Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pipinais (spiros) Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)
Ένταξη: 29 Μάρ 2015 Δημοσιεύσεις: 51 Τόπος: lamia
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2016, 09:56:33 Θέμα δημοσίευσης: 106-Σασμαν η κατι αλλο??? |
|
|
καλημερα σε ολα τα μελη!εδω και πολυ καιρο εχω ενα προβλημα με το αμαξι μου 106 16v και δεν μπορω να βρω ακρη!
εχω ενα εντονα τρεμουλο στο πατωμα του αυτοκινητου και γενικα σε ολο το αυτοκινητο οταν ζοριζω,ανοιγω,τις ταχυτητες!
ειδκα σε ανηφορες και ο λεβιες κανει μπρος πισω συνεχεια συνεχεια σε καθε ζορισμα...αν πιγαινω με σταθερη ταχυτητα δεν κανει τπτ.
το μονο που ξερω ειναι οτι θελω κρεμαριερα και γιαυτο νιωθω καποια χτυπημετα στα πεταλ οταν ειμαι σε κακοτραχαλο δρομο και γενικα το νιωθω λιηο σκορπιο μπροστα!ομως με το τρεμουλο?δε νομιζω να φταιει η κρεμαριερα που εχει κενα!
εχουν αλλαχτει:ημιαξονια και τα δυο σε καινουρια,οι δυο βασεις που ειναι στο μοτερ και η βαση κοντρα σασμαν σε powerflex...,τα συνεμπλοκ και καινουριες αναρτησεις...γενικα ειναι ολα αλλαγμενα απο κατω!
γιαυτο σκεφτομαι μηπως ειναι κατι μεσα στο σασμαν??
μηπως εχει στραβωσει κατι μεσα και μου το βγαζει ετσι σε τρεμουλο?
εχει παθει κανεις κατι τετοιο?
και τελος ξεχασα να πω οτι με σταθερη πορεια,αν στριψω λιγο το τιμονι δεξια κανει ενα σθντονισμο που τον καταλαβαινω στα πεταλ!οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ) Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2016, 22:11:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως εχει κοψει κανα πατωμα στην βαση σαζμαν την κοντρα?
γενικοτερα ελεγξε ολες τις βασεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pipinais (spiros) Νέος χρήστης

peugeot 106 gti (2002)
Ένταξη: 29 Μάρ 2015 Δημοσιεύσεις: 51 Τόπος: lamia
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2016, 10:03:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|