PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aρρυθμια στο ρελαντι peugeot 207 1,4 (16v)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
drteo (ΘΕΟΔΩΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4(16v) (2009)

Ένταξη: 25 Ιαν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιαν 2017, 14:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Aρρυθμια στο ρελαντι peugeot 207 1,4 (16v) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα ειναι η πρωτη φορα που γραφω, εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο μου, τους τελευταιους 6 μηνες.
Το αυτοκινητο οταν το βαζω μπροστα στο ρελαντι μου κανει ενα ανεβοκατεβασμα στις στροφες το οποιο αν το σβησω και το βαλω παλι μπροστα τις περισσοτερες φορες διορθωνεται απο μονο του, τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να χειροτερευει αρκετα σε σημειο που να πρεπει να το σβησω 2-3 φορες για να μην το κανει, και το αυτοκινητο εχει παει συνεργειο 2 φορες το τελευταιο 6 μηνο, εχω κανει και γενικο service, και τo διαγνωστικο δεν βγαζει καποιο προβλημα απο οσο μου εχει πει ο τεχνικος. Εγω εκανα μια ερευνα απο μονος μου και σκεφτομαι την επιλογη να παει αντιπροσωπεια το αυτοκινητο ( κατι που θα ηθελα να αποφυγω για οικονομικους λογους ) ή να αλλαξω τον map sensor που οσο το εψαξα μπορει και να ειναι υπευθυνος για τετοιου ειδους προβληματα. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος με το ιδιο μοντελο αυτοκινητου που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vec (Θοδωρής)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) Dyn (2006)

Ένταξη: 04 Μάρ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2017, 10:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχεις τον πρώτο κινητήρα με τα 90 άλογα πολύ πιθανό να θέλει καθάρισμα η πεταλούδα. Αν το πρόβλημα είναι χειρότερο με τα ηλεκτρικά ανοιχτά, (φώτα, φλας, καλοριφέρ) ή με το φρένο πατημένο, ακόμα πιο πιθανό να ισχύει αυτό που σου λέω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
drteo (ΘΕΟΔΩΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4(16v) (2009)

Ένταξη: 25 Ιαν 2017

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2017, 00:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα δυστιχως αυτο ειναι απο τα πρωτα πραγματα που εκανε ο τεχνικος που το πηγαινω το αυτοκινητο να καθαρισει την πεταλουδα και το προβλημα δεν λυθηκε.. αλλαξα και τον map sensor αυτο το πηρα επανω μου γιατι απο οσο διαβαζα νομιζα οτι θα μπορουσε να ειναι αυτο το προβλημα δεν ειδα φως ουτε με αυτο... ενταξει τι να πω βλαβη που να μην την βγαζουν δυο διαφορετικα διαγνωστικα... δεν βλεπω να εχω επιλογη θα το δρομολογισω για αντιπροσωπεια βρηκα οτι εχει ανοιξει παλι στην κηφισιας, ( γιατι εχω να το παω 3 χρονια αντιποσωπεια ), να δουμε τι θα μου πουν και αυτοι. Και θα ενημερωσω για το θεμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης