 83  Επόμενη
Σελίδα 80 από 83

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης