PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

kent pt12 σε 1.3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alexcrete (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 27 Μάϊ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Αύγ 2016, 18:42:33    Θέμα δημοσίευσης: kent pt12 σε 1.3 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα!!Ξερει κανεις αν θελει πιστονια για συνπιεση ο κεντροφορος ? Τα μαμα εχει πανω.. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2016, 03:19:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται πως μπαινει...
Με μολις 3mm στο ΑΝΣ μαλιστα δουλευει και στα μαμα σημαδια. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alexcrete (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Αύγ 2016, 08:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω φιλε μου!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Αύγ 2016, 12:02:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα να ξερεις,με τα μαμα πιστονια,οτιδηποτε πανω απο 280-285 μοιρες,7μιση βυθισμα εκκεντροφορου και πανω απο 2mm στο ΑΝΣ,κατα 90% θα βρισκει οπότε ή κανεις τσεπες στα μαμα πιστονια ή ψαχνεις για κατι ηπιοτερο.
Επισης μην νομιζεις οτι οσο αγριοτερο εκκεντρο βρεις,τοσο το καλυτερο μιας και ηδη το 1300αρι μοτερ ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια σε αποδοση ψηλα οπότε αν βαλεις εναν πολυ αγριο εκκεντροφορο,πολυ απλά θα παθεις ζημια,ειτε απο μπιελα,ειτε απο ελατηριο βαλβιδας ή γενικοτερα απο κατι που θα εξαρταται αμεσα απο το πολυ στροφαρισμα. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alexcrete (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2016, 12:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εβαλα κορμο 1.6 8β και τον κεντ .. εβαλα χοντρη φλατζα γτ ανοιγει πολυ .. αλλα πηρε μπροστα στα χαμηλα ρεταρει και δεν κραταει ρελαντι.. μετα δεν ξαναπηρε.. δεν χτυπουσε καθολου και ειναι στα μαμα συμαδια.. καμια ιδεα?
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2016, 18:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς λίγη συμπίεση παραπάνω, χρόνισμα και διάκενα εκεί που λέει ή κεντ, καθώς και πρόγραμμα, δεν θα δουλέψει ο pt12.

Επίσης το τσιπ του 1300 έχει πολύ αβάνς για τον 16άρη κορμό.

Ελπίζω να βοήθησα. 😉

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
alexcrete (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2016, 21:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμπιεση εχει.. και εξηγιτε να ρεταρει απο το chip και το ρελαντι?
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2016, 21:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο pt12 δεν είναι plug & play, θέλει όλα αυτά που έγραψα πιο πάνω για να παίξει.

Θα έχει ψιλοασταθές ρελαντί, είναι φυσιολογικό λόγω μεγάλου όβερλαπ.

Τώρα τα ρεταρίσματα δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά, μήπως δεν έχεις συνδέσει τα μπουζοκαλώδια με τη σωστή σειρά;

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
alexcrete (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2016, 11:02:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι σωστα ειναι και ρελαντι καθολου δεν κραταει φιλε. Τα αλλα που μου πες ειναι οκ.. μπορει να ναι απο τον εγκεφαλο?
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2016, 14:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κατάλογος δίνει τον Pt12 με 310 μοίρες διάρκεια, αυτό σου ρίχνει τη δυναμική συμπίεση στα τάρταρα! Shocked

Για να δουλέψει χρειάζεται όλα αυτά που γράφω πιο πάνω, συν πιστόνια για 12 συμπίεση, με τσέπες για τις βαλβίδες.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
alexcrete (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Σεπ 2016, 17:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε κανει τσεπες γιατι θα χτυπουσε σιγουρα.. πηρε μπροστα δεν ακουστηκε να χτυπαει καθολου .. μονο το ρεταρισμα.. θα δω αμα ειναι απο τον εγκεφαλο και βλεπουμε..
Επιστροφή στην κορυφή
alexcrete (Αλεξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.3

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Οκτ 2016, 11:23:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτιση... με το ρυθμιζομενο γραναζι πως θα το χρονισω προπορια ? Γτ δεν εχω σημαδια...
Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Οκτ 2016, 17:20:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχικά βάζεις διάκενο βαλβίδων 0.25 εισαγωγή - εξαγωγή, τόσο λέει η Κεντ για τον PT12.

Μετά, είναι σχετικά εύκολα τα πράγματα γιατί ο PT12 είναι συμμετρικός.

Με έναν κύλινδρο στο ΑΝΣ, παίζεις με το γρανάζι ώστε να έχει το ίδιο βύθισμα η βαλβίδα εισαγωγής με την εξαγωγής (στο ΑΝΣ πάντα).

Αυτή είναι η βασική ρύθμιση και μπορείς μετά να παίξεις με 3-4 μοίρες αργοπορεία ή προπορεία.

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης