Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Blue Cub (Δημοσθενης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002
Ένταξη: 27 Νοέ 2015 Δημοσιεύσεις: 460 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 09:52:53 Θέμα δημοσίευσης: 206CC - Μεσαίο φανάρι φρένων |
|
|
Χθες κατάλαβα ότι μία ψείρα από τη σειρά του μεσαίου φαναριού στοπ έχει καεί. Ανοίγει από κάπου για να αντικατασταθεί; Ξέρουμε τι λαμπάκι παίρνει; Ασχολούμαι με ψείρες, αλλά είμαι ψείρας, δεν μπορώ να ξέρω ότι είναι κουτσοδόντικο!
4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 11:26:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν θυμαμαι καλα εννοεις τη λεντοσειρα πισω?
αν ναι αυτη παει μονοκοματη
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 11:53:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι ρε γαμώτo και το φοβόμουν. Βλέπω τόσους στο δρόμο που έχουν τα μισά καμμένα και μοιάζουν με φαφούτικα χαμόγελα και λέω, μα καλά γιατί δεν τα φτιάχνουν; Εγώ από κει που ξεπαρκάρω έχω βιτρίνα απέναντι και βλέπω πάντα όλες τις λάμπες αν ανάβουν στην όπισθεν, τώρα θα ξενερώνω. Φαντάζομαι όταν γίνει η αρχή ψιλοεπηρεάζει και τα υπόλοιπα εν καιρό σε ευαισθησία προς κάψιμο και των υπολοίπων, ή όχι; Πόσο κυμαίνεται ένα τέτοιο; Των 206 έχει διαφορά στις βάσεις όπως τα άλλα φανάρια;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
poularas (George) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Quicksilver (2002)
Ένταξη: 20 Μάρ 2016 Δημοσιεύσεις: 15 Τόπος: Athens
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 12:37:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως και στο δικό μου που είναι το απλό 206, το τρίτο stop παραείναι "ντελικάτο" και βγαίνει ψιλοδύσκολα, με κίνδυνο μάλιστα να σπάνε πλαστικά από μέσα. Δεν ξέρω αν και του CC είναι έτσι, just saying όμως για να έχετε το νου σας.
Ό,τι να'ναι, το βγάζεις και στο τέλος καταλήγεις να σβήνουν 5 λαμπάκια αντί 1, γιατί ακόμα και να μη σου σπάσει κάτι, παίζει να κουνηθούν λίγο τα υπόλοιπα και να μην κάνουν καλή επαφή. 
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2017, 16:59:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη τα καμπριο μας εχουν θεμα με τα φαναρια μπορειτε να τα βρειτε ειτε μεταχειρισμενα τροπετα ειτε απο εξωτερικο. Το μεσαιο δεν ειναι δυσκολο να βρεθει
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2017, 09:00:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απ ότι με ενημέρωσε ο Giannis307 στο συνεργείο, ψείρες έχω και όχι ledοσειρά και μπορεί να ανοιχτεί κανονικά για να αντικατασταθούν μεμονωμένα, αλλά όντως η ανησυχία βρίσκεται στο αν θα αντέξουν τα κλιψάκια στη βάση.
Οπότε δεν είναι θέμα για το αν είναι κομμάτια ή ολόκληρο, αλλά αν διατίθεσαι να κάνεις το εγχείρημα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2017, 09:50:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Blue Cub έγραψε: | Απ ότι με ενημέρωσε ο Giannis307 στο συνεργείο, ψείρες έχω και όχι ledοσειρά και μπορεί να ανοιχτεί κανονικά για να αντικατασταθούν μεμονωμένα, αλλά όντως η ανησυχία βρίσκεται στο αν θα αντέξουν τα κλιψάκια στη βάση.
Οπότε δεν είναι θέμα για το αν είναι κομμάτια ή ολόκληρο, αλλά αν διατίθεσαι να κάνεις το εγχείρημα... |
Αυτό που σου έγραψα παραπάνω, πας να βγάλεις ένα λαμπάκι που κάηκε, σπάνε τα πλαϊνά. Ό,τι να'ναι φάση μιλάμε. Με αρκετή προσοχή βγαίνει, αλλά και πάλι λόγω και παλαιότητας των πλαστικών, μπορεί να γίνει στραβή. Το δικό μου το έχω βγάλει 1-2 φορές, την 1η είχε κάτι μισοραγισμένα πλαστικά που ίσα ίσα κράταγαν, τη 2η κάποια είχαν σπάσει, τα κόλλησα όσο γινόταν με μια σκληρή κόλλα και τα έβαλα. Αν χρειαστεί να ξαναλλάξω κάτι, βλέπω να τρώει σουτ και να παίρνω άλλο.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2017, 09:53:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ειπαμε αν ο φιλος θελει να ασχοληθει μερακλιδικα στο χερι του ειναι. Επειδη εχω τη δει το επεισοδιο πολλες φορες 2 στις 5 καταληγει θετικο αποτελεσμα.
Αρα για να ειμαι σωστος στην απαντηση στο ερωτημα του:
Ως ανταλλακτικο δεν υπαρχει στη πεζο παει μονοκομματο.
Τεχνικα αν εχει χρονο και "χερι" μπορει να το βγαλει και να αντικαταστησει τα λαμπακια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|