PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Moulos (Vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206

Ένταξη: 09 Νοέ 2016
Τόπος: Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2016, 20:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,

Νέο μέλος στο forum. Κυκλοφορώ ένα Peugeot 206 του 06' 1400 κυβικά. Έχω ένα θέμα που μόλις πριν 20 λεπτά μου παρουσιάστηκε αλλά παρεξενεύτηκα πολύ. Έβαλα μπρος το αμάξι, πήγα σπίτι της κοπελιάς μου που απέχει 5-7χλμ, το παρκάρω όλα κομπλέ... ύστερα από 45λεπτά πάω να φύγω και στο πρώτο 5λεπτο αναβόσβηνε όλη την ώρα το λαμπάκι της μηχανής μέχρι να φτάσω σπίτι. Να ενημερώσω ό, τι το αμάξι ούτε παρουσιάσε κάποιο ελάττωμα ούτε κάτι περίεργο, όλα λειτουργούσαν κανονικότατα. Επίσης το έκανε ανεξαρτήτως τις στροφές, ταχύτητα και το αν ημουν σταματημένος. Πριν 3-4 μήνες άλλαξα τα ΜΠΕΚ διότι είχαν πρόβλημα. Έβαλα καινούργια. Γνωρίζετε μήπως κάτι? Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης