PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ;
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 00:13:44    Θέμα δημοσίευσης: ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...ΟΤΙ βγηκε νεο Ibiza 1.4 topgun 115HP ;;;

ω ναι !
εμεις ας περιμενουμε με ανυπομονησια και σαμπανιες τα νεα 206 1.4 των 90 αλογων !!!
αντε και περαστικα μας Evil

απο τα λιγα που αλλιευσα:
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?NEWS_DATA_ID=16453
http://www.in.gr/auto/autoarticle.asp?arcode=7090
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 02:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσα άλογα και να τους βάλουν, δε θα γίνουν ποτέ 206... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 08:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα τώρα, γιατί μου αρέσει πολύ ... ? ? ?

πολύ καλό ... και πλούσιο και με δύναμη και ... και ... και ... και ...

υ.γ. για το top gun τα λέγαμε και πριν από κανένα μήνα αν θυμάμαι καλά ... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 09:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωπα ρε Shocked Shocked Shocked 115 αλογα Question Question Question Βρωμογκαζο ενα πραγμα Laughing Laughing Laughing Και αν ερθει η ωρα της στροφης τι γινετε μου λετε Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 10:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Και αν ερθει η ωρα της στροφης τι γινετε μου λετε Question Question

Νομίζω ότι θα στρίψει το τιμόνι και έτσι θα στρίψει στην στροφή ... εκτός αν το τιμόνι είναι στα εξτρά ... που δεν νομίζω Shocked Shocked Shocked

Τα ίδια μου έλεγαν και για το Αstra πριν το πάρω και τελικά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι μάλλον είναι μύθος τα του στρίβειν για τα αυτοκίνητα δρόμου ... Φυσικά ΔΕΝ μιλώ για το 106rallye/gti τα οποία είναι καθαρόαιμα και εκγενετής καλοστημμένα ... για τους λόγους που όλοι ξέρουμε ... Προσωπικά επειδή οδήγησα και 206, είμαι πλέον σίγουρος ότι το Astra μου δίνει πολύ περισσότερη ασφάλεια στα στροφιλίκια αλλά και στα όρια χωρίς την αίσθηση ότι θα γλιστρήσει ή ότι θα χαθεί σαν να παίζει σε παγοδρόμιο ...

Ασε και το άλλο! Επειδή σε άλλο θέμα (Λιμανάκια) το κατακρίνουμε ... τα οριακά στροφιλίκια είναι επικίνδυνα και απαγορεύονται σε όλους τους δρόμους ... εκτός αν τώρα επιτρέπονται ...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 10:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
...ΟΤΙ βγηκε νεο Ibiza 1.4 topgun 115HP ;;;

Ρε μην μασάτε!!!

Και το Rover το 200 βγήκε έκδοση με 125 άλογα στα 1.400κυβ. , αλλά στο ΤΕΣΤ οι επιδόσεις του ήταν για κλάματα!!!!!!!

Άρα περιμένετε πρώτα να το δοκιμάσουν στα περιοδικά ή να το δούμε και στο δρόμο και μετά εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Α! και την τιμή την ακούσατε;;; Κάτι πήρε το αυτί μου για 17.000€

Έλα Αλέκο πόσοοοοοοοοοοοοο !!! Και το 206 το 1600 κάνει 14.000€ !!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 11:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκες Ibiza είναι....

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ... Twisted evil

Υ.Γ. Παρ όλα αυτά..ομορφο... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 12:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιμή:
17.100 ευρώ η έκδοση με το απλό ραδιο-CD και απλά ηχεία.....
18.100 ευρώ η έκδοση με το πολύ καλό ηχοσύστημα, το sub και τις 16άρες ζαντες....

6 εκατομμύρια για 1400;;;;;;;;;;;
Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.......
(Άσε που το 206 1400 16V, νομίζω οτι είναι και πιο ροπάτο......!!!!!!)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 15:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ ωραιες ολες οι απαντησεις και τα σχολια σας.
μονο και συγνωμη δηλ. αλλα ειστε εκτος τοπου και χρονου.!
ποιος μιλησε για στριψηματα και στροφιλικια;
ποιος μιλησε για ροπη ;
ποιος μιλησε για λεφτα και εξοπλισμο;

το θεμα ειναι η μηχανη και τα ονομαστικα αλογα που βγαζει ή που φαινεται να βγαζει !

δεν μπορει η Peugeot να αναγκελει 1.4 με 90!! αλογα κατοπιν εορτης και η Seat να βγαζει topgun προηγουμ γενιας με 101 η 102 και τωρα νεο με 115 αλογα!

οσο και να μας πληγωνει, η αληθεια ειναι οτι τη μαχη (οχι τον πολεμο) την κερδιζει η Seat.

και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα ....

για να προλαβω και τυχον αλλες απαντησεις απλα λεω πως δεν θα παρω ibiza , απλα θαυμαζω τον τροπο που η seat μπαινει στην αγορα και κερδιζει πελατες.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 16:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα .....

Aχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

EXEIΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ IBIZA??????

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 17:08:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
πολυ ωραιες ολες οι απαντησεις και τα σχολια σας.
μονο και συγνωμη δηλ. αλλα ειστε εκτος τοπου και χρονου.!

Ευχαριστούμε Razz Razz Razz

Ρε Δημητράκη, αν το θέμα σου είναι η ονομαστική ισχύ του κινητήρα και όχι οι επιδόσεις, τότε να πούμε στην Peugeot να λέει ότι το καινούργιο 206 1.4 16V βγάζει 120 άλογα, για να κερδίσουμε την μάχη.

Η μάχη κερδίζετε στην πραγματικότητα & όχι στα χαρτιά!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 17:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
πολυ και επειδη ακουστηκε και κατι για την ποιοτητα , α) η ποιοτητα λογω vw ολο και καλυτερευει
β) ε ! και το 206 δεν εχει δα και την καλυτερη ποιοτητα ....

Δημήτρη Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου.Το γιατι:
Ένας φίλος μου έχει το Ibiza 1.4 τελείως μαμά 5 μήνες και έχει κάνει 6800 και μέσα στο αμάξι γίνεται χαμός Shocked
Εδώ, το δικό μου που το έχω 10 μήνες είμαι με σκληρά αμορτισέρ, 5ποντους χαμήλωμα, άλλες αντιστρεπτικες, ράβδους, ελαστικά μακράν πιο χαμηλοπροφιλα και δεν έχω ούτε τους μισούς θορύβους! (δεν λεω, πανικός γίνεται και στο δικό μου! Evil )

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ghost Dog στις Δευ 10 Νοέ 2003, 17:23:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 17:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
για να προλαβω και τυχον αλλες απαντησεις απλα λεω πως δεν θα παρω ibiza , απλα θαυμαζω τον τροπο που η seat μπαινει στην αγορα και κερδιζει πελατες.

Εδω όμως συμφωνώ.... παρόλα αυτά προτιμώ το ταπεινό 206ακι μου!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 17:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
DimiP έγραψε:

Εδω όμως συμφωνώ.... παρόλα αυτά προτιμώ το ταπεινό 206ακι μου!! Wink

Eδω παντως στην Κοζανη Μητσαρα ειναι τελευταια στις πωλησεις!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Νοέ 2003, 22:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
δεν μπορει η Peugeot να αναγγέλει 1.4 με 90!! αλογα κατοπιν εορτης και η Seat να βγαζει topgun προηγουμ γενιας με 101 η 102 και τωρα νεο με 115 αλογα!

Ώπα Δημητράκη. Laughing

Δεν έβγαλε η Seat κανένα καινούριο κινητήρα.

Η Seat Force (θυγατρική της Ελληνικής Αντιπροσωπείας) πήρε ένα Ibiza του έβαλε φιλτροχοάνη, καινούριο πρόγραμα, body kit, χαμήλωμα 3cm, στερεόφωνα και το πλασάρει για νέο μοντέλο.

Καθαρά ελληνική μοντίφα που απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group. Αυτούς που θα πάρουν ένα αυτοκίνητο και θ' αρχίσουν τα δρακουλέματα με το καλημέρα.

Το να το συγκρίνεις με το "νέο" 206/1.4, συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Εάν αποφασίσει η PeugeotSport και πάρει ένα 206/1.4 και ασχοληθεί μαζί του, το παρουσιάσει στο κοινό, θα υπάρχει έννοια σύγκρισης.

Τώρα, καμία σχέση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 03:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα που καταργηθηκαν τα τεκμηρια ειναι αχρηστα τα πολλα αλογα απο 1000αρια, 1400αρια κτλ. Αγοραζεις κατ'ευθειαν ενα 1600 και τελειωνει η υποθεση. Και τα 2 ιδιο σημα εχουν (146Ε..) Λιγο ακριβοτερη ασφαλεια, ε και τι εγινε? Αφου ακομα και το 1600 το 206 ειναι φθηνοτερο απ'το Ibiza τοτε it's ok..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 10:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπων....

Επειδη βλεπω καποια ευαισθησια για το καινουργιο μοντελο Ibiza Top Gun,εχω να σας ανακοινωσω (αν δεν το ξερετε ηδη) οτι στην τρεχουσα Εκθεση Αυτοκινητων στο Ελληνικο,μπορειτε να οδηγησετε το παραπανω αυτοκινητο.
Στο πισω μερος της εκθεσης υπαρχει ειδικα διαμορφωμενος χωρος (σλαλομ) οπου μπορειτε να δειτε πως συμπεριφερετε το Top Gun σε μια τετοια κατασταση,καθως και τι αισθηση δινει στον οδηγο του.

(εγω το οδηγησα,αλλα δεν ανακοινωνω εντυπωσεις.....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 10:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Λοιπων....

Επειδη βλεπω καποια ευαισθησια για το καινουργιο μοντελο Ibiza Top Gun,εχω να σας ανακοινωσω (αν δεν το ξερετε ηδη) οτι στην τρεχουσα Εκθεση Αυτοκινητων στο Ελληνικο,μπορειτε να οδηγησετε το παραπανω αυτοκινητο.
Στο πισω μερος της εκθεσης υπαρχει ειδικα διαμορφωμενος χωρος (σλαλομ) οπου μπορειτε να δειτε πως συμπεριφερετε το Top Gun σε μια τετοια κατασταση,καθως και τι αισθηση δινει στον οδηγο του.

(εγω το οδηγησα,αλλα δεν ανακοινωνω εντυπωσεις.....)

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και μάλλον δεν θα πάω στην Εκθεση μήπως μπορείς φίλε Πάνο να μας πεις δύο λόγια από την εμπειρία σου ?

Βασικα με ενδιαφέρει πολύ ...
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 11:00:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε θα γεμισουν παλι τα φαναρια απο "γρηγορους" με Ibiza

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Νοέ 2003, 12:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Ελπιζω στην Εκθεση να εχει η seat spare βασεις μηχανης και αμορτισερ γιατι θα κατεβω να το κανω μια βολτα το εν λογω αυτοκινητο

Αντε θα γεμισουν παλι τα φαναρια απο "γρηγορους" με Ibiza

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης