Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
puglover Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 485
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 16:02:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Του αλλουνού του έλιωσε TDIτου 2015 σε ταξίδι επειδή βούλωσε το 1 μπεκ. Η VW του έκανε πατ πατ στην πλάτη και του είπε συγγνώμη φίλε μου, δεν έχουν εγγύηση τα μπεκ γιατί είναι αναλώσιμα. Πλήρωσε για ένα μοτέρ τώρα. |
Αποδεδειγμενο αυτο? Ελλαδα ή εξωτερικο? Δυσκολευομαι να το πιστεψω γιατι εχω φιλο μεσα στην καρεντα στο μαρουσι και μου λεει οτι περνανε εγγυησεις με ευκολια. Μηπως το TDI ηταν πειραγμενο και βρηκαν πατημα να μην το περασουν εγγυηση? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 16:23:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ta lexus αγαπη εχουν 6 χρονια ολικη εγγυηση και +3 για μπαταρια αν θυμαμαι καλα.\προτεινομενη αλλαγη στα 12.
θα το ξανακοιταξω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ) Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 17:43:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
puglover έγραψε: | salex έγραψε: | Του αλλουνού του έλιωσε TDIτου 2015 σε ταξίδι επειδή βούλωσε το 1 μπεκ. Η VW του έκανε πατ πατ στην πλάτη και του είπε συγγνώμη φίλε μου, δεν έχουν εγγύηση τα μπεκ γιατί είναι αναλώσιμα. Πλήρωσε για ένα μοτέρ τώρα. |
Αποδεδειγμενο αυτο? Ελλαδα ή εξωτερικο? Δυσκολευομαι να το πιστεψω γιατι εχω φιλο μεσα στην καρεντα στο μαρουσι και μου λεει οτι περνανε εγγυησεις με ευκολια. Μηπως το TDI ηταν πειραγμενο και βρηκαν πατημα να μην το περασουν εγγυηση? |
επειδή και εγώ εργάζομαι εντος του κλάδου,και έχω περάσει παρα πολλες εγγυήσεις για μπεκ/τουρμπίνες κτλπ,δε μπορω να δεχτώ οτι σε αμαξι ενος ετους δεν καλύπτουν την ζημιά.συνήθως είναι στο χέρι του αντιπροσώπου πως θα το περάσει και μάλλον δεν ¨γουστάρει" να ασχοληθεί γιατί ως γνωστόν ο αντιπρόσωπος στις περισσότερες περιπτώσεις μπαίνει "μέσα" με τις εγγυήσεις.
απόψη μου είναι πάντως να κυνηγήσει το θέμα με συνηγορο πολιτη κτλπ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
salex (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

3008 (ex 207 GT)
Ένταξη: 21 Οκτ 2006 Δημοσιεύσεις: 2596 Τόπος: Παλλήνη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 18:37:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά αυτά που λέτε γίνονταν κάποτε. Δεν γίνονται πλέον γιατί κάθε κατάστημα λογοδοτεί για τις σοβαρές εγγυήσεις του απευθείας.
Κάποτε που οι τοπικές αντιπροσωπείες ήταν υπεύθυνες για ένα μεγάλο μερίδιο εγγυήσεων, γινόταν της μουρλής. Αλλά αυτοί οι καιροί έχουν περάσει.
Από τη στιγμη που το εργοστάσιο παρέχει εγγύηση απευθείας στον τελικό καταναλωτή και ελέγχει όλη τη διαδικασία, ο μεταπωλητής παίζει διακοσμητικό ρόλο στο να κρίνει αν είναι ή δεν είναι άξιο.
Άντε πες στην VW ότι έκανε λάθος που δεν πέρασε εγγύηση το (εντελώς εργοστασιακό) μοτέρ.
Εχει όμως ένα δίκιο: Δεν έχει ευθύνη για την ποιότητα καυσίμου που χρησιμοποιούν οι πελάτες της.
http://www.etuners.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την salex στις Δευ 22 Αύγ 2016, 18:45:55, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mono AEK (χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!
Ένταξη: 09 Ιούν 2014 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 18:45:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: |
Έτσι δηλαδή που θα γίνει σε λίγο όταν θυμηθεί το ελληνικό κράτος ότι το DS5 εκτός από υβριδικό είναι και 2λιτρο. Οπότε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια από 0 τέλη και 0 φόρους, θα βρεθείς να πληρώνεις άλλα 3χιλιάρικα ανά έτος.
Κάπως έτσι όπως έγινε με τα μεγάλα τζιποειδή. Στην αρχή ούτε τεκμήριο ούτε φόρους, στο τέλος πληρώνεις μέχρι να βαρεθείς και να το πουλήσεις.
Πολύ σταθερό το κράτος μας. Ξέρεις ότι δεν θα τη γλυτώσεις στο τέλος. |
Τωρα αυτο παλι ειναι εικασια
πιθανοτατα να γινει αλλα δε παυει να ειναι ενα απλο σεναριο τη προκειμενη στιγμη
Επισης δε συμφωνω με την ευρωπαικη θεωρια περι ντιζελ
ισως αν κανεις το πολυ 10-15 χιλ.χλμ το χρονο αλλα και παλι σε αυτη τη περιπτωση πρωτα θα πουλησεις το αμαξι και μετα θα γεμισει το dpf
Προφανως για σενα ειναι καλυτερη επιλογη το 3008 με τον thp γιαυτο και το πηρες αλλα γουστα ειναι αυτα δε γινεται ολοι να συμφωνουμε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 18:47:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οσο αφορα τον tdi της vw δε νομιζω οτι τιθεται καν θεμα συγκρισης με της psa.
Κι εγω ξερω για πατομοιο περιστατικο
με την εγγυηση δε ξερω τι εγινε αλλα αυτο νομιζω ειναι δευτερευον |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 20:28:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα Toyota Hybrid συνοδεύονται από εγγύηση 10 ετών για την υβριδική μπαταρία και από εγγύηση 6 ετών για το αυτοκίνητο, καλύπτοντας φυσικά και τα υβριδικά μέρη του.
Re stelio mipos eixe boulemeno mpek o dikos sou me ti mpataria |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Αύγ 2016, 16:29:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | Τα Toyota Hybrid συνοδεύονται από εγγύηση 10 ετών για την υβριδική μπαταρία και από εγγύηση 6 ετών για το αυτοκίνητο, καλύπτοντας φυσικά και τα υβριδικά μέρη του. |
Με την μικρή (πολύ μικρή) διαφορά ότι η εργοστασιακή εγγύηση της Toyota είναι ένα μικρό μέρος της ελληνικής εγγύησης. Δηλαδή 5 χρόνια.
Για του λόγου το αληθές:
https://www.toyota.co.uk/caring-for-your-toyota/warranty/toyota-warranty.json
Φυσικά η Τουοτα δεν είναι χαζή. Ξέρει ότι θα φτάσεις τα 160.000χλμ πολύ πριν τα 8 χρόνια, οπότε η εγγύηση μπαταρίας πάει περίπατο.
Βλέπετε τον αστερίσκο εκεί στην εγγύηση μπαταρίας;
Το ενδεχόμενο να πάει περίπατο η εγγύηση επειδή μπορεί να μην έχεις τηρήσει κάποιον από τους όρους εγγύησης ευθύς εξαρχής είναι πάρα πολύ μεγάλο.
Για να μη σας ζαλίζω, ο κατασκευαστής παίζει ένα παιχνίδι που αποκλείεται να χάσει. Με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, πάντα θα βγαίνει κερδισμένος γιατί έχει ομάδες ανθρώπων που δουλεύουν πάνω στον σχεδιασμό των συμβολαίων εγγυήσεων.
Δεν βλέπω γιατί οι κάτοχοι DS5 hybrid θα είναι σε καλύτερη μοίρα τελικά από όλους εκείνους που αγόρασαν κάποτε Lexus hybrid και πέταξαν ένα κάρο λεφτά. Οι τελευταίοι έμειναν να μην έχουν αυτοκίνητο γιατί μέσα σε 6 χρόνια το σέρβις και οι επισκευές έφτασαν να κοστίζουν όσο το ίδιο αυτοκινητο μεταχειρισμένο.
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Αύγ 2016, 19:48:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά όλα αυτά αλλά πρέπει να δώσω το 207 πρώτα ,δεν παίζει αυτή τη στιγμή να πάρω και 3ο αυτοκίνητο 
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasil80 (Βασιλης) Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)
Ένταξη: 01 Φεβ 2013 Δημοσιεύσεις: 104
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Αύγ 2016, 21:10:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν και εχουμε χαλασει την αγγελια του παιδιου...
βενζινη vs ντιζελ....δυστυχως στην Ελλαδα στερουν την επιλογη αξιοπρεπους ντιζελ στον μεσο Ελληνα και εξηγουμαι..
Περυσι εψαχνα να παρω αυτοκινητο μεταχειρισμενο,3-4τιας,μεσαιου ογκου, εχοντας στο μυαλο αναγκες και περιπου σε τι λεφτα θα κινηθω..απο σποντα,κατεληξα στο 3008 (ας πουμε οτι ο καθενας εχει καταληξει στο μοντελο που θα παρει..).
Αφου βρηκα (βρεις) το μοντελο,ψαχνω τιμες..το δικο μου κοστιζε ενα χ ποσο (full extra,ελληνικο,λιγα χλμ,thp,καλη τιμη,λιγα χρονια). Να δω και το ντιζελ λεω (οπως και σε καθε αμαξι που κοιταγα). Στην ιδια χρονια, βρισκεις ντιζελ συν 2-3000 ευρω,αρκετα υποδεεστερες εκδοσεις. Στα ιδια λεφτα,πας 3-5 χρονια πισω σε μοντελο. Σε αντιστοιχη εκδοση εξοπλισμου,ηθελα σχεδον 4000 ευρω πανω και φυσικα ειαγωγης με διπλα/τριπλα χλμ...δηλαδη να παρω ντιζελ,για ποιο λογο?μονο αν κανεις 20000+ χλμ το χρονο.. ειναι να παρεις αμαξι,σου δινουν να διαλεξεις μεσα απο 2 ολοιδια αυτοκινητα,το ενα ντιζελ,το αλλο βενζινη. Και σου λενε και τα δυο κοστιζουν χ ποσο,αλλα στη βενζινη παρε και δωρο 4000 ευρω (η διαφορα στη τιμη) για τα καυσιμα...(δεν συζηταμε για διαφορα κοστους σερβις/συντηρησης)..ο μεσος Ελληνας θα παρει ντιζελ? Οταν ερθει η ωρα να κανω αποσβεσητη διαφορα κοστους αποκτησης απο τη διαφορα της τιμης του καυσιμου,θα εχει ερθει και η ωρα να μπω στη διαδικασια το πουλαω ή το παντρευομαι...
Τα υβριδικα τωρα...δυστυχως η τεχνολογια των μπαταριων (σε θεμα αποδοσης) δεν εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο ωστε να αξιζει...η μπαταρια ειναι ενας πυκνωτης ο οποιος σε καθε φορτιση,χανει ενα πολυ μικρο μερος της μεγιστης χωρητικοτητας του,οποτε ειναι καταδικασμενη να πεθανει,οπως καθε μπαταρια (ολες οι εταιρειες εχουν μηχανικους που ασχολουνται με την αντοχη υλικων κτλ.,οι εγγυησεις ειναι υπολογισμενες...)..Και εδω,οπως με τα ντιζελ,οι τιμες ειναι αρκετα τσιμπημενες σε σχεση με το ιδιο σε βενζινη...τι να το κανω,αν την εξοικονομηση που θα μου προσφερει θα την πληρωσω σε μπαταριες σε 6 χρονια?Αντι να τα δινω λιγα-λιγα σε καυσιμα,θα τα δωσω πολλα και μαζεμενα.. Τοτε θα ειναι και οι περιοδος που πιθανον θα θες να το πουλησεις,οποτε ή θα το σκοτωσεις ή θα εισαι σε διλημμα να το φτιαξεις μπας και πιασει καλυτερη τιμη (παλι θα χασεις λεφτα,και αν ειναι να το φτιαξεις θα σκεφτεσαι διπλα να το πουλησεις->παλι το παντρευεσαι)..
Γουστα ειναι βεβαια,εννοειται η πλειοψηφια θα ηθελε ενα ντιζελ/υβριδικο,αλλα νομιζω για τους παραπανω λογους,ο μεσος Ελληνας (ας συνυπολογισουμε οτι ανα δεκαετια περιπου αλλαζει αυτοκινητο και συνηθως παλι μεταχειρισμενο παιρνει), η επιλογη σε βενζινη καταληγει . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2016, 00:38:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν 1.5 χρονο πηρε ο πατερας μου το c3d καινουριο
Ηταν πιο φτηνο απο το αντιστοιχο με βενζινη
Θελω να πω οτι δεν ειναι απολυτο αυτο που λες
τωρα στο μτχ ο καθενας πουλαει οτι θελει
λογικο ο μαντρας εν καιρο κρισης να χτυπαει το πιο οικονομικο στη συντηρηση
ομοιως ειναι πιο ακριβο κι ενα γιαρις απο ενα πασατ
Οσο για τις μπαταριες εκτος οτι δεν ειναι μια καινουρια τεχνολογια αλλα μια εξελιγμενη ας μην ειμαστε τοσο απολυτοι
ειδικα απτη στιγμη που κανεις μας δεν εχει προσωπικη εμπειρια
Αλλα οπως ειπες γουστα ειναι ολα και ο καθενας επιλεγει οτι θεωρει καλυτερο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

3008 (ex 207 GT)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2016, 10:09:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρένθεση στην παρένθεση, Χρήστοι έχετε παρατηρήσει ότι λευκό RCZ δεν υπάρχει πουθενά σε αγγελία;
http://www.etuners.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2016, 10:42:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | volvos έγραψε: | Τα Toyota Hybrid συνοδεύονται από εγγύηση 10 ετών για την υβριδική μπαταρία και από εγγύηση 6 ετών για το αυτοκίνητο, καλύπτοντας φυσικά και τα υβριδικά μέρη του. |
Με την μικρή (πολύ μικρή) διαφορά ότι η εργοστασιακή εγγύηση της Toyota είναι ένα μικρό μέρος της ελληνικής εγγύησης. Δηλαδή 5 χρόνια.
Για του λόγου το αληθές:
https://www.toyota.co.uk/caring-for-your-toyota/warranty/toyota-warranty.json
Φυσικά η Τουοτα δεν είναι χαζή. Ξέρει ότι θα φτάσεις τα 160.000χλμ πολύ πριν τα 8 χρόνια, οπότε η εγγύηση μπαταρίας πάει περίπατο.
Βλέπετε τον αστερίσκο εκεί στην εγγύηση μπαταρίας;
Το ενδεχόμενο να πάει περίπατο η εγγύηση επειδή μπορεί να μην έχεις τηρήσει κάποιον από τους όρους εγγύησης ευθύς εξαρχής είναι πάρα πολύ μεγάλο.
Για να μη σας ζαλίζω, ο κατασκευαστής παίζει ένα παιχνίδι που αποκλείεται να χάσει. Με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, πάντα θα βγαίνει κερδισμένος γιατί έχει ομάδες ανθρώπων που δουλεύουν πάνω στον σχεδιασμό των συμβολαίων εγγυήσεων.
Δεν βλέπω γιατί οι κάτοχοι DS5 hybrid θα είναι σε καλύτερη μοίρα τελικά από όλους εκείνους που αγόρασαν κάποτε Lexus hybrid και πέταξαν ένα κάρο λεφτά. Οι τελευταίοι έμειναν να μην έχουν αυτοκίνητο γιατί μέσα σε 6 χρόνια το σέρβις και οι επισκευές έφτασαν να κοστίζουν όσο το ίδιο αυτοκινητο μεταχειρισμένο. |
ta lexus ειδικα που λεμε εχουν ολικη εγγυηση απο το εξωτερικο οχι την ελληνικη μαιμουδια και ειδικα για μπαταριεσ επειδη γινεται ντορος και πολλοι γκρινιαζοθν και φοβουνται κατα την αγορα η εγγυηση αφορα ολα τα χρονια καιειναι απευθειας απο το εργοστασιο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2016, 11:07:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
salex έγραψε: | Παρένθεση στην παρένθεση, Χρήστοι έχετε παρατηρήσει ότι λευκό RCZ δεν υπάρχει πουθενά σε αγγελία; |
Ενταξει τη ξεφτιλισαμε την αγγελια
Εχω την εντυπωση οτι η πεζο ειχε φερει επι των πληστων μαυρα rcz
Για λευκο ηθελε παραγγελια
Απτη στιγμη που rcz μπαινει αγγελια μια φορα το εξαμηνο και αν λογικο δεν ειναι οι πιθανοτητες να ειναι υπερ του μαυρου? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Αύγ 2016, 22:43:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γνωρίζει κανείς τίποτα γι αυτό ,μου ήρθε σε sms στο κινητο
galanos@otenet.gr: I am interested in buying your classified Car on www.car.gr
Please contact me through my email only with your final price(desmondlucas507@gmail.com)
Desmond
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Αύγ 2016, 08:25:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προσοχη ειναι απατεώνας
http://www.car.gr/information/simboulos/
Διαβασε κυρίως εκει που λεει για αγοραστές από το εξωτερικό
The difference between men and boys is the price of their toys... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2016, 10:11:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μιας και το αμάξι δεν πουλήθηκε μέχρι τώρα ,το πιθανότερο που σκέφτομαι να κάνω είναι να πάω να πάρω το 2008 καινούριο και όπως το θέλω με πανόραμα κλπ και να το αφήσω στην αντιπροσωπεία.Λογικά θα πάω και μέσα στην εβδομάδα να κάνω και ένα test drive,το έχει κανενας να μου πει τι έχει δει μεχρι τώρα?
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Blue Cub (Δημοσθενης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) 2002
Ένταξη: 27 Νοέ 2015 Δημοσιεύσεις: 460 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Σεπ 2016, 10:26:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όπου και να το δώσεις, μην ξεχάσεις να βγάλεις το αυτοκόλλητο του psclub. Είναι που είναι λίγοι αυτοί που το χουν, μη μιλήσουμε σε κανέναν και είναι ξεμπαρκος.
4 οι μεγάλες αγάπες μου. 2 κοπέλες. 2 αμάξια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Σεπ 2016, 14:44:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
6.000 μου τ κρατάει η μάντρα για να πάρω το 3008 hdi 2013 μοντέλο full extra χωρίς πανόραμα.Απο εβδομάδα θα κάνω και ένα test drive το 2008 και θα επιλέξω 2008 καινούριο ή μεταχειρισμένο το 3008 γιατί απο το πολύ ψάξιμο εχασα τη μπάλα.Οπότε αν καποιος απο εδω μέσα ενδιαφέρεται για 207 κάμπριο του το δίνω στα 6000 όσο μου το κρατάνε.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
harisma23 (Χάρης) Νέος χρήστης

Peugeot 308 1.6 THP
Ένταξη: 19 Νοέ 2011 Δημοσιεύσεις: 77
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Σεπ 2016, 10:49:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Gr13 έγραψε: | 6.000 μου τ κρατάει η μάντρα για να πάρω το 3008 hdi 2013 μοντέλο full extra χωρίς πανόραμα.Απο εβδομάδα θα κάνω και ένα test drive το 2008 και θα επιλέξω 2008 καινούριο ή μεταχειρισμένο το 3008 γιατί απο το πολύ ψάξιμο εχασα τη μπάλα.Οπότε αν καποιος απο εδω μέσα ενδιαφέρεται για 207 κάμπριο του το δίνω στα 6000 όσο μου το κρατάνε. |
Φαντάζομαι ότι το 3008 HDi είναι εισαγωγής, οπότε θα σου πω ότι κατά 99% θα έχει σημαντικά περισσότερα χιλιόματρα από αυτά που γράφει το κοντέρ.
Στη θέση σου θα προτιμούσα καινούριο 2008 ή την εξαιρετικά σπάνια περίπτωση ελληνικού 3008, όπου μπορείς να ελέγξεις τα χιλιόμετρα.
Peugeot 308 1.6 THP |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|