PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λαμπες για 207 rc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikossk29 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Νοέ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 11:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Λαμπες για 207 rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά. Έχω θέμα στο τι λάμπες να επιλέξω για το rc μου.είχα βάλει της Philips με 3700k με 130% περισσότερο φως.είδα πολύ μικρή διαφορά από τα μανισια φώτα.φέγγουν ελάχιστα πιο μακριά αλλά και πάλι με κακή δέσμη και ορατότητα. Κάποιος μου πρότεινε τις diamond vision οι οποίες είναι στα 5000k .τέλος μου είπαν ότι για xenon θα φτάσει πολύ ψηλά η τιμή (180 ευρώ) για ένα καλό σύστημα καθώς τα απλά λένε ότι βγάζουν σφάλματα και μπορεί να κάψει εγκέφαλο .τι μου προτείνετε..;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 11:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν.

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 12:04:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι crystal vision της philips ειναι οι καλυτερες λαμπες για rc.Τις εχω δοκιμασει ολες και osram και philips.
Εχουνε πολυ καθαροτερο φωτισμο (πιο λευκο) χωρις να καιγονται.Η δεσμη σου θα παραμεινει ιδια.Φυσικα θα πρεπει και τα φαναρια σου να ειναι σε καλη κατασταση (να μην ειναι κιτρινισμενα).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 12:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
Πήγαινε σε ενα μαγαζί που βάζει xenon και δοκιμαστε διάφορα κιτ xenon μέχρι να βρείς αυτο που δεν σου ανάβει μέσα λαμπάκι για καμένη λυχνία. Πανω απο 50€ μαζί με τοποθέτηση δεν παίζει να σου ζητήσουν.

Ανδρεα μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσα εχω δει κιτακια xenon η δεσμη ειναι αλλου για αλλου φωτιζεις ξαφνικα τα δεντρα το φεγγαρι....

Επιστροφή στην κορυφή
Nikossk29 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 12:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.να σημειώσω ότι η δέσμη φωτός φέγγει κοντα.θα ήθελα πιο μακριά καθώς σε σκοτεινούς δρόμους με δυσκολεύει η ορατότητα.
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 14:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikossk29 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.να σημειώσω ότι η δέσμη φωτός φέγγει κοντα.θα ήθελα πιο μακριά καθώς σε σκοτεινούς δρόμους με δυσκολεύει η ορατότητα.

Αυτο σημαινει οτι απλα τα φαναρια σου θελουν ρυθμιση.
Το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο?

Επιστροφή στην κορυφή
Nikossk29 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 15:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Nikossk29 έγραψε:

Αυτο σημαινει οτι απλα τα φαναρια σου θελουν ρυθμιση.
Το αυτοκινητο ειναι χαμηλωμενο?

Δεν είναι.όχι
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 15:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαζεις το ρυθμιστη δεσμης στην πιο ψηλη θεση στο 0 και μπροστα τα φαναρια εχουνε 2 αλενοβιδες εαν θυμαμαι καλα με τις οποιες στριβοντας της προς τα δεξια θα σηκωθει η δεσμη σου.Προσοχη να μην στραβωνεις τους διερχομενους.
Δοκιμασε νυχτα σε κανενα τοιχο-μαντρα.Φυσικα εαν εχεις ηλεκτρολογο ευκαιρο 2 λεπτα δουλεια ειναι να τα τσεκαρει στο μηχανημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 15:59:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Andreasf1 έγραψε:

Ανδρεα μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι οσα εχω δει κιτακια xenon η δεσμη ειναι αλλου για αλλου φωτιζεις ξαφνικα τα δεντρα το φεγγαρι....

Γιάννη πρεπει να κανονισουμε μια νυχτερινή βόλτα με τα Πεζώ μας τότε στους δρόμους της Καλαμάτας Very happy

Να πω πως οι λάμπες μου είναι με μεταλλική βάση και σωστά ρυθμισμένες. Και εννοείται οτι εχω προτεκτοράτα φανάρια (gt).

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 16:42:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasf1 έγραψε:
JDROGAS έγραψε:
Andreasf1 έγραψε:

Γιάννη πρεπει να κανονισουμε μια νυχτερινή βόλτα με τα Πεζώ μας τότε στους δρόμους της Καλαμάτας Very happy

Να πω πως οι λάμπες μου είναι με μεταλλική βάση και σωστά ρυθμισμένες. Και εννοείται οτι εχω προτεκτοράτα φανάρια (gt).

Mαλλον εισαι απο τους λιγους που εχει κανει σοβαρη δουλεια!

Επιστροφή στην κορυφή
Nikossk29 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 19:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Βαζεις το ρυθμιστη δεσμης στην πιο ψηλη θεση στο 0 και μπροστα τα φαναρια εχουνε 2 αλενοβιδες εαν θυμαμαι καλα με τις οποιες στριβοντας της προς τα δεξια θα σηκωθει η δεσμη σου.Προσοχη να μην στραβωνεις τους διερχομενους.
Δοκιμασε νυχτα σε κανενα τοιχο-μαντρα.Φυσικα εαν εχεις ηλεκτρολογο ευκαιρο 2 λεπτα δουλεια ειναι να τα τσεκαρει στο μηχανημα.

Μπροστά εννοείς από πίσω στα φανάρια όταν σηκώνεις το καπω;
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 19:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εναν ηλεκτρολογο ισως να στα ρυθμιση με το εργαλειο?γιατι αν τα σηκωνει ο καθενας εκει που θα θελε να χτυπαει το πιο πιθανο ειναι να στραβωνει τους απεναντι
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 20:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Σε εναν ηλεκτρολογο ισως να στα ρυθμιση με το εργαλειο?γιατι αν τα σηκωνει ο καθενας εκει που θα θελε να χτυπαει το πιο πιθανο ειναι να στραβωνει τους απεναντι

Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2016, 20:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikossk29 έγραψε:
JDROGAS έγραψε:

Μπροστά εννοείς από πίσω στα φανάρια όταν σηκώνεις το καπω;

Ανοιγεις το καπω και οπως κοιτας το φαναρι απο την επανω μερια του φαινεται ενας λευκος ρυθμιστης με αλεν.Ριξε ενα κλικ (1/4 στροφης)και τσεκαρεις.
Δεν βρισκω φωτο να σου δειξω δες εδω ετσι περιπου ειναι αυτη ειναι απο 308.
http://ahw308.blogspot.gr/2010/03/how-to-align-peugeot-308t-headlamp.html

Επιστροφή στην κορυφή
Nikossk29 (Nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2016, 01:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παιδιά.θα δοκιμάσω τις crystal της Philips και βλέπουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2016, 15:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Philips Whitevision να δεις αν θέλεις, είναι πολύ ωραίες. Πιο λευκές 4300Κ λένε(και είναι όντως αισθητά πιο λευκές) και στο φανάρι του 207 μου φάνηκε σαν να άνοιξε η δέσμη στο πλάι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης