Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
titovic Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Φεβ 2017 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 02:12:53 Θέμα δημοσίευσης: μεταχειρισμενο peugeot 206 βοηθεια-αποψεις. |
|
|
Καλησπέρα παιδες. Ψαχνομαι και εγω για ενα αμαξακι (το πρωτο μου), εχω βρει ενα peugeot 206 και θελω να μου πειτε γνωμες (κυριως αν αξιζει στην τιμη που το δινει). Το αμαξι το θελω για μεσα στην πολη και αντε κανα ταξιδι που και που. Δεν με νοιαζουν ταχυτητες και αλογα ουτε να το πειραξω. Απλα θελω ενα αξιοπρεπες αμαξι σε αξιοπρεπη τιμη. Στην περιοχη που μενω βρηκα αυτο εδω.
https://www.car.gr/9242148-peugeot-206
Πιστευω πως ειναι καλη τιμη για το αμαξι. Δεν εχω παει να το δω ακομη για να δω τι αλλο χρειαζεται. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι το ενα φαναρι διαφερει απο το αλλο. Λετε να παιζει τιποτα? εννοειτε πως θα το παω σε δικο μου μηχανικο να το ελενξει. για ριχτε μια ματια και πειτε καμια γνωμη γιατι ειμαι και λιγο ψιλοασχετος.
ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostas205 (Κωνσταντίνος) Μέλος

Peugeot 205 1.1 ---> 1.3
Ένταξη: 21 Αύγ 2013 Δημοσιεύσεις: 179
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 12:39:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για την χρήση που το θες μια χαρά θα σου είναι, το 206 έχει πουλήσει, ανταλλακτικά υπάρχουν, οικονομικά service έχει. Τώρα από φωτογραφίες δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Αφού είσαι και κόντα πάνε ριξτου μια ματιά και αν σε ικανοποιεί οπτικά, φαναρά -> μηχανικό -> αγορά.
"If in doubt, flat out" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
titovic Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 13:50:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλα και απο κοντα δεν καταλαβα και πολλα γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο αμαξια. Το ειδα παντως και μεσα φαινετε μια χαρα. απ'εξω κομπλε ειναι μονο το χρωμα λιγο στο καπο εχει ξεφτισει απο το πλυντηριο μου ειπε(φαινεται και στις φωτογραφιες). κατα τ'αλλα φαινεται μια χαρα και οτι για τα λεφτα του ειναι ικανοποιητικη αγορα. Εννοειται πως θα το δει και δικος μου μηχανικος.
Εντομεταξυ μου ειπε οτι αυτο το μοντελο με τα 95 αλογα το βγαλαν μονο για μια χρονια και μετα σταματησαν. Ειναι καλο τωρα αυτο? Απο καταναλωση ξερουμε περιπου τι καιει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 14:43:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
-ευκαιρια λογο αναχωρισεως στο εξωτερικο-
κλασσική πατάτα για να ξεφορτωθείς κακό μεταχειρισμένο
- σε φιλικό 206 του 2002, ατρακάριστο και ίδιο χρώμα, το χρώμα δεν έχει πάθει το παραμικρό... μήπως απλά είχε φάει στούκο και δεν έγινε καλή δουλειά στο βάψιμο; μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο να χαλάσει το εργοστασιακό μεταλλικό χρώμα από πλυντήριο. επίσης φαίνονται κάτι νερά στο χρώμα και στην πόρτα και στο φτερό.
- το μοτέρ όντως ήταν στην παραγωγή για ελάχιστα χρόνια (όχι μόνο ένα) και μπήκε και σε λίγα μοντέλα. νομίζω ελλάδα μόνο στο c4 (πέρα από το 206) το είχαν φέρει, και ίσως και στο 207 στην αρχή. λίγο λάδι πρέπει να το τσιμπάει βγάζει 90 άλογα (όχι 95) και το γεγονός ότι το παράτησαν όπως φαντάζεσαι δεν είναι και η καλύτερη ένδειξη... (μετέπειτα ακολούθησε άλλο μοτέρ με 95 και μετά έδωσαν βάση νομίζω στον 1.2)
- τσέκαρε αν έχει λιονταράκια πάνω σε όλα τα τζάμια του. αν δεν έχει, έχει φάει τράκο στην αντίστοιχη πλευρά.
εδιτ:
κατανάλωση
https://www.spritmonitor.de/en/overview/36-Peugeot/347-206.html?fueltype=2&power_s=89&power_e=91&powerunit=2
~ 7 με 8 λίτρα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kyriakos206gti Νέος χρήστης

206 1.6 16v gti
Ένταξη: 09 Ιούλ 2013 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 14:52:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αμα το παρεις στα 2500 και τα χιλιομετρα του ειναι πραγματικα και εχει κανει μεγαλο σερβις ειναι πολυ καλη επιλογη.. το χρωμα σ εκεινο το σημειο δν ειναι απ τον ηλιο οπως ειναι σε πολλα, και το πισω αριστερο φαναρι που ειναι το παλιο μπορει να του χει σπασει ή να την εχει φαει λιγο εκει. παντως απ τους αρμους δε φαινεται να εχει καποιο καλο τρακαρισμα (χωρις να ειμαι φανοποιος) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
titovic Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 14:55:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντως ενας μπαρμπας ηρθε να μου το δειξει. ο γιος του λεει ειχε παει γερμανια.
Εχεις δικιο. εχει και εκει που λες ξεφτισει το χρωμα γι'αυτο δεν μου φαινετε να ειναι απο τρακα. τι να εγινε τετοια τρακα και να εβαψε το μισο αμαξι?
για τα αλογα δεν ξερω αλλα εχει και μερικα ακομα αμαξια στο car.gr στα 95 αλογα. Γιατι και εγω απ'οτι εψαξα στα 90 επρεπε να ηταν. Μηπως το βγαλαν για λιγο καιρο και μετα σταματησαν στα 95(για καλο ή για κακο θα ηθελα να μαθω αμα ξερει κανεις) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
titovic Μόλις έγραψα

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 15:01:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι στα 2,5 το εριξε και μου ειπε μεγαλο σερβις εκανε τωρα στα κοντα ειναι να κανει το μικρο. Για το φαναρι τον ρωτησα μου ειπε το αλλαξε τους πρωτους μηνες γιατι το μανισιο επερνε σαν υγρασια και δημιουργουσε σα σταγονιτσες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kyriakos206gti Νέος χρήστης

206 1.6 16v gti
Ένταξη: 09 Ιούλ 2013 Δημοσιεύσεις: 68
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Φεβ 2017, 18:32:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νταξει συμβαινει αυτο με το φαναρι, μπορει να σου λεει και σε ολα αληθεια αλλα καλυτερα σε τετοιες περιπτωσεις να εισαι δυσπιστος γενικα.. παντως και καποιο με 1600 κυβικα να παρεις δε θα δεις μεγαλη διαφορα στην καταναλωση ουτε στα τελη ουτε πουθενα. το δικο μου 1600 16v εχει μεση καταναλωση 7.8 κεντρο αθηνα και εθνικη. επειδη στην περιοχη σου δεν ξερω ποσα εχει κοιτα τα κι αυτα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
titovic Μόλις έγραψα

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|