PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 cc Turbo 2008
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Πωλήσεις - Προσφορές Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2016, 20:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:

Στέλιο ένας μαντράς λεει στο σάιτ του:
ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΑΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ( ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ), ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΟ <<ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ>> ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Αλλά αυτό είναι καθαρά στον κάθε μαντρά αν θέλει να στα δείξει ή οχι

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι μπορεί να σου δείξει τα χαρτιά που τον βολεύουν, ανάλογα με τί έχει διαθέσιμο.
Οι περισσότεροι έχουν ένα βιβλίο service της τελευταίας στιγμής, ίσα ίσα για να δικαιολογηθούν τα χιλιόμετρα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιούν 2016, 16:58:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumbs Up Βλέπω τέλος καλοκαιριού να το κάνω τράμπα σε μάντρα

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2016, 11:44:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2016, 14:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρίστο, τελικά πόσο θέλεις να το δώσεις;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Αύγ 2016, 17:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Χρίστο, τελικά πόσο θέλεις να το δώσεις;

Δεν θα ήθελα να το δώσω αλλά έχει προτεραιότητα η φαμίλια Στελάρα Laughing

7.000 το έχω στο car ,αλλά δεν το βλέπω ,οπότε οτι καλύτερο πιάσω και δεν θέλω να το δώσω και σε μάντρα ρε φίλε ,το αμάξι είναι χαρτί ,μηδεν προβλήματα.

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Αύγ 2016, 20:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σου πω την αμαρτία μου, εγώ το έκανα τράμπα σε μάντρα με ένα 3008, γνωρίζοντας τί σόι ανταλλαγή κάνω. Πλήρωσα μια διαφορά και όλα έγιναν εύκολα.

Δυστυχώς ποτέ δεν παίρνεις τόσο καλό αυτοκίνητο όσο δίνεις, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα από ό,τι τώρα. Στη δική μου περίπτωση το 207cc θα μας ήταν παντελώς άχρηστο για πολλά πολλά χρόνια. Δεν το οδηγούσε η σύζυγος όσο ήταν έγκυος, ούτε μετά το οδηγούσε. Οπότε έμεινα εγώ να βαζοβγάζω το μωρό στο 3θυρο 207 και να πρέπει να το έχω για οικογενειακό αυτοκίνητο.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2016, 08:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Να σου πω την αμαρτία μου, εγώ το έκανα τράμπα σε μάντρα με ένα 3008, γνωρίζοντας τί σόι ανταλλαγή κάνω. Πλήρωσα μια διαφορά και όλα έγιναν εύκολα.

Δυστυχώς ποτέ δεν παίρνεις τόσο καλό αυτοκίνητο όσο δίνεις, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα από ό,τι τώρα. Στη δική μου περίπτωση το 207cc θα μας ήταν παντελώς άχρηστο για πολλά πολλά χρόνια. Δεν το οδηγούσε η σύζυγος όσο ήταν έγκυος, ούτε μετά το οδηγούσε. Οπότε έμεινα εγώ να βαζοβγάζω το μωρό στο 3θυρο 207 και να πρέπει να το έχω για οικογενειακό αυτοκίνητο.

Θα δω μετά το καλοκαίρι μπορεί να το κάνω και εγώ τράμπα σε μάντρα ,προς το παρόν τα βολεύω με το τρίθυρο ford που έχω και για πιο μακριά με το τζιπ του πατέρα μου.Καλό το 3008 ,ντίζελ είναι ?Εγώ το ψάχνω για ντίζελ ,grip control και πανόραμα .

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2016, 09:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι προς θεού ντίζελ. 1.6 THP είναι φυσικά.
Μου είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό να συντηρώ έναν κινητήρα ΤΗΡ παρά HDI, για τα χιλιόμετρα που κάνω. Μέσα σε ένα χρόνο το αυτοκίνητο κάνει λιγότερα από 10.000χλμ, για αυτό δεν έχει νόημα να είναι ντίζελ.

Αφήνω δε που με 156 άλογα, πάλι οριακό είναι για το βάρος του (μου έσπασε τα νεύρα και έφαγε πρόγραμμα γρήγορα). Δεν θέλω να φαντάζομαι πως θα ήταν με 112. Με 5 άτομα μέσα και μπαγκάζια και μαμά πρόγραμμα, μέτραγα τις ώρες για να κάνω καμια προσπέραση.

Επειδή δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι, είναι πολύ ωραίο για το μέγεθός του και οδηγείται πάρα πολύ ευχάριστα. Αλλά θέλει λίγη βοήθεια στο θέμα ροπής και δύναμης γενικώς.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2016, 09:35:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Όχι προς θεού ντίζελ. 1.6 THP είναι φυσικά.
Μου είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό να συντηρώ έναν κινητήρα ΤΗΡ παρά HDI, για τα χιλιόμετρα που κάνω. Μέσα σε ένα χρόνο το αυτοκίνητο κάνει λιγότερα από 10.000χλμ, για αυτό δεν έχει νόημα να είναι ντίζελ.

Αφήνω δε που με 156 άλογα, πάλι οριακό είναι για το βάρος του (μου έσπασε τα νεύρα και έφαγε πρόγραμμα γρήγορα). Δεν θέλω να φαντάζομαι πως θα ήταν με 112. Με 5 άτομα μέσα και μπαγκάζια και μαμά πρόγραμμα, μέτραγα τις ώρες για να κάνω καμια προσπέραση.

Επειδή δεν καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι, είναι πολύ ωραίο για το μέγεθός του και οδηγείται πάρα πολύ ευχάριστα. Αλλά θέλει λίγη βοήθεια στο θέμα ροπής και δύναμης γενικώς.

Τα 156άρια τα έχουν και φτοινά σε σχέση με τα ντίζελ,απλά έλεγα αφού θα αλλάξω που θα αλλάξω ,να πάω σε κατι που δεν καίει.Στο ντίζελ δεν βάζεις πρόγραμμα ? Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Αύγ 2016, 22:56:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βέβαια και στους HDI κινητήρες βάζουμε πρόγραμμα αλλά επειδή ειναι πετρελαίου, το κέρδος είναι καμια 30αριά άλογα max. Γρηγορότερο θα γίνει, γρήγορο δεν το λές όμως.

Θέλεις να κάνεις σωστή επιλογή; Δες το σαν Ευρωπαίος. Κάνεις πάνω από 25.000χλμ τον χρόνο; Αν ναι τότε σίγουρα diesel. Αν όχι τότε δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις απόσβεση στο υψηλό κόστος συντήρησης που έχουν σε σχέση με ένα κινητήρα βενζίνης.

Έτσι στα γρήγορα, αν βαλεις κανένα καλό πετρέλαιο και σου βουλώσουν τα μπεκ, πηγαίνεις για ένα 500άρικο, Αν χαλάσει το φίλτρο μικροσωματιδίων (dpf) πηγαίνεις για ένα 2χίλιαρο. Θα μου πεις, αν θέλω το βγάζω. Συγγνώμη αλλά με το παιδί σου μέσα δεν το βγάζεις γιατί θα αναπνέετε εσείς όλα τα σωματίδια αιθάλης που βγαίνουν από εκεί πίσω (πολύ κακό πράγμα).

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2016, 13:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Ναι βέβαια και στους HDI κινητήρες βάζουμε πρόγραμμα αλλά επειδή ειναι πετρελαίου, το κέρδος είναι καμια 30αριά άλογα max. Γρηγορότερο θα γίνει, γρήγορο δεν το λές όμως.

Θέλεις να κάνεις σωστή επιλογή; Δες το σαν Ευρωπαίος. Κάνεις πάνω από 25.000χλμ τον χρόνο; Αν ναι τότε σίγουρα diesel. Αν όχι τότε δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις απόσβεση στο υψηλό κόστος συντήρησης που έχουν σε σχέση με ένα κινητήρα βενζίνης.

Έτσι στα γρήγορα, αν βαλεις κανένα καλό πετρέλαιο και σου βουλώσουν τα μπεκ, πηγαίνεις για ένα 500άρικο, Αν χαλάσει το φίλτρο μικροσωματιδίων (dpf) πηγαίνεις για ένα 2χίλιαρο. Θα μου πεις, αν θέλω το βγάζω. Συγγνώμη αλλά με το παιδί σου μέσα δεν το βγάζεις γιατί θα αναπνέετε εσείς όλα τα σωματίδια αιθάλης που βγαίνουν από εκεί πίσω (πολύ κακό πράγμα).

Με προβλημάτισες με αυτά που μου είπες και κοίταξα λίγο για το 156 αρι ,αλλα δεν το βρίσκω όπως το θέλω , πανόραμα και grip control.

Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Αύγ 2016, 20:34:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grip control θα βρεις,αν και του λειπει η τετρακινηση.....βαρυ αμαξι...μην περιμενεις δλδ οτι αντικαθιστα την τετρακινηση..και με πανοραμα χλωμο,πολυ δυσκολο...
μην κανεις το λαθος και το παρεις χωρις τουρμπο.και τα 156 αλογα σε καποιες περιπτωσεις οριακα ειναι,θελει λιγο ακομα δυναμη και ροπη οπως λεει ο salex.
Ο αδερφος μου εχει το 308 χωρις τουρμπο και δεν παει βημα,φαντασου αυτο.
Να προτιμησεις το premium pack (υπαρχει και σκετο premium) με Head up display βολευει εξαιρετικα σε ταξιδια και οι αεροπορικου τυπου διακοπτες δινουν πολυ πιο ωραια εικονα στο εσωτερικο. Δυστυχως στο car δεν βλεπω κατι καλο σε σωστη τιμη...απο περυσι που πηρα το δικο μου,εχει ανεβει η τιμη του (παραδοξο?) ενα-δυο χιλιαρικα.
Με grip control βγαινει στις 16 ιντσες να ξερεις (χωρις grip 17") και για να δουλεψει ορθοτερα το grip θελει λαστιχα M+S (mud and snow,οχι καθαρα ασφαλτινα..). Αν θες και αλλες πληροφοριες,ευχαριστως..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2016, 09:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasil80 έγραψε:
grip control θα βρεις,αν και του λειπει η τετρακινηση.....βαρυ αμαξι...μην περιμενεις δλδ οτι αντικαθιστα την τετρακινηση..και με πανοραμα χλωμο,πολυ δυσκολο...
μην κανεις το λαθος και το παρεις χωρις τουρμπο.και τα 156 αλογα σε καποιες περιπτωσεις οριακα ειναι,θελει λιγο ακομα δυναμη και ροπη οπως λεει ο salex.
Ο αδερφος μου εχει το 308 χωρις τουρμπο και δεν παει βημα,φαντασου αυτο.
Να προτιμησεις το premium pack (υπαρχει και σκετο premium) με Head up display βολευει εξαιρετικα σε ταξιδια και οι αεροπορικου τυπου διακοπτες δινουν πολυ πιο ωραια εικονα στο εσωτερικο. Δυστυχως στο car δεν βλεπω κατι καλο σε σωστη τιμη...απο περυσι που πηρα το δικο μου,εχει ανεβει η τιμη του (παραδοξο?) ενα-δυο χιλιαρικα.
Με grip control βγαινει στις 16 ιντσες να ξερεις (χωρις grip 17") και για να δουλεψει ορθοτερα το grip θελει λαστιχα M+S (mud and snow,οχι καθαρα ασφαλτινα..). Αν θες και αλλες πληροφοριες,ευχαριστως..

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ,όσο αναφορά το grip control θα το ήθελα για τα ψιλά κανένα ταξιδάκι σε νησιά και κατέβασμα σε χωμάτινο ,καμια εξόρμηση σε βουνό με χιονόπτωση το χειμώνα κλπ,αυτό που θέλω να έχει σίγουρα είναι η πανοραμική.Το grip αν βρω και το έχει καλός ,αν δεν το έχει δεν θα με πειράξει ιδιαιτερα,έχει και τζιπ ο πατέρας μου και ο αδερφός μου ,οποτε αν χρειαστεί να πάω κάπου για καθαρά εκτος δρόμου η πολύ χιόνι κάνω τράμπα τα αμάξια.Το κακό είναι οτι σε 156άρι δεν βλέπω κανένα με πανόραμα,οπότε η πάω σε Diesel ή πάω σε QASHQAI που είναι η επόμενη επιλογή μου.

Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Αύγ 2016, 21:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το grip δεν ειναι για πολλα πολλα,οπως το λες για κανα ψιλο...το qashqai το κοιταγα και εγω αλλα ειναι πολυ πιο ακριβο σε ιδιο επιπεδο εξοπλισμου και παλι εχει λιγα αλογα...συν οτι δεν εχει τετρακινηση και αυτο,μονο το 2λιτρο...
τα 3008 diesel εχουν πανοραμα στο car αλλα ειναι ολα εισαγωγης,ασε που οταν παρεις τηλεφωνο σιγουρα θα σου πουν η τιμη ειναι για πολυτεκνους κτλ...δηλαδη στην τιμη που πηρα το δικο μου φουλ εξτρα (εκτος οροφης/με 156 αλογα) του 2012,εβρισκα το nissan πριν το facelift του 2010 (μετα επαιρνε 1-2000 ευρω πανω το facelift) και πιο πολλα χλμ και νομιζω καπου στα 120 αλογα....παντως να σκεφτεις οτι σιγουρα και στα δυο το μεγεθος/αμαξωμα ειναι ιδανικο ια Ελλαδα,βεβαια ο ιαπωνας πρεπει να ειναι πιο ποιοτικος,αλλα εχει πιο σοβαρες γραμμες σε σχεση με την νεανικοτητα του γαλλου (γουστα ειναι αυτα),πιο ακριβο,εχει κανει ηδη facelift και αλλαγη μοντελου (εμεις ειμαστε ακομα σε facelift) και,για εμενα,το σοβαροτερο, εχει λιγα αλογα..νομιζω και για τα δυο αμαξωματα θα ηταν το ιδανικο 180-200 αλογα και με τερακινηση..τελος παντων,βαλε στη ζυγαρια και τα γουστα σου,παντως και τα δυο θα σε βολεψουν εξαιρετικα,ειναι ιδανικες επιλογες
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Αύγ 2016, 22:14:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο το 3008
καλο και το κασκαι
αλλα απτη στιγμη που υπαρχει το ds5 εγω νομιζω οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Κι αν δε κανω λαθος βγαινει και ντιζελ και 4κινητο και 200 αλογα
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 00:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mono AEK έγραψε:
Καλο το 3008
καλο και το κασκαι
αλλα απτη στιγμη που υπαρχει το ds5 εγω νομιζω οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος.

Κι αν δε κανω λαθος βγαινει και ντιζελ και 4κινητο και 200 αλογα

Χρήστο μου, μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ το DS5.
Αν και μάλλον μοιράζονται όλα αυτά τα αυτοκίνητα το ίδιο υποπλαίσιο, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους γιατί η καμπίνα είναι εντελώς διαφορετική και ο προσανατολισμός του αυτοκινήτου επίσης.

Δυστυχώς έχει γεμίσει ο κόσμος με αυτά τα ψευτο4Χ4 γιατί εισάγονται με μειωμένους δασμούς και τέλη κυκλοφορίας λόγω υβριδικής τεχνολογίας.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι υβριδικές εκδόσεις με τα 200 άλογα είναι 150 ντίζελ+50 ηλεκτρικά. Τετρακίνητο είναι το αυτοκίνητο αλλά μέσω λογισμικού. Δεν είναι τετρακίνηση με μετάδοση, διαφορικά και άξονες όπως σε ένα πραγματικό 4Χ4. Είναι 150 εμπρός και 50 πίσω (όταν και όποτε το αποφασίσουν).

Περιμένω πως και πως να δω κανένα βιντεάκι στο γιουτιουμπ με τέτοιο αυτοκίνητο μέσα σε νερο να προσπαθεί να τραβήξει κανένα σκάφος. Θα έχει πλάκα.

Οι μπαταρίες βρίσκονται στο πορτ μπαγκάζ και ο πίσω άξονας είναι ο ηλεκτρικός. Μόλις με το καλό φτάσεις την πενταετία, μπαταρία τέλος και μετά πάνε όλα για πέταμα. Ξέρετε κανένα μάστορα για ηλεκτρικά μοτέρ αυτοκινήτων και συστήματα μετάδοσης ηλεκτρικών; Εγώ όχι, για αυτό και τα αποφεύγω, λεω να αφήσω κανέναν άλλο να το δοκιμάσει.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 08:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Εγώ να μη με ματιάξω, με τον HDI έκλεισα 80.000 χλμ σε 4 χρόνια (20.000 το χρόνο) και τώρα θα αλλάξω... λάστιχα και φρένα μπροστά (άντε και καναν υαλοκαθαριστήρα στα πολλά κέφια)!

Και θρέφεται με V-Power Diesel πλην κανα 3-4 γεμίσματα που έγιναν με αντίστοιχης ποιότητας πετρέλαιο.

salex έγραψε:

Είσαι και 200-250 κιλά σα σασί παραπάνω από εμένα, οπότε σε καταλαβάινω Smile

Αλλά ένα big turbo σε HDI δε χάλασε κανέναν Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 08:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

de ξερω για τα σιτροεν
παντως στα λεξους και ειδικα τα τζιπ υβριδικα ξερω 2 περιπτωσεις με 9ετιας αμαξια και 250.000χλμ που ακομα δουλευουν τελεια ολα τα ηλεκτρικα.
εχει πεσει λιγο η αποδοση μπαταριας και του ζητησαν κατω απο 3000ευρω για αντικατασταση με εμποριου οχι γνησια
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 13:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
για αυτό και τα αποφεύγω, λεω να αφήσω κανέναν άλλο να το δοκιμάσει.

Νομιζω αυτη η προταση τα λεει ολα
ολα τα αλλα ειναι εικασιες
θεωρω οτι απτη στιγμη που η σιτροεν δινει 5 χρονια εγγυηση πλεον σιγουρα δεν ειναι επιφοβο να χαλασουν οι μπαταριες αλλα και να ναι μακαρι να χαλασουν στα 5 να βγαλεις αλλα 5 τζαπα

Οσων αφορα τη 4κινηση σιγουρα κατι ξερεις παραπανω και δε μπορω να διαφωνισω αλλα δε νομιζω αυτος που θα παρει ds5 να το παρει αντι για χαιλουξ η νιβα οποτε δε θα εχει και τρελλες απαιτησεις ειδικα στη συγκεκριμενη περιπτωση που ενα γκριπ κοντρολ ειναι αρκετο για τον gr13.

Τεσπα το καθενα εχει τα συν και τα πλην του γνωμη μου εμενα ειναι οτι σε αυτη τη κατηγορια ds5 δαγκωτο κυριως για την εμφανιση και οχι μονο!
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Αύγ 2016, 15:22:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
de ξερω για τα σιτροεν
παντως στα λεξους και ειδικα τα τζιπ υβριδικα ξερω 2 περιπτωσεις με 9ετιας αμαξια και 250.000χλμ που ακομα δουλευουν τελεια ολα τα ηλεκτρικα.
εχει πεσει λιγο η αποδοση μπαταριας και του ζητησαν κατω απο 3000ευρω για αντικατασταση με εμποριου οχι γνησια

Πάλι καλά γιατί κι εγω ξέρω 2 ακόμα που χάλασε η μπαταρία και το αυτοκίνητο δεν πάει πουθενά χωρίς πρώτα να την αντικαταστήσεις.

Lexus ξεLexus, οι μπαταρίες πάνω από 5ετία δεν βγάζουν εύκολα.
Μετά σκας το 3χιλιαράκι σου και πληρώνεις και τέλη κυκλοφορίας μαζί.
Κύριος!

Κούκλες, οι μπαταρίες θεωρούνται αναλώσιμο. Αν χαλάσουν, τι κρίμα! Ρίξτε μια ματιά στους όρους εγγύησης. Όπως επίσης τα μπεκ θεωρούνται αναλωσιμα και δεν καλύπτονται από εγγύηση αν σου λιώσει το μοτέρ. Του αλλουνού του έλιωσε TDIτου 2015 σε ταξίδι επειδή βούλωσε το 1 μπεκ. Η VW του έκανε πατ πατ στην πλάτη και του είπε συγγνώμη φίλε μου, δεν έχουν εγγύηση τα μπεκ γιατί είναι αναλώσιμα. Πλήρωσε για ένα μοτέρ τώρα.

Έτσι δηλαδή που θα γίνει σε λίγο όταν θυμηθεί το ελληνικό κράτος ότι το DS5 εκτός από υβριδικό είναι και 2λιτρο. Οπότε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια από 0 τέλη και 0 φόρους, θα βρεθείς να πληρώνεις άλλα 3χιλιάρικα ανά έτος.
Κάπως έτσι όπως έγινε με τα μεγάλα τζιποειδή. Στην αρχή ούτε τεκμήριο ούτε φόρους, στο τέλος πληρώνεις μέχρι να βαρεθείς και να το πουλήσεις.

Πολύ σταθερό το κράτος μας. Ξέρεις ότι δεν θα τη γλυτώσεις στο τέλος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Πωλήσεις - Προσφορές Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης