Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάϊ 2016, 11:58:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η Λ Ι Θ Ι Ο Υ Σ έχουμε.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Blue Cub (Δημοσθενης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002
Ένταξη: 27 Νοέ 2015 Δημοσιεύσεις: 460 Τόπος: Αθηνα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotirisk (Sotiris) Μόλις έγραψα

Peugeot 309 1.4 (8V) GR (1991)
Ένταξη: 20 Σεπ 2006 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2016, 10:26:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην Ελλάδα δεν τηρούμε απλούς κανόνες ασφαλείας, και γι' αυτό έχουμε τα ατυχήματα που έχουμε.
Από τους βασικότερους η οδήγηση στην δεξιά.
Π.χ. χθες στη Μαραθώνος, 207 Rallye κατάφερε να με καθυστερήσει στην αριστερή με το Punto (ήταν και με αυτοκόλλητα PS club). Αν με 150 άλογα καθυστερείς αυτοκίνητο με 95 άλογα είσαι μάλλον άχρηστος οδηγός (το punto χαλαρή οδήγηση και a/c on δηλαδή ... 80 άλογα).
Πολλές φορές θέλω να πάω αργά, και επιλέγω ΤΗ ΔΕΞΙΑ λωρίδα, κρατώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας.
Επίσης δεν κάνω εγωισμούς, αν κάποιος θέλει να με προσπεράσει, κάνω δεξιά. Ακόμη και σε βουνό, βγάζω αλάρμ και σταματάω εντελώς. Δεν έχω λόγο να οδηγάω με κάποιον κολημμένο πίσω μου. Αντίθετα ελάχιστοι κάνουν το ίδιο σε μένα.
Απλοί κανόνες που μας εξασφαλίζουν πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Peugeot: Κίνηση υπεροχής!
Peugeot 309 - 1991 - 2015 - Απεσύρθη στα 24!
Fiat Punto 1.4 16v 95ps sporting
Fiat Stilo 2.4 20v 170ps abarth |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Blue Cub (Δημοσθενης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002
Ένταξη: 27 Νοέ 2015 Δημοσιεύσεις: 460 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2016, 17:07:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και κάπως έτσι ένα 207 βγαίνει εκτός...
https://youtu.be/UfBBHpFIKmQ
4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Σεπ 2016, 19:23:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα τα πήγε παντως!
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fantasmas (Δημήτρης) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT
Ένταξη: 03 Αύγ 2012 Δημοσιεύσεις: 27 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2017, 21:33:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα και απο μενα το μεσημερι ημουν σε κηδεια 27χρονης κοπελας συνοδηγος σε μηχανη χωρις κρανος πιωμενοι και οι δυο...
Στην ελλαδα δυστυχως δεν εχουμε παιδεια...
Δεν ειναι δυνατον να γυρναω σαββατο βραδυ και να σταματαω στο πρασινο για να περιμενω να περασει κοπελιτσα ουτε 20 χρονο με κοκκινο (συνεβη προχθες) ουτε που ειδε το φαναρι στη βουλιαγμενης..
Ανεβαζεις κοπελα στη μηχανη-μηχανακι-ποδηλατο δωστης τουλαχιστον το κρανος σου και πηγαινε σαν ανθρωπος... Τι θα πεις στον πατερα της και τη μανα της αν γινει κατι..ειτε γκομενα ειναι ειτε καποιος φιλος μαντραχαλας (οποιοσδηποτε)
Το μονο που μας νοιαζει ειναι ο εγωισμος και η μαγκια εγω γαμαω(συγγνωμη για την εκφραση) και παω με 130 χωρις κρανος πιωμενος περναω και κοκκινο γιατι μπορω και καρφωνομαι στο αμαξι. Καπως ετσι εγινε ξημερωματα κυριακης και φυγαν δυο παιδια.. και οχι μονο αυτοι..αυτο ξερω εγω.
Και παει ο υπουργος παιδειας και υπογραφει εγγυκλιο διαβασα για υποχρεωτικη παρακολουθηση μαθηματων για την ομοφυλοφιλια χωρις δικαιωμα απαλλαγης "λεει" οπως στα θρησκευτικα...........
Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους (αρκει να μην μ ενοχλησουν βεβαια) αλλα αυτο ειναι το προβλημα μας?οτι ειναι να γινει οαλλος θα γινει και χωρις μαθηματα.. το προβλημα της γεννοκτονιας ομως στους δρομους που λεει και ο Ιαβερης δε τους ενδιαφερει..
Μονο στον στρατο θυμαμαι πριν παρουμε αδεια για χριστουγεννα και πασχα μας εβαζαν κλασικο βιντεο με τροχαια ατυχηματα...
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
unclenontas (nontas) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XN (1999)
Ένταξη: 31 Δεκ 2016 Δημοσιεύσεις: 39
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 14:42:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sotirisk έγραψε: | Στην Ελλάδα δεν τηρούμε απλούς κανόνες ασφαλείας, και γι' αυτό έχουμε τα ατυχήματα που έχουμε.
Από τους βασικότερους η οδήγηση στην δεξιά.
Π.χ. χθες στη Μαραθώνος, 207 Rallye κατάφερε να με καθυστερήσει στην αριστερή με το Punto (ήταν και με αυτοκόλλητα PS club). Αν με 150 άλογα καθυστερείς αυτοκίνητο με 95 άλογα είσαι μάλλον άχρηστος οδηγός (το punto χαλαρή οδήγηση και a/c on δηλαδή ... 80 άλογα).
Πολλές φορές θέλω να πάω αργά, και επιλέγω ΤΗ ΔΕΞΙΑ λωρίδα, κρατώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας.
Επίσης δεν κάνω εγωισμούς, αν κάποιος θέλει να με προσπεράσει, κάνω δεξιά. Ακόμη και σε βουνό, βγάζω αλάρμ και σταματάω εντελώς. Δεν έχω λόγο να οδηγάω με κάποιον κολημμένο πίσω μου. Αντίθετα ελάχιστοι κάνουν το ίδιο σε μένα.
Απλοί κανόνες που μας εξασφαλίζουν πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. |
+1000 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|