PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιεργος θορυβος 207 rc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggelis le mans (Vaggelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 le mans series

Ένταξη: 30 Μάρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2016, 22:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Περιεργος θορυβος 207 rc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια!!ακουω εναν περιεργο θορυβο τυπου"τακ" στο ρελαντι.δηλαδη οταν ειμαι σταματημενος κ το αμαξι δουλευει ρελαντι πατοντας κ αφηνοντας το γκαζι με λιγες στροφες ακουω μετα απο 1-2 δευτ ενα "τακ".σαν να ξεκολαει κατι καταλαβαινω..τι μπορει να ειναι;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2016, 23:14:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eαν αυτο στο κανει γενικοτερα στο πατα-ασε τσεκαρε μηπως εχει σπασει η κατω βαση στο σασμαν.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 le mans series

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 06:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
Eαν αυτο στο κανει γενικοτερα στο πατα-ασε τσεκαρε μηπως εχει σπασει η κατω βαση στο σασμαν.

Θα το τσεκαρω σημερα!!αν και μου φαινεται οτι ερχεται ο θορυβος απο τη μηχανη..υπαρχει περιπτωση να ειναι καμια βαλβιδα που κολλαει;;
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 09:31:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκολιασμένη καδένα/τεντωτήρας
https://www.youtube.com/watch?v=JAAbls5LiVY

Νορμαλ σκαμπίλισμα καδένα/τεντωτήρα. Πρωινός ήχος. Αν σου κάνει έτσι ζεστό, δές προηγούμενο
https://www.youtube.com/watch?v=5CFbzj45M5k

Όλοι οι ήχοι μαζεμένοι. Το σκαμπίλισμα είναι απο τεντωτήρα/καδένα και το τικιτικι ειναι απο αντλία κενού.
https://www.youtube.com/watch?v=Mm5OdojmnWs

Διάλεξε και πάρε.
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 le mans series

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 10:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι οχι καδενα και τα σχετικα τα ειχα αλλαξει προσφατα!μου κανει ενα τακ οταν αφηνω κ παταω το γκαζι στο ρελαντι.δεν ειναι παντως βαση του σασμαν.θα βαλω εναν φιλο να το κανει κ θα ειμαι μπροστα στο μοτερ για να δω απο που ερχεται.καποιος μου ειμαι οτι μπορει να ειναι wastegate η η σκαστρα
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 le mans series

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 10:29:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι οχι καδενα και τα σχετικα τα ειχα αλλαξει προσφατα!μου κανει ενα τακ οταν αφηνω κ παταω το γκαζι στο ρελαντι.δεν ειναι παντως βαση του σασμαν.θα βαλω εναν φιλο να το κανει κ θα ειμαι μπροστα στο μοτερ για να δω απο που ερχεται.καποιος μου ειμαι οτι μπορει να ειναι wastegate η η σκαστρα
Επιστροφή στην κορυφή
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 le mans series

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Σεπ 2016, 14:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα παιδια το τακ ακουγεται απο την σκαστρα.οταν μαρσαρω ειτε ελαφρα ειτε δυνατα λιγο πριν πεσουν οι στροφες στο ρελαντι ακουγεται ενα τακ απο κει μεσα.μαλλον σα να σφραγγιζει η βαλβιδα.λογικα θα χρειαστω σκαστρα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης