PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206CC - Μεσαίο φανάρι φρένων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002

Ένταξη: 27 Νοέ 2015
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 09:52:53    Θέμα δημοσίευσης: 206CC - Μεσαίο φανάρι φρένων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες κατάλαβα ότι μία ψείρα από τη σειρά του μεσαίου φαναριού στοπ έχει καεί. Ανοίγει από κάπου για να αντικατασταθεί; Ξέρουμε τι λαμπάκι παίρνει; Ασχολούμαι με ψείρες, αλλά είμαι ψείρας, δεν μπορώ να ξέρω ότι είναι κουτσοδόντικο!

4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 11:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν θυμαμαι καλα εννοεις τη λεντοσειρα πισω?

αν ναι αυτη παει μονοκοματη

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 11:53:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι ρε γαμώτo και το φοβόμουν. Βλέπω τόσους στο δρόμο που έχουν τα μισά καμμένα και μοιάζουν με φαφούτικα χαμόγελα και λέω, μα καλά γιατί δεν τα φτιάχνουν; Εγώ από κει που ξεπαρκάρω έχω βιτρίνα απέναντι και βλέπω πάντα όλες τις λάμπες αν ανάβουν στην όπισθεν, τώρα θα ξενερώνω. Φαντάζομαι όταν γίνει η αρχή ψιλοεπηρεάζει και τα υπόλοιπα εν καιρό σε ευαισθησία προς κάψιμο και των υπολοίπων, ή όχι; Πόσο κυμαίνεται ένα τέτοιο; Των 206 έχει διαφορά στις βάσεις όπως τα άλλα φανάρια;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
poularas (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) Quicksilver (2002)

Ένταξη: 20 Μάρ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 12:21:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά λένε ότι είναι sealed , αλλά εδώ ο τύπος το άνοιξε

http://www.peugeot206cc.co.uk/viewtopic.php?f=23&t=13677
(Δεν ξέρω αν επιτρέπονται λινκ απο αλλα φορουμ)
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2017, 12:37:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως και στο δικό μου που είναι το απλό 206, το τρίτο stop παραείναι "ντελικάτο" και βγαίνει ψιλοδύσκολα, με κίνδυνο μάλιστα να σπάνε πλαστικά από μέσα. Δεν ξέρω αν και του CC είναι έτσι, just saying όμως για να έχετε το νου σας.

Ό,τι να'ναι, το βγάζεις και στο τέλος καταλήγεις να σβήνουν 5 λαμπάκια αντί 1, γιατί ακόμα και να μη σου σπάσει κάτι, παίζει να κουνηθούν λίγο τα υπόλοιπα και να μην κάνουν καλή επαφή. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2017, 16:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη τα καμπριο μας εχουν θεμα με τα φαναρια μπορειτε να τα βρειτε ειτε μεταχειρισμενα τροπετα ειτε απο εξωτερικο. Το μεσαιο δεν ειναι δυσκολο να βρεθει

Επιστροφή στην κορυφή
Blue Cub (Δημοσθενης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2017, 09:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ ότι με ενημέρωσε ο Giannis307 στο συνεργείο, ψείρες έχω και όχι ledοσειρά και μπορεί να ανοιχτεί κανονικά για να αντικατασταθούν μεμονωμένα, αλλά όντως η ανησυχία βρίσκεται στο αν θα αντέξουν τα κλιψάκια στη βάση.
Οπότε δεν είναι θέμα για το αν είναι κομμάτια ή ολόκληρο, αλλά αν διατίθεσαι να κάνεις το εγχείρημα...

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2017, 09:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Blue Cub έγραψε:
Απ ότι με ενημέρωσε ο Giannis307 στο συνεργείο, ψείρες έχω και όχι ledοσειρά και μπορεί να ανοιχτεί κανονικά για να αντικατασταθούν μεμονωμένα, αλλά όντως η ανησυχία βρίσκεται στο αν θα αντέξουν τα κλιψάκια στη βάση.
Οπότε δεν είναι θέμα για το αν είναι κομμάτια ή ολόκληρο, αλλά αν διατίθεσαι να κάνεις το εγχείρημα...

Αυτό που σου έγραψα παραπάνω, πας να βγάλεις ένα λαμπάκι που κάηκε, σπάνε τα πλαϊνά. Ό,τι να'ναι φάση μιλάμε. Με αρκετή προσοχή βγαίνει, αλλά και πάλι λόγω και παλαιότητας των πλαστικών, μπορεί να γίνει στραβή. Το δικό μου το έχω βγάλει 1-2 φορές, την 1η είχε κάτι μισοραγισμένα πλαστικά που ίσα ίσα κράταγαν, τη 2η κάποια είχαν σπάσει, τα κόλλησα όσο γινόταν με μια σκληρή κόλλα και τα έβαλα. Αν χρειαστεί να ξαναλλάξω κάτι, βλέπω να τρώει σουτ και να παίρνω άλλο.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2017, 09:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειπαμε αν ο φιλος θελει να ασχοληθει μερακλιδικα στο χερι του ειναι. Επειδη εχω τη δει το επεισοδιο πολλες φορες 2 στις 5 καταληγει θετικο αποτελεσμα.

Αρα για να ειμαι σωστος στην απαντηση στο ερωτημα του:

Ως ανταλλακτικο δεν υπαρχει στη πεζο παει μονοκομματο.

Τεχνικα αν εχει χρονο και "χερι" μπορει να το βγαλει και να αντικαταστησει τα λαμπακια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης