PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δυσκολία εκκίνησης με ζεστό κινητήρα 207 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2016, 21:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οτι ζεστο μαλακιζεται δειχνει αντλια χαμηλης....τωρα υπαρχουν και αλλα αιτια που μπορει να κανει τετοιες τζιριτζαντζουλες...αλλα αυτα μονο με το διαγνωστικο επανω θα μπορεσουμε να τα διελευκανουμε.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2016, 11:32:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς μεγαλη μου εκπληξη ανοιξα σημερα το καπακι της αντλιας για να συγκρινω το part number με αυτο μιας μεταχειρισμενης που περιμενω και διαπιστωσα οτι φοραω αντλια με κωδικο 96 570 359 80 παραγωγης 2005 η οποια σε αναζητηση βρηκα οτι φοριεται σε 1.4/1.6 ατμοσφαιρικα Exclamation Υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει απο το εργοστασιο με αυτην ή αλλαχθηκε στην πορεια? Επισης γραφει σε αυτοκολλητο με μεγαλα γραμματα "C SAMPLE".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2016, 11:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salamanque_207 έγραψε:
salamanque_207 έγραψε:
Μου το παρουσιαζει κι εμενα αυτο αλλα λεφτα για αντλια δεν περισσευουν αυτη την περιοδο. Θα λειψουν απο πιο σημαντικα πραγματα δλδ. Να το αφησουμε οπως ειναι αφου η αντλια δουλευει κανονικα σαν λειτουργια ή καποια στιγμη θα χειροτερεψει αυτο το πραγμα και δε θα παιρνει μπροστα?? Και κατι αλλο: Γιατι οταν ειναι κρυο παιρνει αμεσως? Πως ανεβαζει πιεση η μπεκιερα οταν ειναι κρυο? Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε απαντηση απο οποιο παιδι γνωριζει κατι σχετικο.

Rolling eyes Exclamation anybody?? Οι γκουρου του φορουμ salex, Gianis307 εχουν καμια γνωμη? Προς το παρον το αντιμετωπιζω κι εγω ανοιγοκλεινοντας διακοπτη 2 φορες και στην τριτη μιζαρω.

Εχω απαντησει πιο πανω για το προβλημα σου. ΕΙναι στην αντλια χαμηλης η αντεπιστροφη. Τωρα τι να γινει ουτε εμενα μου περισευαν ουτε ηθελα να την αλλαξω αλλα δε γινεται ετσι ειναι η ζωη... τωρα γιατι το κανει ζεστο και οχι κρυο δε ξερω πιθανο κρυο να στελενι η αντλια απο πριν εχοντας καταλαβει οτι εχει περασει ωρα/μερα απο τη τελευταια φορα. Ενω ζεστο να θελει 2 τρεις φορες το κλειδι για να το αναγκασεις εσυ να γεμισει το κυκλωμα που εχει αδειασει λογω αντεπιστροφης. Αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2016, 21:24:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαξα σημερα την αντλια με μια μεταχειρισμενη και ολα μια χαρα. Ευχαριστω τον mathanas που μου ανοιξε τα ματια Smile
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2016, 21:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

puglover έγραψε:
Αλλαξα σημερα την αντλια με μια μεταχειρισμενη και ολα μια χαρα. Ευχαριστω τον mathanas που μου ανοιξε τα ματια Smile

Thumbs Up Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
puglover 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2016, 21:41:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

JDROGAS έγραψε:
puglover έγραψε:

Thumbs Up Thumbs Up

Γιαννη την αντλια αυτη θα τη δουλεψω μονο με 100αρα για να μη χαλασω την παραδοση...

Το r/cd ηθελε μια δωρεαν κωδικοποιηση με το διαγνωστικο γιατι εκανε ενα ρυθμικο μπιπ απο τα ηχεια παραλληλα με τον ηχο.
Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Σεπ 2016, 23:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται 100αρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης