Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Nikossk29 (Nikos) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Νοέ 2016 Δημοσιεύσεις: 5
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 11:18:59 Θέμα δημοσίευσης: Λαμπες για 207 rc |
|
|
Γεια σας παιδιά. Έχω θέμα στο τι λάμπες να επιλέξω για το rc μου.είχα βάλει της Philips με 3700k με 130% περισσότερο φως.είδα πολύ μικρή διαφορά από τα μανισια φώτα.φέγγουν ελάχιστα πιο μακριά αλλά και πάλι με κακή δέσμη και ορατότητα. Κάποιος μου πρότεινε τις diamond vision οι οποίες είναι στα 5000k .τέλος μου είπαν ότι για xenon θα φτάσει πολύ ψηλά η τιμή (180 ευρώ) για ένα καλό σύστημα καθώς τα απλά λένε ότι βγάζουν σφάλματα και μπορεί να κάψει εγκέφαλο .τι μου προτείνετε..; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreasf1 (Ανδρέας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110
Ένταξη: 05 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 514 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 11:51:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν.
Peugeot 2 0 7 | GT HDI | |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 12:04:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι crystal vision της philips ειναι οι καλυτερες λαμπες για rc.Τις εχω δοκιμασει ολες και osram και philips.
Εχουνε πολυ καθαροτερο φωτισμο (πιο λευκο) χωρις να καιγονται.Η δεσμη σου θα παραμεινει ιδια.Φυσικα θα πρεπει και τα φαναρια σου να ειναι σε καλη κατασταση (να μην ειναι κιτρινισμενα).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 12:05:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Andreasf1 έγραψε: | Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν. |
Ανδρεα μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσα εχω δει κιτακια xenon η δεσμη ειναι αλλου για αλλου φωτιζεις ξαφνικα τα δεντρα το φεγγαρι....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 12:32:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.να σημειώσω ότι η δέσμη φωτός φέγγει κοντα.θα ήθελα πιο μακριά καθώς σε σκοτεινούς δρόμους με δυσκολεύει η ορατότητα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 14:54:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikossk29 έγραψε: | Ευχαριστώ για τις συμβουλές.να σημειώσω ότι η δέσμη φωτός φέγγει κοντα.θα ήθελα πιο μακριά καθώς σε σκοτεινούς δρόμους με δυσκολεύει η ορατότητα. |
Αυτο σημαινει οτι απλα τα φαναρια σου θελουν ρυθμιση.
Το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 15:04:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
JDROGAS έγραψε: | Nikossk29 έγραψε: | Ευχαριστώ για τις συμβουλές.να σημειώσω ότι η δέσμη φωτός φέγγει κοντα.θα ήθελα πιο μακριά καθώς σε σκοτεινούς δρόμους με δυσκολεύει η ορατότητα. |
Αυτο σημαινει οτι απλα τα φαναρια σου θελουν ρυθμιση.
Το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο? |
Δεν είναι.όχι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 15:33:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βαζεις το ρυθμιστη δεσμης στην πιο ψηλη θεση στο 0 και μπροστα τα φαναρια εχουνε 2 αλενοβιδες εαν θυμαμαι καλα με τις οποιες στριβοντας της προς τα δεξια θα σηκωθει η δεσμη σου.Προσοχη να μην στραβωνεις τους διερχομενους.
Δοκιμασε νυχτα σε κανενα τοιχο-μαντρα.Φυσικα εαν εχεις ηλεκτρολογο ευκαιρο 2 λεπτα δουλεια ειναι να τα τσεκαρει στο μηχανημα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Andreasf1 (Ανδρέας) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110
Ένταξη: 05 Δεκ 2012 Δημοσιεύσεις: 514 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 15:59:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
JDROGAS έγραψε: | Andreasf1 έγραψε: | Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν. |
Ανδρεα μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσα εχω δει κιτακια xenon η δεσμη ειναι αλλου για αλλου φωτιζεις ξαφνικα τα δεντρα το φεγγαρι.... |
Γιάννη πρεπει να κανονισουμε μια νυχτερινή βόλτα με τα Πεζώ μας τότε στους δρόμους της Καλαμάτας
Να πω πως οι λάμπες μου είναι με μεταλλική βάση και σωστά ρυθμισμένες. Και εννοείται οτι εχω προτεκτοράτα φανάρια (gt).
Peugeot 2 0 7 | GT HDI | |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 16:42:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Andreasf1 έγραψε: | JDROGAS έγραψε: | Andreasf1 έγραψε: | Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν. |
Ανδρεα μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσα εχω δει κιτακια xenon η δεσμη ειναι αλλου για αλλου φωτιζεις ξαφνικα τα δεντρα το φεγγαρι.... |
Γιάννη πρεπει να κανονισουμε μια νυχτερινή βόλτα με τα Πεζώ μας τότε στους δρόμους της Καλαμάτας
Να πω πως οι λάμπες μου είναι με μεταλλική βάση και σωστά ρυθμισμένες. Και εννοείται οτι εχω προτεκτοράτα φανάρια (gt). |
Mαλλον εισαι απο τους λιγους που εχει κανει σοβαρη δουλεια!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 19:01:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
JDROGAS έγραψε: | Βαζεις το ρυθμιστη δεσμης στην πιο ψηλη θεση στο 0 και μπροστα τα φαναρια εχουνε 2 αλενοβιδες εαν θυμαμαι καλα με τις οποιες στριβοντας της προς τα δεξια θα σηκωθει η δεσμη σου.Προσοχη να μην στραβωνεις τους διερχομενους.
Δοκιμασε νυχτα σε κανενα τοιχο-μαντρα.Φυσικα εαν εχεις ηλεκτρολογο ευκαιρο 2 λεπτα δουλεια ειναι να τα τσεκαρει στο μηχανημα. |
Μπροστά εννοείς από πίσω στα φανάρια όταν σηκώνεις το καπω; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 19:47:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε εναν ηλεκτρολογο ισως να στα ρυθμιση με το εργαλειο?γιατι αν τα σηκωνει ο καθενας εκει που θα θελε να χτυπαει το πιο πιθανο ειναι να στραβωνει τους απεναντι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 20:05:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | Σε εναν ηλεκτρολογο ισως να στα ρυθμιση με το εργαλειο?γιατι αν τα σηκωνει ο καθενας εκει που θα θελε να χτυπαει το πιο πιθανο ειναι να στραβωνει τους απεναντι |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 20:13:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikossk29 έγραψε: | JDROGAS έγραψε: | Βαζεις το ρυθμιστη δεσμης στην πιο ψηλη θεση στο 0 και μπροστα τα φαναρια εχουνε 2 αλενοβιδες εαν θυμαμαι καλα με τις οποιες στριβοντας της προς τα δεξια θα σηκωθει η δεσμη σου.Προσοχη να μην στραβωνεις τους διερχομενους.
Δοκιμασε νυχτα σε κανενα τοιχο-μαντρα.Φυσικα εαν εχεις ηλεκτρολογο ευκαιρο 2 λεπτα δουλεια ειναι να τα τσεκαρει στο μηχανημα. |
Μπροστά εννοείς από πίσω στα φανάρια όταν σηκώνεις το καπω; |
Ανοιγεις το καπω και οπως κοιτας το φαναρι απο την επανω μερια του φαινεται ενας λευκος ρυθμιστης με αλεν.Ριξε ενα κλικ (1/4 στροφης)και τσεκαρεις.
Δεν βρισκω φωτο να σου δειξω δες εδω ετσι περιπου ειναι αυτη ειναι απο 308.
http://ahw308.blogspot.gr/2010/03/how-to-align-peugeot-308t-headlamp.html
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2016, 01:21:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ παιδιά.θα δοκιμάσω τις crystal της Philips και βλέπουμε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
driver7 (thanassis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l
Ένταξη: 12 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 262
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2016, 15:26:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Philips Whitevision να δεις αν θέλεις, είναι πολύ ωραίες. Πιο λευκές 4300Κ λένε(και είναι όντως αισθητά πιο λευκές) και στο φανάρι του 207 μου φάνηκε σαν να άνοιξε η δέσμη στο πλάι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|