PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Ψυκτικο υγρο για 207 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2015, 08:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρουμε πόσα λίτρα χρειάζεται το κύκλωμα ψύξης του κινητήρα? Υπάρχουν κάπου στο μηχανοστάσιο εξαεριστικά εκτός από το δοχείο διαστολής? Και απλά βγάζεις κάποιο κολάρο για να αδειάσει το κύκλωμα ή έχει και κάποια τάπα αποστάγγισης στο μπλοκ?

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2015, 09:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οσο γνωριζω 6.0 λιτρα παιρνει.Βαλβιδα εχει στα κολλαρα του καλοριφερ τερμα πισω απο το μηχανοστασιο για να κανεις εξαερωση.
Ειναι λιγο δεξια απο το φιλτροκουτι και λιγο αριστερα απο το τυμπανο του σερβο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2015, 11:03:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

Η τελεια εκκενωση γινεται αν βγαλεις 2 κολλαρα.
Το πρωτο ειναι στο κατω μερος του ψυγειου το οποιο ειναι και ευκολο να βρεθει.
Το δευτερο ειναι σκριβως διπλα στην τροχαλια στροφαλου.
Το πρωτο αδειαζει το συστημα ψυξης του καλοριφερ και το δευτερο αδειαζει το μπλοκ του κινητηρα.
Συνολικα οταν ξαναγεμισαμε του κωστα,πηρε κατι παραπανω απο 4 λιτρα.

Επίσης υπάρχει αλλη μια ταπα για εξαερωση δεξια απο το ψευτοκαπακο, πισω απο την αντλια κενου.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 12:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια επειδη πολυ συντομα θα αντικαταστησω το ψυκτικο υγρο στο rallye μου με valeo protectiv 40 και η δουλεια θα γινει σε υπογειο φιλου που ανακατευεται με αυτα θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια για τον συγκεκριμενο κινητηρα ωστε να του δωσω την καταλληλη καθοδηγηση.

Καταρχας το κολλαρο που βρισκεται διπλα στην τροχαλια στροφαλου πρεπει να βγει για να εχουμε την απολυτη αποστραγγιση η αρκει να βγει μονο το κατω του ψυγειου? Πως μοιαζει αυτο το κολλαρο? Ειναι ενα που ενωνεται με ενα αλλο με πλαστικη μουφα?

Η εξαερωση πως πρεπει να γινει? Περιμενουμε να ανοιξει το βεντιλατερ και ανοιγουμε τις βαλβιδες εξαερωσης? Και τις δυο ή την πισω διπλα στο σεβρο? Το καλοριφερ το εχουμε να λειτουργει κατα τη διαδικασια της εξαερωσης? Το δοχειο διαστολη ανοικτο ή κλειστο? makis106 περιμενω την απαντηση σου..Εισαι μανουλα στα DIY εσυ! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
309 lover (Ευθύμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 309 & Peugeot 308 GT

Ένταξη: 08 Νοέ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2015, 19:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνα με τη διαδικασια by servicebox για την εξαερωση προσαρμοζεις ενα εξτρα δοχειακι στο δοχειο διαστολης ωστε να ανεβουν σε υψηλοτερο επιπεδο τα υγρα. Γεμιζεις με παραφλου μεχρι να γεμισει ολο το δοχειο διαστολης και μισο απ το εξτρα δοχειο, περιπου καμια 700ml δηλαδη. Ανοιγεις μια μια ξεχωριστα τις βαλβιδες εξαερωσης και συμπληρωνεις στο δοχειο για να μην πεσει η σταθμη πολυ. Οταν φυγει ολος ο αερας απ τις βαλβιδες εξαερωσης τις κλεινεις. Μετα βαζεις μπροστα το αμαξι και περιμενεις μεχρι να ανοιξουν και να κλεισουν δυο φορες τα βεντιλατερ με ανοιχτο το δοχειο διαστολης συν το εξτρα δοχειακι. Κρατας σταθερη τη σταθμη. Καλο ειναι να κρατας τις στροφες 1500-2000. Αυτο ηταν. Βγαζεις το εξτρα δοχειακι.... αφαιρεις παραφλου μεχρι να ερθει στο μαξ στο δοχειο διαστολης κι εισαι ετοιμος.
Αυτη ειναι η επισημη διαδικασια και την κανω χρονια στα αμαξια μου και παντα γινεται τελεια εξαερωση.
Καλη επιτυχια....
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2016, 22:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To παραφλου στα 207 Thp πρεπει να εχει καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες?
Εσεις ποιο βαζετε?

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2016, 23:44:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

5lt θελει

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tzakos 1 (manthos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rally

Ένταξη: 03 Φεβ 2016
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2016, 19:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
To παραφλου στα 207 Thp πρεπει να εχει καποιες συγκεκριμενες προδιαγραφες?
Εσεις ποιο βαζετε?

Προσωπική μου άποψη,βάλε οργανικό παραφλού.
Είναι βιοδιασπώμενο,έχει ουδέτερο PH,δεν ηλεκτρολύεται κ.τ.λ.

Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2016, 20:46:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σας.
ξέρετε αν το peugeot 307,(1400cc,16valves) έχει ψυγείο λαδιού????
εγώ δε βρίσκω πουθενά. εκτός αν η βάση όπου κουμπώνει το φίλτρο λαδιού (και βιδώνει επάνω στο κάρτερ) (oil housing) έχει και δίοδο νερού για ψύξη.

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2016, 08:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2017, 18:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η peugeot στο owners manual για το 207 λέει για το ψυκτικό υγρό ότι δε χρειάζεται ποτέ αλλαγή;;; Dizzy2

Draining the circuit
The coolant does not have to be
changed.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης