PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 12:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Σωπα ρε Shocked Shocked Shocked 115 αλογα Question Question Question Βρωμογκαζο ενα πραγμα Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

Ένταξη: 16 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 14:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και αν ερθει η ωρα της στροφης τι γινετε μου λετε Question Question

Νομίζω ότι θα στρίψει το τιμόνι και έτσι θα στρίψει στην στροφή ... εκτός αν το τιμόνι είναι στα εξτρά ... που δεν νομίζω Shocked Shocked Shocked

Τα ίδια μου έλεγαν και για το Αstra πριν το πάρω και τελικά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μάλλον είναι μύθος τα του στρίβειν για τα αυτοκίνητα δρόμου ... Φυσικά ΔΕΝ μιλώ για το 106rallye/gti τα οποία είναι καθαρόαιμα και εκγενετής καλοστημμένα ... για τους λόγους που όλοι ξέρουμε ... Προσωπικά επειδή οδήγησα και 206, είμαι πλέον σίγουρος ότι το Astra μου δίνει πολύ περισσότερη ασφάλεια στα στροφιλίκια αλλά και στα όρια χωρίς την αίσθηση ότι θα γλιστρήσει ή ότι θα χαθεί σαν να παίζει σε παγοδρόμιο ...

Ασε και το άλλο! Επειδή σε άλλο θέμα (Λιμανάκια) το κατακρίνουμε ... τα οριακά στροφιλίκια είναι επικίνδυνα και απαγορεύονται σε όλους τους δρόμους ... εκτός αν τώρα επιτρέπονται ...

επειδη διαβαζω συχνα τα post σου τα οποια κυμαινονται στο ιδιο κλιμα,για πεσ μας,εχει τελικα το astra κατι που να ειναι χειροτερο απο το 206.γιατι με οσα μας γραφεις πρεπει να ειναι υπεραυτοκινητο σε σημειο που πλεον το σκεφτομαι να παρω μια μερσεντες η ενα αστρα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο?
Επιστροφή στην κορυφή
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 16:24:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

οσο και να μας πληγωνει, η αληθεια ειναι οτι τη μαχη (οχι τον πολεμο) την κερδιζει η Seat., α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα ....

Aν μιλάς για ποιότητα σε VW group να σου θυμίσω ότι το πρόβλημα με τα παράθυρα (τους γρυλους ) το έχει όλο το group εκτός απο την Audi ,και πουλάνε Γερμανική Ποιότητα Evil
DimiP έγραψε:

για να προλαβω και τυχον αλλες απαντησεις απλα λεω πως δεν θα παρω ibiza , απλα θαυμαζω τον τροπο που η seat μπαινει στην αγορα και κερδιζει πελατες.

Και πολύ καλά θα κάνεις ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ....
Oσο για το πόσους κερδίζει να τον θαυμάζεις αλλά τον τρόπο που τους χάνει μην δεις και τρομάξεις .....

Υ.Γ Δεν είμαι υπέρμαχος της Πεζώ και κατήγορος της Seat

Κάτοχος Σέατ για 4 χρονάκια (αν χρειάζεται να εξηγήσω ....το club θα γίνει η μεγαλύτερη λέσχη καραφλών Wink )

Με την ρόδα στον αέρα ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Recifees στις Τρι 11 Νοέ 2003, 19:01:44, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 17:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:
δεν μπορει η Peugeot να αναγγέλει 1.4 με 90!! αλογα κατοπιν εορτης και η Seat να βγαζει topgun προηγουμ γενιας με 101 η 102 και τωρα νεο με 115 αλογα!

Ώπα Δημητράκη. Laughing

Δεν έβγαλε η Seat κανένα καινούριο κινητήρα.

Η Seat Force (θυγατρική της Ελληνικής Αντιπροσωπείας) πήρε ένα Ibiza του έβαλε φιλτροχοάνη, καινούριο πρόγραμα, body kit, χαμήλωμα 3cm, στερεόφωνα και το πλασάρει για νέο μοντέλο.

Καθαρά ελληνική μοντίφα που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group. Αυτούς που θα πάρουν ένα αυτοκίνητο και θ' αρχίσουν τα δρακουλέματα με το καλημέρα.

Το να το συγκρίνεις με το "νέο" 206/1.4, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Εάν αποφασίσει η PeugeotSport και πάρει ένα 206/1.4 και ασχοληθεί μαζί του, το παρουσιάσει στο κοινό, θα υπάρχει έννοια σύγκρισης.

Τώρα, καμία σχέση Wink

εμ , αντε πια να το κανει. αυτο λεω και γω.
αν ασχοληθει και παρουσιασει κανα μινι-πυραυλο θα της πουμε ολοι μπραβο.
με το να συνεχιζει να δινει στους πελατες της κινητηρες "αλλων εποχων" και ονομαστικη ισχυ 75 η αντε 90 αλογων δεν καταλαβαινει πως το χανει το παιχνιδι ;;;
δεν θα θελατε μια εταιρια που να σας σκεφτεται και να κερδιζετε απο αυτην;;
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 19:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
επειδη διαβαζω συχνα τα post σου τα οποια κυμαινονται στο ιδιο κλιμα,για πεσ μας,εχει τελικα το astra κατι που να ειναι χειροτερο απο το 206.γιατι με οσα μας γραφεις πρεπει να ειναι υπεραυτοκινητο σε σημειο που πλεον το σκεφτομαι να παρω μια μερσεντες η ενα αστρα να εχω το κεφαλι μου σιγουρο?

Φίλε μου , όλα τα Post μου κυμαίνονται πάντα στο ίδιο κλίμα...
Είμαι σταθερός στις απόψεις μου ... και στα πιστεύω μου ...
Kαλύτερα να ανησυχείς για άλλους που δεν είναι τόσο σταθεροί στις απόψεις τους ... και άσε με, εμένα να λέω, τα δικά μου ... Wink

Στο κάτω-κάτω εγώ πλέον, απλά λέω την άποψη μου μέσα στις συζητήσεις, ... η οποία μάλλον (και είναι απόλυτα φυσιολογικό) δεν λαμβάνεται και πολύ υπόψην ... Είμαι σε ένα χώρο Φίλων του 206 και είναι επόμενο να υμνείτε το 206 ... το οποίο και το σέβομαι απόλυτα ... και νομίζω ότι δεν έχω έρθει με κανέναν σε αντιπαράθεση τόσο καιρό το αντίθετο πολλές φορές βοηθώ και εγώ όσο μπορώ την προσπάθεια ...

Τώρα θα μου πεις τι ρόλο βαράω εγώ εδώ τελικά ε?
Καλή Ερώτηση ! ! !
Θα σου έλεγα ότι αν ήσουν λίγο ποιο προσεχτικός θα έβλεπες ότι "εγώ έχω ξεφύγει..." ενώ "εσύ μόλις ήρθες..."

Αυτό κάτι σημαίνει... δεν είναι τυχαίο... Rolling eyes Wink
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 23:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
με το να συνεχιζει να δινει στους πελατες της κινητηρες "αλλων εποχων" και ονομαστικη ισχυ 75 η αντε 90 αλογων δεν καταλαβαινει πως το χανει το παιχνιδι ;;;

Από που προκύπτει Δημήτρη ότι το Ibiza είναι μίνι πύραυλος? Επειδή είπαν ότι έχει 115 άλογα. Δεν είπαν όμως σε ποιες στροφές τα αποδίδει και τι γίνεται πριν και μετά από αυτές τις στροφές.

Αναλογίσου ποιος θα έδινε 5+ εκατομύρια για να αγοράσει ένα 206/1400 την στιγμή που με κάτι λιγότερα από 5 μπορεί να πάρει το 206/1600 με 110 αλόγατα. Για να μην σου πω για το Rallye, στα 4 εκατομύρια.

Όσο για το τι δίνει στους πελάτες της η Peugeot? To 206 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που ξεπέρασε το Golf σε πωλήσεις, πανευρωπαϊκά. Κι ας μην στρίβει, και ας τρίζει, και χίλια "ας".

Όσο για τον κινητήρα με τα 90 άλογα. Ο παλιός δεν θα έπαιρνε έγκριση από την Ε.Ε. λόγω ρύπων. Ο ίδιος ακριβώς λόγο που προέκυψε και ο νέος 16V για το 206/1600.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

Ένταξη: 19 Ιούν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 09:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
max έγραψε:

Φίλε μου , όλα τα Post μου κυμαίνονται πάντα στο ίδιο κλίμα...
Είμαι σταθερός στις απόψεις μου ... και στα πιστεύω μου ...
Kαλύτερα να ανησυχείς για άλλους που δεν είναι τόσο σταθεροί στις απόψεις τους ... και άσε με, εμένα να λέω, τα δικά μου ... Wink

Στο κάτω-κάτω εγώ πλέον, απλά λέω την άποψη μου μέσα στις συζητήσεις, ... η οποία μάλλον (και είναι απόλυτα φυσιολογικό) δεν λαμβάνεται και πολύ υπόψην ... Είμαι σε ένα χώρο Φίλων του 206 και είναι επόμενο να υμνείτε το 206 ... το οποίο και το σέβομαι απόλυτα ... και νομίζω ότι δεν έχω έρθει με κανέναν σε αντιπαράθεση τόσο καιρό το αντίθετο πολλές φορές βοηθώ και εγώ όσο μπορώ την προσπάθεια ...

Τώρα θα μου πεις τι ρόλο βαράω εγώ εδώ τελικά ε?
Καλή Ερώτηση ! ! !
Θα σου έλεγα ότι αν ήσουν λίγο ποιο προσεχτικός θα έβλεπες ότι "εγώ έχω ξεφύγει..." ενώ "εσύ μόλις ήρθες..."

Όλοι αναγνωρίζουμε τη προσφορά σου Νίκο στο club. Εμένα αρκετές φορές μάλιστα με έχει βοηθήσει η γνώμη σου, η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη, όπως και των υπολοίπων. Άλλωστε, πιστεύω πως το club έχει την ανάγκη όλων μας για να προχωρήσει.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 11:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Από που προκύπτει Δημήτρη ότι το Ibiza είναι μίνι πύραυλος? Επειδή είπαν ότι έχει 115 άλογα. Δεν είπαν όμως σε ποιες στροφές τα αποδίδει και τι γίνεται πριν και μετά από αυτές τις στροφές.

Αναλογίσου ποιος θα έδινε 5+ εκατομύρια για να αγοράσει ένα 206/1400 την στιγμή που με κάτι λιγότερα από 5 μπορεί να πάρει το 206/1600 με 110 αλόγατα. Για να μην σου πω για το Rallye, στα 4 εκατομύρια.

Όσο για το τι δίνει στους πελάτες της η Peugeot? To 206 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που ξεπέρασε το Golf σε πωλήσεις, πανευρωπαϊκά. Κι ας μην στρίβει, και ας τρίζει, και χίλια "ας".

Όσο για τον κινητήρα με τα 90 άλογα. Ο παλιός δεν θα έπαιρνε έγκριση από την Ε.Ε. λόγω ρύπων. Ο ίδιος ακριβώς λόγο που προέκυψε και ο νέος 16V για το 206/1600.

???????
..........
οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 15:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και αν ερθει η ωρα της στροφης τι γινετε μου λετε Question Question

Νομίζω ότι θα στρίψει το τιμόνι και έτσι θα στρίψει στην στροφή ... εκτός αν το τιμόνι είναι στα εξτρά ... που δεν νομίζω Shocked Shocked Shocked

Τα ίδια μου έλεγαν και για το Αstra πριν το πάρω και τελικά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μάλλον είναι μύθος τα του στρίβειν για τα αυτοκίνητα δρόμου ... Φυσικά ΔΕΝ μιλώ για το 106rallye/gti τα οποία είναι καθαρόαιμα και εκγενετής καλοστημμένα ... για τους λόγους που όλοι ξέρουμε ... Προσωπικά επειδή οδήγησα και 206, είμαι πλέον σίγουρος ότι το Astra μου δίνει πολύ περισσότερη ασφάλεια στα στροφιλίκια αλλά και στα όρια χωρίς την αίσθηση ότι θα γλιστρήσει ή ότι θα χαθεί σαν να παίζει σε παγοδρόμιο ...

Ασε και το άλλο! Επειδή σε άλλο θέμα (Λιμανάκια) το κατακρίνουμε ... τα οριακά στροφιλίκια είναι επικίνδυνα και απαγορεύονται σε όλους τους δρόμους ... εκτός αν τώρα επιτρέπονται ...

Φίλε MAX.

Ο Νίκος είναι ένας από τους ανθρώπους που "ευθύνετε" για την ύπαρξη αυτού εδώ του Forum & του Club.

Είχε το 206 και τώρα έχει το Astra!! Καί έχει το δικαίωμα (όπως το έχουμε όλοι μας άλωστε ) να εκφράζει την άποψη του, ήτε είναι θετική για το 206 ήτε όχι!!

Φιλικά

Γιώργος

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 16:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι θα μας άρεσε να υπάρχει peugeot force σε λογικές
τιμές Laughing και σίγουρα καλύτερος 1400αρης από αυτόν με τα 75. (τα 90 σαν νούμερο από μόνα τους ακούγονται λίγα για τον καινούργιο να δούμε τι ψάρια θα πιάνει...)

εγώ σίγουρα θα ήθελα μια έκδοση 206 rallye χωρίς ηλεκτρονικό γκάζι Wink

το Ibiza δείχνει ωραίο αλλά σίγουρα τουλάχιστον ακριβό για seat 1400 Exclamation

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 21:26:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Νομίζω ότι θα μας άρεσε να υπάρχει peugeot force σε λογικές
τιμές Laughing και σίγουρα καλύτερος 1400αρης από αυτόν με τα 75. (τα 90 σαν νούμερο από μόνα τους ακούγονται λίγα για τον καινούργιο να δούμε τι ψάρια θα πιάνει...)

το Ibiza δείχνει ωραίο αλλά σίγουρα τουλάχιστον ακριβό για seat 1400 Exclamation

μείνε ανήσυχος.....
αποκλείεται να βγάζει μόνο (...) 90 άλογα....
υπολογίζω οτι τα δυναμόμετρα θα δείξουν 92-95 άλογα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 03:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:

αν εβγαινε κατι τετοιο πιστευεις πως θα ειχε συμφερον η peugeot???
μετα κανενας δεν θα επερνε καποιο μετεπειτα μοντελο γιατι με αυτο θα ευχαριστουσε τον καθε πελατη που θα ηθελε να εχει ομορφο και γρηγορο αυτοκινητο.ασε που θα κοβοταν πολυ πριν η παραγωγη των 106. Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 08:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι εκεί το θέμα. Το ηλεκτρονικό γκάζι εκμηδενίζει τους ρύπους, μειώνει την κατανάλωση, αυξάνει την ζωή στο λιπαντικό και στον καταλύτη (μηδενικοί άκαυστοι ρύποι), και άλλα συνεπεία αυτών.
Το 107 που έρχεται θα έχει και γρήγορη έκδοση, αλλά πιθανότατα θα διαπνέεται από τη νέα παγκοσμιοποιημένη αυτοκινητιστική φιλοσοφία.
Το 106Rallye δεν θα επαναληφθεί, δυστυχώς! Υπό αυτό το πρίσμα λυπάμαι που δεν είμαι κάτοχος Rallye. Ένας θρύλος, ο τελευταίος των Μοϊκανών. Καθαρόαιμο GTi σχεδόν έτοιμο για αγώνες, για όλα τα βαλάντια.

Δείτε την τελευταία κίνηση της Peugeot. Εκεί που κατηγορούσαμε την Renault που μετά το Clio Williams μας ξενέρωσε με το πολιτισμένα ταχύτατο Clio Sport, να και η Peugeot που απαντά με το εξίσου... πολιτισμένο 206RC. Για να μπορούν να στρίβουν γρήγορα (ή μάλλον "σχεδόν γρήγορα") και οι άσχετοι...
Ευτυχώς βέβαια που υπάρχει πάντα η λύση της Peugeot Sport για τους αμετανόητους οπαδούς της κλασσικής γαλλικής σχολής.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:30:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
TONY PAP έγραψε:

αν εβγαινε κατι τετοιο πιστευεις πως θα ειχε συμφερον η peugeot???
μετα κανενας δεν θα επερνε καποιο μετεπειτα μοντελο γιατι με αυτο θα ευχαριστουσε τον καθε πελατη που θα ηθελε να εχει ομορφο και γρηγορο αυτοκινητο.ασε που θα κοβοταν πολυ πριν η παραγωγη των 106. Wink Wink

Το 206 ραλλυ θα μπορούσε να βγει τώρα με το τέλος του 106.

Βασικά το τι θέλουμε εμείς δεν είναι σίγουρο οτι συμφέρει και τις εταιρείες.
Εγώ θα ήθελα να μπορούσα να παραγγείλω πχ 206 1,6 γυμνό Exclamation
και να παραγγείλω τον εξοπλισμό που θέλω από την αρχή Arrow
δισκόπλακες ...mm , ανάρτηση - ελατήρια ..., σχέσεις ..., εκκεντροφόρους,πρόγραμμα,εξάτμιση, καθίσματα,ταμπλό,τιμόνι, ζαντολάστιχα.... κλπ (θυμίζει playstation !!!)

Φυσικά επειδή αυτό δεν είναι εφικτό Twisted evil τα σκάμε εκ των υστέρων
σε βάλε βγάλε και πληρώνουμε δύο και τρείς φορές ανταλλακτικά - αξεσουαρ - βελτιωτικά Confused κάνοντας πειράματα είτε επιτυχημένα είτε αποτυχημένα ....

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:

αν εβλεπες την ημερομηνια ενταξης μου στο club θα καταλαβαινες οτι δεν εχω "μολις ερθει" οπως λες.δεν εισαι και πολυ πιο παλιος απο μενα.βεβαια εχεις περισσοτερα post αλλα αυτο δεν μου λεει και κατι.αν ειχα το χρονο να αφιερωσω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειχα ξεπερασει.
τελος παντων δεν εχω την διαθεση να ανοιξω κοντρα μαζι σου.αλλωστε διαβαζω αυτα που γραφεις και βλεπω οτι εχεις πολλα να πεις.απλα πιστευω οτι σε μερικα θεματα η αντπαραθεση και η συγκριση αστρα-206 που κανεις συνεχεια δεν εχει να προσφερει τιποτα.οπως ειπες και εσυ αλλωστε αυτο ειναι club ιδιοκτητων 206 οποτε οι συνεχεις αναφορες σου στο αστρα πιστευω οτι αφηνει αδιαφορους τους περισσοτερους.
αυτη ειναι η γνωμη μου,φιλικα παντα
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:

αν εβλεπες την ημερομηνια ενταξης μου στο club θα καταλαβαινες οτι δεν εχω "μολις ερθει" οπως λες.δεν εισαι και πολυ πιο παλιος απο μενα.βεβαια εχεις περισσοτερα post αλλα αυτο δεν μου λεει και κατι.αν ειχα το χρονο να αφιερωσω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειχα ξεπερασει.

Οχι μονο 2 χρονια διαφορα εχετε...Ενταξει τι να λεει......

Φιλε max διαβαζε λιγο πιο προσεκτικά.Σου απαντησε κι αλλος και σου εξήγησε τα πραγματα πως εχουν

Ο Νίκος είναι ένας από τους ανθρώπους που "ευθύνετε" για την ύπαρξη αυτού εδώ του Forum & του Club.

Είχε το 206 και τώρα έχει το Astra!! Καί έχει το δικαίωμα (όπως το έχουμε όλοι μας άλωστε ) να εκφράζει την άποψη του, ήτε είναι θετική για το 206 ήτε όχι!!

Φιλικα παντα οπως και εσυ......

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 09:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:

τελος παντων δεν εχω την διαθεση να ανοιξω κοντρα μαζι σου.αλλωστε διαβαζω αυτα που γραφεις και βλεπω οτι εχεις πολλα να πεις.απλα πιστευω οτι σε μερικα θεματα η αντπαραθεση και η συγκριση αστρα-206 που κανεις συνεχεια δεν εχει να προσφερει τιποτα.οπως ειπες και εσυ αλλωστε αυτο ειναι club ιδιοκτητων 206 οποτε οι συνεχεις αναφορες σου στο αστρα πιστευω οτι αφηνει αδιαφορους τους περισσοτερους.
αυτη ειναι η γνωμη μου,φιλικα παντα

Αφήστε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις ρε παιδιά, όλων όσων βρίσκονται εδώ σκοπός είναι να ανταλλάξουμε απόψεις γνώσεις για το 206 αλλά και την αυτοκίνηση γενικότερα και να αποκτήσουμε μια ίσως πιο δυνατή φωνή όσων αφορά την αντιμετώπιση που έχουν τα αυτοκινητάκια μας από το επίσημο δίκτυο της Peugeot.
Πιστεύω πως όλων μας κοινός στόχος είναι να κάνουμε το 206 CLUB πιο ισχυρό, οπότε δεν χρειάζονται ούτε διαμάχες ούτε αντιπαραθέσεις αλλά προσπάθεια για τον κοινό στόχο.
Επιστροφή στην κορυφή
max 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.1 XT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 10:04:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

Οχι μονο 2 χρονια διαφορα εχετε...Ενταξει τι να λεει......

Φιλε max διαβαζε λιγο πιο προσεκτικά.Σου απαντησε κι αλλος και σου εξήγησε τα πραγματα πως εχουν

Φιλικα παντα οπως και εσυ......

αν μου εξηγουσες πως προεκυψαν τα δυο χρονια διαφορα καλα θα ηταν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ποσος με ενδιαφερει ας ηταν και 100 χρονια πιο μπροστα απο μενα το ιδιο μου κανει.

το οτι ευθυνεται για την υπαρξη του club δεν το αμφισβητω και μπραβο του για τον πολυ χρονο που εχει αφιερωσει.

οπως γραφεις και εσυ εχει το δικαιωμα να γραφει την αποψη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη.εμενα δεν με πειραζουν τα αρνητικα σχολια γιατι ουτε διευθυντης πωλησεων της πεζω ειμαι,ουτε εχω καποιο συμφερον.αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club.
Επιστροφή στην κορυφή
vangsgr (Vangelis)
Μέλος
Μέλος

206xs 1,6(16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 10:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:

αν μου εξηγουσες πως προεκυψαν τα δυο χρονια διαφορα καλα θα ηταν,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα,ποσος με ενδιαφερει ας ηταν και 100 χρονια πιο μπροστα απο μενα το ιδιο μου κανει.

το οτι ευθυνεται για την υπαρξη του club δεν το αμφισβητω και μπραβο του για τον πολυ χρονο που εχει αφιερωσει.

οπως γραφεις και εσυ εχει το δικαιωμα να γραφει την αποψη του ειτε θετικη ειτε αρνητικη.εμενα δεν με πειραζουν τα αρνητικα σχολια γιατι ουτε διευθυντης πωλησεων της πεζω ειμαι,ουτε εχω καποιο συμφερον.αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club.

Το τυρί κουμπάρε Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 11:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

max έγραψε:
αυτο που ενοχλει και καταντα κουραστικο οπως προειπα και παραπανω ειναι οι συνεχεις συγκρισεις που κανει με το αστρα.γιατι νομιζω οτι δεν ενδιαφερει κανεναν αν τριζει το αστρα η αν στριβει καλυτερα απο το 206 η οτι δεν ξερω και γω τι.....αν αρχισει να γραφει ο καθενας τις εμπειριες του εδω μεσα για ο,τι αμαξι εχει οδηγησει καλυτερα να το κλεισουμε η να το μετανομασουμε το club σε κατι αλλο και οχι σε 206 club.

φίλε μου έχεις δίκιο ... απόλυτο ... Smile
πάω πάσο ... Smile
την κάνω με ελαφρά πηδημάτακια ... για άλλα φόρουμ ... Smile
γεια σας ... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης